Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#539673 big-ebuy Előzmény: #539663

hányan ülnek pl 6000-es otp be?meg hasonló árú rv-be .....a profit reményébe...longba???

eljöhet a idejük de sztem nem olyan gyorsan.....de ez a én véleményem,várom a ellentétjét érvekkel

sőt sajnos épp az jöhet vmikor jön egy óriási bili és 2-4 évig ott fog sávozni pl otp re 2200-4200saccra,utána jön a bull mikor talán rendeződik a globális pénz hiány a tőkepiacokból,lesz reál gazdasági fejlődés is mellé

#539672 Hathor Előzmény: #539658

Nyomtam egy piaci longot Randomon 1kontit, mert nem tudtam hogyan áll a könyv, így 18087en kaptam egy kontit.. :D

Futik felugrottak picit, na meg felfele várom vagy mifene előbb utóbb.. :D

#539669 big-ebuy Előzmény: #539663

nekem hetesen b pont gyanús,..persze a tető, kijelölés utólag derül ki,akár mehetünk feljebb is

#539667 Waszeitung Előzmény: #539649

Vmi támpont kell a poziba lépéshez és ugye tetőközelben short jár a kisebb kockázattal és kevesebb rizikóval stoppolható...persze ettől függetlenül ki is lőhetünk,mert itt lassan semmi nem számít,csak hogy az idomított brokik mekkora hasznot akarnak elérni.

#539665 big-ebuy Előzmény: #539663

ne azt nézd kik 10napon belül trédelnek,de a világ globális pénzét ami a tőzsdébe áramlik a certifikátoktól,cfd,etf,bef.alapok ctr... és a emberek hány %él úgy mint a tőzsdén 40%a max.....többi vesz és várja a csodát nő a pénze!!!!!-azaz long..lásd pl most a estart..hasonló a szitu

#539664 big-ebuy Előzmény: #539660

lassul a gazdaság,cégek profitja hmm???minden rosz,mire a happy,korrekciókon kívül,meg beültetésen....sztem ez megy,de kiderül

#539663 TROPHEUS Előzmény: #539660

akkor csináljunk egy kis hatis közvéleménykutatást a már meglévő pozikból

kinek van longja ill. shortja? (mérettől függetlenül)

#539660 big-ebuy Előzmény: #539658

nézz rá hetesen,naposan én óriási beszakadást várok..amúgy a bef alapok ctr a emberek 70-60%a longot vár......akkor mi mint tőzsdések vagyunk a hülyék?

a sok hozzá nem értő ingyen hasznot váró meg a okos?

#539658 TROPHEUS Előzmény: #539654

teló jelentés kijött ,rossz lett dehát ez a pletyka hozta le idáig 430-ról és az oszti sem hiszem hogy kevesebb lesz 40 ft-nál

mol jelentés jövő héten ,itt is már minden szar hír be van árazva és szvsz nem lesz rossz a gyj

otp-től pedig jó számokat várok,nem is akar beesni

#539656 big-ebuy Előzmény: #539654

nem mindig arra megy....amerre a helyzet kívánja...nem a day tradereket szopatja..ellentétesen de a hosszú pozikat,mert nincs mi alátámassza a gazdaságba

#539654 Hathor Előzmény: #539649

"TROPHEUS: a tőzsde mindig arra megy amerre a legkevesebben számítanak

szvsz most a legtöbben tetőt látnak és shortba léptek"

ehhez képest elég csekély a forgalom 3milliárddal, hogy mindenki tetőt látott és kiszállt.

Nem? ja és még shortba is lépett..

,-)

MOL alj, és Mtelcsi aljra nem válaszoltál, hogy miből látszik, hogy aljat fogott?

Mtelcsi lejjebb van mint tegnapi záró.

Futik most pötty,pötty.. le.

a tőzsde mindig arra meg…

#539649 TROPHEUS

a tőzsde mindig arra megy amerre a legkevesebben számítanak

szvsz most a legtöbben tetőt látnak és shortba léptek de lehet ez a csel és kilő minden a shortosok hátán

az utóbbi 2 péntek délután ilyen volt ha jól emlékszem

Re: gf

#539636 Hathor Előzmény: #539633

Én nem látom jelét, hogy aljat fogott volna MOL, Mtelcsi.. Te hol látod?

Ellenben mint írtam, én nem shortolom, inkább felfele hiszek én is..

keresem az esés jeleit ma..

Buxot valamiért folyamatosan aggasztja az eur/usd párban az euro gyengülése.

Hetek óta azzal mozog alapvetően, így a nyersanyagokkal, olaj, arannyal.

Re: gf

#539633 TROPHEUS Előzmény: #539631

akkor most kivársz?

pedig bux 18500-ig innen el fog menni,valahogy úgy érzem

mol ,teló aljat fogott innen már csak felfele az út ,otit meg tartják nagyon