Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: nincs cím

#540373 Zotya32 Előzmény: #540341

Gerendai Károly

a Sziget Fesztivál főszervezője

Gazdasági Rádió,

2012. 08. 14. kedd, 18:05

#540341 macika Előzmény: #540262

kiv leszek ezek mit fognak összekavarni majd ezzel a adásvétellel és az opcijás est kecsegtetéssel

#540153 zeeh_ Előzmény: #540131

Ó,ha ebből megy majd a kamat és a törlesztő, szvsz nagyon esélyes,hogy soha nem látott nyereség lesz papíron.

#540137 Zotya32 Előzmény: #540131

"Pont ahogy én írtam korábban! a nyereség 51% az estmédiáé mert ő a tulaj!

van még kérdés afelől hogy mi lesz szívesen válaszolok:))

holnap kezdődik a rakéta, nyitó 32Ft.

marslako2"

pont olyan hüle vagy mint régebben...

kb 700 milliót kell kifizetnie az est-nek... ahhoz 1.4 milliárdos nyereség kell, egy 3 milliárdból kivitelezett fesztiváltól... szerintem kb 10, max 70 milliós nyereségük lesz... papíron...

#540136 macika Előzmény: #540131

est kap osztalékot

de mennyit?

egyébként is 677m adnak a szigetért az estnek meg 830 m kellene a kamatokkal

vagy hogy van ez?

Az üzletrész adásvételi szerződés teljesülése esetére a szerződést kötő felek 2014. július 16-ig tartó vételi jogot alapítottak az EMG javára az értékesített 49 százalékos mértékű Sziget Kft. üzletrészre. A vételi jog az EMG egyoldalú nyilatkozatával lesz gyakorolható, a vételár pedig mintegy 830 millió forintnak (az adásvételi szerződés szerinti 677 millió forintos vételár és a VOLT Invest Kft-vel szembeni II. pont szerinti kötelezettségből még fennmaradó rész összege) a vételi jog gyakorlásáig terjedő időszakra eső kamataival növelt összege lesz.

#540131 Zotya32 Előzmény: #540099

http://www.hir24.hu/kultura/2012/08/12/nyereseges-lehet-a-sziget/

A nem végleges adatok szerint mintegy 380 ezren látogattak el a 20. Sziget Fesztiválra; a rendezvény előreláthatólag nyereséges lesz, de ennek mértékét még nem tudni - mondta Gerendai Károly főszervező vasárnap este az MTI-nek.

A nyereség mértéke azért is kulcskérdés, mert ebből kívánják finanszírozni annak a hitelnek a törlesztőrészleteit és kamatait, amiből a Sziget 49 százalékának visszavásárlását tervezik. Mint emlékeztetett, a tulajdonrész visszavásárlására szánt hitelről már előrehaladott tárgyalásokat folytatnak az OTP-vel.

#540099 zeeh_ Előzmény: #540091

Nem piskóta, de szeretnék már egyszer egy olyan hírt látni, hogy pl. 2000 rendőr + TEK razziát tart a Maseratis veszteséges rendezvényén. Ha kis bivalybasznádi diszkókban ki tudnak vonulni többszázan vagy épp az Ozora fesztre, ide miért nem? A válasz persze egyértelmű vagy legalábbis sejteni lehet.

#540090 zeeh_ Előzmény: #540081

Ez neked razzia? :) Hol van ott min. 500 rendőr drog után kutatva?

Bezzeg Ozorát megint lerohanták, ahogy a rádióban hallottam. Szigetre megint nem jutnak el. Hát nem érdekes?!

#540070 tatárattila Előzmény: #540069

Mostanában sokat jár a munkahelyemre, de nem pénz szokott vinni, hanem pénzt hoz, annyira veszteséges a Sziget.:)) Szerintem nincs az országban senki, aki elhitte, hogy veszteséges a fesztivál, csak ugye kg-ra megvesz bárkit.

#540069 Zotya32 Előzmény: #540059

"catica

Undorító lett a sziget! A hetijegyeket 85%-át külföldiek vásárolják, a magyarok már nem tudják megfizetni..miközben 20 évig INGYEN használta a területet a kft. tehát közpénzből!!!!!!

Gerendai 2Milliárdot keres ezen a héten, miközben a szegény magyar gyerekek le vannak szarva!! Szarházi brigád!"

"catica

Hozzáteszem a sziget kft. 20 éve nem fizet adót, minden évben elmondja a karcsi (gerendai), hogy sajnos veszteséges volt idén is, stb..:))))

Biztos a veszteségből épített a szabadság hegyen 800 millióért házat, és abból csinált a liszt f. téren vendéglátót 600 millióért stb,stb..

Nála miért nincs vagyonosodási vizsgálat?? miért az egyszerű embereket szopatják?"

http://index.hu/kultur/zene/fesztival/2012/08/12/tenyleg_hipersebesseggel_dragul_a_sziget/

biztos lesz idén is 80 milliós veszteség a szigeten, de a kajás-piás biznisze karesznak tuti hozza az új range roverre valót... :))

Azért érdekes, hogy ez a…

#540059 zeeh_

Azért érdekes, hogy ez a 20. rendezvény, de még egyszer nem volt rajta egy kiadós razzia, pedig ha valahol lehet sok cucc (a sok külföldi által is), akkor az ez szerintem.

Máskor a bibalybasznádi diszkót lerohanják drog után kutatva, ahol van párszáz ember, de itt a ~300 ezer ember mindegyike tiszta, mint a frissen mosott ruha. Igazán életszerű. :)