Regisztráció Elfelejtett jelszó

Vakmajom

Re: nincs cím

#539892 banyaiz Előzmény: #539888

Nekem volt már egypár olyan időszakom, hogy ha annyit kerestem volna mint amennyi a jutalékom volt mikor elszámolást megnéztem, hűha elég kövér fogás lett volna.

Azt AT mondta nem én, én csak idéztem az öreg harcost. :)

Nagybátyám nem csinált halastavakat, pecázik az öreg lassan nyugdíjas már ráér, szép halakat fog.

#539890 banyaiz Előzmény: #539886

Azt gondolom, hogy brókerek többsége kereskedik is, szakmai ártalom. Abba az irányba megy ez el, hogy forgasd minél többször a pénzed lehetőleg naponta 10x, a hírek, a reklámok stb stb minden erre ösztönöz. Ebben van a jutalék. Rá lehet erre kattanni rendesen. Aztán, hogy milyen eredménnyel ott már elég nagy szórás van.

#539889 big-ebuy Előzmény: #539886

apámat hívták 1x

-Bróker:Van egy nagyon jó bef. lehetőség!- mondta a ürge

-Apám:Akkor játssza meg!...:))))

#539888 Kissherceg Előzmény: #539885

"AT_nak lesz igaza, hogy itt még senki nem lett jómódú (sem) a tőzsdétől"

ezt cáfoltam... :)

Egyébként a bróker költségem nagyon durva lehet...

magyarán nagybátyád csinált pár halastavat? Sztm másold az öreget, nem kell újat kitalálnod, ügyes :)

#539885 banyaiz Előzmény: #539878

Ezt nem írtam , hogy nincs aki a tőzsdén gazdagodott meg . Úgy fogalmaztam 10 k-ból 9990 esetben a bróker több jutalékot szed be mint amit eredményként az illető fel tud mutatni. Szóval hagytam kiskaput. :)

Nagybátyám a halakat űzi. :) Ingatlan piac most többeket kezd érdekelni lassan olyan nyomott minden.

#539881 big-ebuy Előzmény: #539879

veszélyes terep a tőzsde,olvastam sok könyvet:volt ki seggre ült kastélyból mérnök ként,de volt siker történet is.....fegyelem,gyakorlat,elméleti tudás ,kemény

#539879 big-ebuy Előzmény: #539875

"nekem herceg fogta a kezem 2008-2009",ő vezetett be a tőzsde rejtelmeibe,ezért köszönetet is mondok neki!azt se tudtam van ta,és az mire jó...2009 márc kezdtem ta-zni....beshortoltam a nagy longot:(pfff

#539878 Kissherceg Előzmény: #539877

hogy nincs olyan, aki a tőzsdén gazdagodott meg. Én többet is tudok. :)

Apósod vagy nagybátyád pl űzi még az ingatlan és tőzsde piac váltogatást? :)

#539876 big-ebuy Előzmény: #539872

ez vszínű.......én is sokat buktam ,nagyon is és lassan csorog vissza,mondjuk a worldspred megetetett mert ott a tőkém nagy része márc 18.tól pont mikor kezdtem jól kereskedni akkor dőlt be..pech...de kicsibe tolom máshol....majdnem 8 jegyű a bukóm.....FSCS ha visszaküldte igen jól tudnék keresni,de addig cumi....

#539872 banyaiz Előzmény: #539870

Persze. Van ilyen. De arra is nagy pénzt tennék, hogy aki életében nem hallott tőzsdéről és felcsillan a szeme egy-egy ilyen hirdetésre, hogy hogyan többszörözzük a pénzünket havonta, vagy naponta, vagy hetente, nem telik el jó esetben fél év és lenullázza magát, mindenféle bónusz ide vagy oda.

alapkezelés

#539871 Kissherceg

Az évfolyamomról 2 nagy vagyonú alapkezelőt tudok. Egyik pl MNB egyik vagyonkezelője... :) Aki alapot akar kezelni annak elsősorban hitelesnek kell lennie. Másodsorban valóban kiemelkedően okosnak és analitikusnak.

A többi csak álmodozás sztm. Nem hiszem, hogy ezen a piacon is a mutyit kellene keresni... Akik bekerültek a körbe tettek érte igen sokat!

#539870 big-ebuy Előzmény: #539868

ok van tanuló idő,de ha vki kifejleszti és használja a jó stratégiát igen jól kereshet....