lehet trédelni azzal nincs gond
de nem esztelenül
Ez a reggeli őrület nekem sem tetszett. Dobtam. Csak hogy ne legyen kidobott pénz 30 felett venni. :)
Re Maci
Mindenesetre ma nagy forgalma lesz:)
Sziasztok!
Vevők jönnek rendesen,eladói oldal üres,chartja felfelé áll...
Most is várom a kisrészvényesek jelentkezését a közgyűlés összehívásával kapcsolatban az l.viktor525@gmail.com e-mail címre!
Olyan részvényesek is írhatnak akik idáig csak figyelték a topikot!
Köszönöm!
Szia!
Örülnék, ha írnál. Nem érdekel, hogy ki vagy, de szeretném ha képben lennél!
De,azon már részt veszek
és ha vmikor lesz közgyűlés, akkor azon sem veszel részt?
Szia Lazaics!
Tisztelem a kitartásod közgyűlés összehívása ügyében és remélem össze jön Neked,ami tulajdon képen minden részvényes érdeke,akár belátják,akár nem.Pl.:Miért nem kommunikál a vezetőség kifele és miért rejtőzködnek?
Miért nincs saját részvény vásárlás a cégnél? Mik a terveik?stb.
Én azért nem jelentkeztem Nálad,mert nem szeretném kiadni a saját adataimat (bocs).
Ehhez a papírhoz sok kitartás kell és sajnos most nincs a legjobb kezekben a cég,de valami elkezdődött...
üdv. úttakarító
Most is várom a kisrészvényesek jelentkezését a közgyűlés összehívásával kapcsolatban az l.viktor525@gmail.com e-mail címre!
Olyan részvényesek is írhatnak akik idáig csak figyelték a topikot!
Köszönöm!
* mármint mgy-féle operálás a filkaksziából szűrhető ki..
itt nincs olyan összefogás,mint a a fájláksziánál( mármint a háttérben lásd epeh) szvsz itt a régi branch üzletel vmit(hogy nekik ebből mi éri meg...?) nem mondom,hogy az epehék nem ismerik bratyiilag az mgy-féle társaságot, mert elég nagy kópék,azért,de szvsz nagyobbak,mint mgy-tehát kiszűrhető a mgy-féle beleoperálás a dolgokba-(és itt KG-t nem értem bele...ő róla nem tom,h működik-e még így a tőzsdei világban,operativan. vagy már teljesen átadta magát a művészetek gyönyörének és mecénássá lett...)
de ez már egy sejtetős feltételezős mondat
ebbe meg nem akartam belebonyolódni
re lefűrészelt csövű puska ))))
a helyes szórend: a keresztapákat nem leváltani szokták... :)))
szvsz Zotyának is mondom....itt nem történt meg a mgy-epeh váltás...lásd PIMP my ride...ha érted
Köszi szépen! Csak mert ha már benne vagyok érdekelne kik a tényleges tulajdonosok...
Gondolom az igazgatósághoz közeli személyeknek jóval tönn a tulajdoni hányaduk, mint a kisrészvényeseknek..