SP még csak most esik a 30perces ékjéből.
Blogomra felraktam a képet reggel.
SP még csak most esik a 30perces ékjéből.
Blogomra felraktam a képet reggel.
Sziasztok!
Most lassan kezdtem zárni hati shortjaim (ezért nem fordítottam)18263-251 közöttieket,meg van a 200 pont kontinként,mostanában már ennek is kell örülni
Grat a tegnapi zárásra,időben!!
Én csak pár kontit adtam rá a miheztartás végett. (erős külföld mellett csak óvatosan) :-)
200-300 pontos KT volt sokáig, most kitágították majdnem 500-ra, de mire fel??? Ezért nem trade-eli ezt a kutya se...
Tegnapi MOL képem a dupla topos, maci árbócos célárral teljesült:
http://postimage.org/image/9eshr5p0l/full/
Képen mutatva a célára teljesítve.
Van gondolatom a folytatásáról is, de azt most nem itt.
Majd írok..
nem mondtam, hogy nem írok, de lényeget itt nem láttok majd tőlem.
Belépek a semmitmondok táborába.
MOL az ékből kiesett.
KT 400
szerintem is érdemes volt, a pillantnak élünk..
akkor azt mutatta a kép, mondtam azt is, hogy MOl ék végénél volt, abból letörés várható. ED szerint is.
Így benne volt a pakliban. Volt aki talált belekötési okot ebbe, napi maxnál.
Lassan kikopnak a régi "nagy" tőzsdések...persze ha ilyen forgalmak maradnak nem is kell rajta csodálkozni....
majd akkor lesz jobb ha DAX, devizva, USA papírok, Ausztrál papírok..stb. simán trédelhetők lesznek egy portfolio online szerű itthoni platformról stb...
Hát én ráadni készülök most.
Mol tényleg nagyon vacak...majd elolvasom a gyorsjelentést.
Nem tudom, hogy nyit ma a piac, de a mol gyj-t elnézve lehet, érdemes volt eldobni a longot...
DLPH el se kezdett itt írni, mert Én blogoltam neki, majd álnéven be reggelt fél év után. Trógerbróker abba hagyta a tőzsdét kb, sehol nem publikál, párkapcsolatot ápol. Cimballi sose fórumozott itt folyamatosan.
Blogolni más, mint fórumozni. Egy helyre betolni minden véleményt elemezést az pedig portfolio stílus, amit Én továbbra se szeretek. Akit érdekel egy részvény, annak topikjában keresi a kommentárt nem határidőben.... Mivel az adott topikban nem találja tovább megy máshova.
nemáááá , hol osztjuk egymást akkor ha ide már nem írsz ? :):):)
azért tessék csak kopogni azon a tasztatúrán,érdekes szemléletek,látásmódok,érvek csatája hasznos lehet a semleges olvasónak is,mindamellett hogy az alkotót is elgondolkodtatja és önmérsékletre kényszeríti,hisz a leírt dolgok megmaradnak,nincs félreduma,mindenki kőkeményen szembesül magával,akár téved ,akár beletrafál
"nincs célközönséged"
mondtam Herceg koma, hogy akkor sem írok tegnap, ha atombomba robban.
Utána beszúrtál még egyet.
Érdekes üzletpolitika.
Blogom? Nem írom egy éve, mert minden időmet itt töltöm írással.
Ha nincs a Stokin célközönségem, nincs kinek írni, Te vagy a főnök, Te tudod, nem kell vesződni írogatással, ráérek olvasni.
Este elkezdtem folytatni a blogom.. ott legalább meglesznek magamnak a hírek, képeim minden naphoz, amikor írok. Egyben van, nem kell máshol keresgélni.
Aki akarja ott olvassa majd. Feltöltöttem a záró kereskedési tábláimat is, így az is visszanézhető napi szinten, mikor hol, mekkora forgalommal zár a piacunk, ezzel egyidőben nyugat. Mellette a számomra érdekes hírek. Mellette szokásos elemzés, ahogy időm engedi.
Reklámot nem csinálok neki hol található, mert nem kell a célközönség, elég ha nekem megvannak a napi események. Régiek tudják, újak googlizva talán megtalálják nevem meg tőzsdeblog alapján.
DLPH, Trogerbroker gyorsan feladta az írást itt, DLPH azóta el is hunyt.
Cimballi is állítólag befejezi a blogot.
Kikopnak a régóta írogató blogolók.
nincs célközönséged. Abba a topikba kellene írni, amihez a téma tartozik, de ez valami ritka elvárhatatlan kérés..
Látja az olvasó, ahogy a blogod is látta...
hati könyv két oldala egy kontikkal kirakva,
ez már a szenvedés teteje.
Na jól van..
magatokra hagylak mára!
Tényleg nem írok, még akkor sem ha atombomba robban be.. akkor sem.
:D
Viszlát holnap! lehet polémiázni..
UI: MOL vevő 444darab 900on.
Mit is jelenthet ez az álmoskönyv szerint? :DD
egis topikba kinek írjak?
Itt a célközönségem.
Fogalma nincs az olvasómnak ott mikor rakok be képet.
Bux komponens Egis? Igen.
Mtelcsi campobasso
Tudom ezt meg Mtelcsibe kéne írnom :D
A bux forgalmának meg új topikot hozni létre.
meg a topik se...
Megnéztem már Egis chartomat régóta nem nyitottam meg.
Ez a kép tárult elém. Semmit nem húztam rajta hetek óta.
Most kiemeltem feketével a fordított fej-vállat.
Sikerült célárnál megnyitnom :D
http://postimage.org/image/3n0vchpv9/full/
Na igen, ha hatival akarunk csak kereskedni, és tudjuk, hogy egész prompt jön fel együtt.
De valahogy Bux nem az igazi.. hati pláne.
le van maradva rendesen.
598k a hatié, mély gyász...