Nem bírtam ki és vettem 950-en szűk stoppal...
ja.. bocsi azt hittem Molt írod, mert az tényleg mintaszerű volt.
S&P is igen elindult, aztán ezzel a 14.30as felrántással egy visszateszt lenne, kettős toppal?
Nem tudom. meglátjuk mit szólnak usenkák.
Ez a KT egy istenverése. Ma a shortosoknak 400pont, felfele longosnak 200! nehogy jó legyen valakinek is.
Hu de sokat beszéltem ma.. többet mint akartam.
Így mára zárom soraim!
ha atombomba.. akkor sem.. :D
Üdv.
Viszont!
örülök, hogy összejött! Gratulálok!
Majd a következő felfele körre figyelünk nagy setupra.. (ha a várt szerint lesz) ,-)
Futikat feltépték, majd beadták.
Remek.. kint is nemtudommitiscsináljak van.
hati short utolsó is lezárva 17923-on,mennem is kell, további sok sikert
Mutatom a várt folytatást :D
http://postimage.org/image/ps2f3m50l/full/
Felőlem innen már mehetne új lokális csúcsra is.
Fekete zónámból fordulhatna.
Izzad a tenyerem vételre..
eddig úgy néz ki, mintaszerűen letört az emelkedő ékből.
igen.....kis részét beraktam Stop -al, és teljesült is..majdnem nap maxon volt a visszavétel.
tegnap nem voltam itt. egész nap Bécsben, annak északi részén voltunk.. ez van..
benézek kicsit.. látom semmi nem változik itt...
eddig jó a 18288as shortom..vagy valami ilyesmi volt..a felét lezártam a másik fele korlátok nélkül él..
még egy hétig nem nyitom meg erte kereskedésit.. beraktam extrémeket oszt ami akar beköt..ami nem az megvár..
Tegnap kiráztak?
Előtte már fullon voltál. Most csak bőven van, és ráadni is tudsz.
Én semmi nyomasztó hangulatot nem tapasztalok a Béten.
most nagyon nyomasztó a béten a hangulat,de mégis van egy megérzésem hogy ki fogunk lőni felfelé
semmivel sem tudom ezt alátámasztani de én itt már nem shortolnám
nem tudtam fennt ráadni 18.120 on álltam sokáig legjobb eladóként, de nem vitték el...most is van bőven shortom azért.
Kint nagyon tartják magukat,FT sem változik,meg DU. mennem kell,2MLRD forgalom,na ettől száll ez az agyam dehát ezt kell megjátszani,remélem lessz jobb is
Mostanában (hetek óta!!!)csak rövidtávban lehet játszani,sajnos
pénz a zsebben! ez a lényeg ,grat!!!!
én várok egy erőteljesebb öntést,nagyobbacska forgalommal párosulva, illetve ha a kinti übergigaszuper optimizmus elillan akkor több napon át tartó esést is belelátok a dologba,én 17200-300köré várom első körből a hatit, de a stoppot lejjebb húzom én is,remélem ma már 18k alatt éri a záró
....elnézést a longosoktól