Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

én shortba vagyok,ha fel…

#539727 big-ebuy

én shortba vagyok,ha feljebb jön onnan tolom többel,buxon kivárok....ez a tőzsdék-tőzsdéje:)itt eltalálni komoly dolog

Re: nincs cím

#539723 Waszeitung Előzmény: #539719

Molly 16800 támasza felett van jelenleg,és Oti is elég jól tartja magát,Rg-t felszenvedték 40e fölé,és Tkomot is agyoncsapták rendesen,talán felszusszanhat kicsit...szval a short sem tuti,csak az a tuti hogy mindkét oldal szívni fog itt a béten.

#539722 big-ebuy Előzmény: #539719

no lássuk a maci jön- e?::brum brum..irgum-burgum

lehet egy kicsit még előjátékoznak:)

ha usa kiszedi a hetes csúcsot akkor jövőhéten indul új csúcsról a móka,bux se kerüli el..herceg nem csípi a usa szót se itt:)

Re: gf

#539721 BudFox Előzmény: #539712

Megvan :D : álljunk be a könyvbe záró szakaszba, te eladással, és zárás - vétel -el..oszt' csinálunk egy átkötést..mindenki jól jár....ha itt teketóriázunk jövő héten is... :_)))

na akkor a napi usa rall…

#539719 Borska

na akkor a napi usa ralli kipipálva,nem tudnak ezek méltósággl esni sem :) a rést visszatöltötte,igy hát kezdődhet a morzsolódás

béten a mol eladó makacsul nyomja a cuccot,és szerintem ami megmarad azt nap végén betolja,matáv alól könnyen kihúzhatják a talajt,de otp még akár mehet is,richter pedig beleült a jóba,hogy inkább a kánya f-jébe ült volna :) zárásra inkább lekötést várnék,jövő héten pedig akár profitot is termelhet Bud mester shortja

#539717 BudFox Előzmény: #539712

inkább 17:00 előtt nem kéne pozícióba lépned :D USA nekünk figurázik mindig...

áh...itt nyerni csak nagyon keveset lehet, tili-toli megy több hónapja már..kis pénzeket kell megcsípni most...

én azért az elmúlt 2 hónapban 30 % ot sikerült nagy nehezen összeszednem..nagy volt az ingadozás...

#539712 Hathor Előzmény: #539616

"már full shortban vagyok közben....18.100 -as , kicsit feletti átlaggal beshortoltam..."

én meg 18100alatti átlaggal kicsit longoltam..

Meglátjuk Bud mester.. egyikünknek csak bejön, hacsak nem vernek ki téged felfele, engem lefele a poziból :D

megfogadtam, hogy 14.30előtt nem lépek poziba.. remélem bejön ,-)

#539710 BudFox Előzmény: #539616

"remélem nem veszik meg fél óra alatt..."

DE :DDDD

azért remélem hogy csak nekünk figuráznak...nehogy má a válság közepén menjenek új csúcsra...cöcöcö

#539676 Borska Előzmény: #539672

aha,szóval te tééépted föl vagy 40 pontot :) még van vevő,kis buktával tudsz fordulni :):):)