Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#540166 Hathor Előzmény: #540163

Richter OTP páros tépése beindult..

BUX 17900on..

na van kis elintézni valóm, azt megcsinálom, majd később visszanézek.

#540163 Hathor Előzmény: #540161

BUX fel, már pluszban is van, a pénteki felkötést is feldogozva.

remek!

hatis még mindig nem hisz neki, csak ha kényszerzárják, addig csak adja..

DAX futi, S&P futi pénteki zárónk fölött már, ezzel kerülhettünk pluszba.

#540161 Hathor Előzmény: #540160

BUX tovább fel..

hati vételi oldalt meg kezdik feltölteni 3x10es pakkal.

Micsoda nagy mennyiség.. ennek is örülni lehet ma :D

#540160 Hathor Előzmény: #540158

Hatit 18050re kellett borítani, mert valakinek még mindig magas a 300as kamat.

jaj istenem, ennek sosem lesz vége..

BUX meg fel!

KT225..

hogy száradna le a keze a beverőknek..

idézőjelben!

Tisztelet a fórumon levő tagoknak ,-)

Egyszerűen nem tudom feldolgozni ezt az állandó pesszimista szemléletmódot..

#540158 Hathor Előzmény: #540157

Ja, Bux ott nyitott, mint záró előtti szinten volt 17780on.

Hati 18134en

Milyen kamu pakkokat reknak be állandóan hatiba.. berakják, kiveszik..

alapvetően se eladó, se vevő nincs a könyvben, csak kamu beállás.

sz@r egy termék.

illikvid fos.

Csak kényszerzárásokban kényszerítik ki a pakkokat

Yo reggelt! Ázsia +- Ok…

#540157 Hathor

Yo reggelt!

Ázsia +- Okörül játszott ma reggel.

USA, DAX felment még zárónk után, ma reggel leestek a futik kicsit, ezzel pénteki záró szintünkön vannak kb az instrumentumok. Most egy kicsit felmentek.. megy az apró iránytalan játék ma reggel.

Bux pénteki záróhoz képest lejjebb nyit szerintem, de volt egy szép fél százalékos felkötés záróban, így kb. normálban kellene nyitni, záró előtti szinten.

nagyon jönnek a jó hírek…

#540114 Borska

nagyon jönnek a jó hírek,az elmúlt pár hét kétségtelenül longos hangulatát alátámasztva:

- az olaszoknak nem kell mentőcsomag csak bizalom ...irja a napi.hu

- bukhatják poziciójukat a spekulánsok ... a tőzsdefórum szerint

- az imf csodájiról és az eu egybenmaradásáról cikkez az mno.hu

- ezeket kell venni a profik szerint írja a portfólio

ugyanakkor csendben menekítik a pénzt az olaszok is, kína lassul,kötvények nem árazzák a globális up-ot

valaki,valakik hazudnak,valamelyik oldal bokázni fog,legyen az a csodaváró emelkedésben hívők tábora,vagy a káoszra fogadók shortos csapata, de ez így ennyire ellentétes már régen volt

......én szűk stoppal kivárom az esést

Én ebből egyszerű aktuál…

#540058 Ricsi

Én ebből egyszerű aktuálpolitikai kérdést csinálok. 3 eshetőséget látok...

a). Az unió megelégeli, hogy egyre több ország lesz bóvli, és közbelép. Nem tudom hogyan, nem tudom, mikor, de azért az az unióra szégyen, hogy egyre több a bóvli, és nem tud velük mit kezdeni. És főleg azért, mert ezt a bóvlit a világ másik felé osztogatják, valahol a nagy vízen túl. Ahol persze ugyanakkora a szar, csak próbálják áttolni máshová, ne velük foglalkozzanak.

b). Egyre több lesz a bóvli, és a befektetési alapok át fogják értékelni a hozzáállásukat a bóvli minősítéshez. Lesznek jó bóvlik (mint mi pl, akik tudnak fizetni), és lesznek rossz bóvlik, akik nem is tudnak fizetni. Mert azt be kell látni, mi - a pénzvilág szemében, reálisan nézve - sokkal jobb bóvlik vagyunk, mint a görögök. Sosem kértünk elengedést, sosem fenyegetett minket a nem fizetés veszélye.

c). A pénz egyre több, hiszen egyre jobban nyomtatják. A dow és a dax száguld, a többi kezd lemaradni. Egy idő után ott már minden túl magasan lesz, a pénz elkezd majd keresgélni más lehetőségeket. Lehetőség pedig a "jó bóvli" országok piaca lesz, mert mi más lenne? Hová mehetne még a pénz, ha már mindent megvettek, ami tetszik nekik, és mégis csak nyomtatják, nyomtatják. A pénznyomtatás inflációt idéz elő, az infláció pedig magasabb árakat jelent.

Én ezeket látom, nem foglalkozom chartokkal, semmi mással. Egyszerűen a mi piacunk le van verve (jelenleg szerintem jogosan, ugye ezen vitatkozom mindig Hathorral), de ez sem fog örökké tartani. És már elég sok ideje tart ahhoz, hogy máshogy legyen.

Emellett persze, nem látok az országban növekedési potenciált, de ez semmit nem jelent, a tőzsde egy játék, vannak papírok, amiknek az árfolyamát teszik ide-oda, épp érdekük szerint. A Facebook sem ért 40 dolcsit, az apple sem ér 800-at (asszem ennyi volt a teteje). Na és, kit érdekel?

És miért nem érdekel senkit? Mert a nagytőke csak úgy tud pénzt keresni, ha mozgatja az árakat. Mit mozgasson? A magasan levő dax-ot, djia-t? Az rettenetesen drága lenne ilyen árszinteken, lefelé lökni pedig a jelenlegi hisztis világban nem annyira célravezető, mert akkor megkérdőjeleződik a vezetők, meg merem kockáztatni, a rendszer működőképessége. És erről a rendszerről még tartani kell azt, hogy működő, sőt az elképzelhető rendszerek közül a legjobb.

Jelen írás nem minősül befektetési tanácsnak. A szerző rendelkezik Mtel longgal, Dax shortal és Cac longgal.

ps: ugyanezen megfontolásból longolom a cac-ot is, rettenetesen le van verve a dax-hoz képest. Pár éve még cca ugyanannyi volt az értékük, jelenleg pedig a cac kb fele a dax-nak. Ebből az következik, hogy lefelé esetben a dax nagyobbat eshet, felfelében pedig a cac nagyobbat emelkedhet.

Bocsi, ez hozzám mérve nagyon hosszú volt.

Re: Befektetés választás

#540055 big-ebuy Előzmény: #540051

forgalom azért érdekes,mert ha a bankok vennék,mert ez olyan jó,hát nem ennyi lenne.....

#540054 big-ebuy Előzmény: #540053

én egy kitörést látok max bennük kint is,onnan óriási bummot..de remélem már esünk hétfőn,vagyis egy hetesen egy c pontot,onnan egy kis felt,onnan ko-t de ez csak várakozás

#540053 big-ebuy Előzmény: #540051

sztem realizmus,buffett ill. a kötvény guru is ezt írta,esniük kéne,egy bull piachoz.....

#540051 Hathor Előzmény: #540045

Forgalom nem érdekes..

majd megjön..

Akár felfele, akár lefele.

Most van az, hogy senki nem hisz semmiben, oldalazó fázis.

Akinek nem tetszik a forgalom, keressen magának olyat, ahol van, akkor nem kell lesni a hazai piacot. Nap végén elég megnézni, hogy növekedett-e.. de közben elmehet az árfolyam,,

Szerinted sz@rul fest az a napos kép, amit beraktam?

#540050 Hathor Előzmény: #540043

Rosszfele nézelődsz.

Átrakják rátok a pesszimizmust!

Ez a cél..

#540045 big-ebuy Előzmény: #540043

ekkora forgalommal,bóvli kategória....:(

2 -3milliárdos otp??????

mikor én néztem 2009- be 10- nél volt kicsi és 30-nál volt jó...hm