"Én drukkolok az emelkedésnek!"
Ez nagyjából annyira hatásos, mint annak szorítani, hogy kétszer kettő tíz legyen. Innen már az elemi algebra szabályi dolgoznak.
"Én drukkolok az emelkedésnek!"
Ez nagyjából annyira hatásos, mint annak szorítani, hogy kétszer kettő tíz legyen. Innen már az elemi algebra szabályi dolgoznak.
Én drukkolok az emelkedésnek!
Nem bánnám ha 1000re felszaladna, bár még nem vagyok érdekelt benne, de nagyon szeretnék már régóta...
Bruce Willis lenne a főszereplő, forgatás miatt lezárnák a Székács utcát.
(Minden klón hasra! Maga meg dobja el azt a libát és lépjen hátra két lépést!!)
"Nemcsak az E-Starnak gyűlt meg a baja a hazai önkormányzati fogyasztók nemfizetésével, ugyanis a szektortárs Dalkia ügyfeleinek is mintegy 30%-a késik rendszeresen a fizetésekkel. A Népszabadságnak a francia hátterű vállalat magyarországi kereskedelmi igazgatója azt mondta, hogy a probléma egyre súlyosabb."
"Az utolsó alj" akár egy film címe is lehetne !
Pl. szerdán a flashben egy jó nagy meglepi, hogy megoldódott minden és gigalong :D
Ennek kb. 1% esélyt adok.
99%, hogy fogyó kp állomány, negatív EBITDA: sávletörés, irány néccá huf!
Na eljött az utolsó longerek unalmas időszaka is.
Ez szerintem jó jel.
Mindenki unatkozik alj környékén..
Mi jöhet ebből? :D
az a baj itt a szűkülésekkel, hogy lefele trendben vannak és folyamatos esés követi azokat.... Magyarán zászlókat épít... :( Ez még nem kifeneklés szvsz
fórum pedig a kiábrándultság miatt ürült ki. Nézzetek meg pl egy genesis topikot, anno mennyire pörgött, most meg...
Unalmas.
Ki is ürült a fórum. Annyira nem értek hozzá, de írta valaki, hogy szűkülés van, nagyobb elmozdulás várható :))
Ha követi a hagyományokat, akkor a stoppjaim élesedni fognak. Nem örülnék neki, de hát nincs mit tenni.
Szerintem nem fog csődbe menni, de meglátjuk majd.
unalmas ez már. Teljes az érdektelenség
"Nem érnek rá,csapatépítés van a Holle-anyó-kocsmában..."
A Grimm testvéreket is meghívták a jelentés megírására. Kimentették magukat. Mesét még vállalnak, de krimit nem.
Az eddigi legjobb várható,tekintettel a kellemesen hűvös júliusnak :)
Nem érnek rá,csapatépítés van a Holle-anyó-kocsmában...
Belépés díjtalan,kilépés bizonytalan! Ötórai késelés! Kitűnő széklábak! A helyiségbe kést,ólmosbotot,szúró-vágó eszközöket bevinni ajánlatos!
nem és nem jön az éves mérleg
viazont szerda 15, Flash Reporttal
Eszar hullócsillag helyett nézzétek inkább a Perseidákat. Szép számban potyognak. :) 10 perc alatt kb. 7-8 db simán lepottyan.
Wow,az már versenyautó az én kis hondámhoz képest :)
Hétfőn én is megyek egy három napos kuponos nyaralásra,balcsi lett volna,de az asszony leszavazott... Zalakaros fog rettegni a grizzlytől,nagy szerencséjük hogy 10 évvel idősebb vagyok :D
telkót lassan gyűjteni kéne,csak nincs miből,nem baj,hatos lottó feladva :) a remény döglik meg utoljára,nem igaz? :)
Nem gondolom, hogy sorba szeretnének állni egy "non-profit" intézményért, főleg ha még alájuk is kell menni szépen. Kisebb fogy.ár, kisebb profit az elvileg "non-profitban". A megtérülési idő meg szépen szalad felfelé. Mi lenne ebben az üzlet?
Hacsak nem az állam szeretné üzemeltetni.
Én egy hetet kihagytam szabi miatt:-)
Persze azóta sem változott semmi, csak lejjebb mentünk majd 10%-kal...
De még a telkó is.
Azt hiszem inkább járólapozni, festetni meg konyhabútoroztatni fogok inkább bővítés helyett.
De a Mondeo is jól megy!:-)
170 ló nem hazudik;-)
Az esetleges konkurenciával lesz bajuk. Illik ugyanis alájuk menni a fogyasztó árakkal. A legjobb eleve eltakarítani őket.