Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#55561 Johny King Előzmény: #55556

Lehet, hogy megkérem Zotyát, hogy írjon egy mail-t a TP-nek a kérésünkkel kapcsolatban!

Én lusta vagyok levelet fogalmazgatni!

#55558 Kissherceg Előzmény: #55554

molt is ilyen sztorival adják el... :))

Tóth üzleti érzéke 0.. Jó szakember, de nem manager. Túl átlátszó, első kétnap beletéptek, azóta öntik :)

#55556 Sly-- Előzmény: #55540

Mészáros Úr irányában pedig nekem is hiányaim vannak, szerintem is úgy lett volna korrekt, ha bemutatják a részvényeseknek is. Ha a közgyűlésen nem sikerült, akkor legalább az előéletét papíron, mert mindenki élettörténete szerepel a tőzsdei tájékoztatóban, csak az övé nem. Csak közünk lenne hozzá, hogy ki a vezérig. helyettese....és mindig azzal jönnek, hogy nincs bizalom, közben meg Ők titkolóznak.

#55554 Johny King Előzmény: #55546

Nem tudjuk, hogy kinek és mi a célja a KEG-el???

Nem hiába járkált Steier mostanában sokat Moszkvába, megjegyzem Tóth most is ott van!

Lehet az Oroszoknak kapu az LPG nyugat felé, vagy ezzel is befolyásolni akarják a vezetékeket!!!

Tényleg nem tudjuk, hogy mi van a háttérben!!!

Persze lehet, hogy át.aszás az egész, viszont az túl átlátszó lenne!!!

Mindenki azt hiszi, hogy át akarnak kúrni, minden jel erre is utal, Én viszont mégis azt érzem, hogy most másról van szó!!!

Bár Én nem vettem KEG-et, és nem is biztos, hogy fogok venni, de a phylának ezek a pénzek biztosan jól fognak jönni, ami emelni fogja az árfolyamát előbb vagy utóbb!

#55545 Sly-- Előzmény: #55536

Nyilván meg volt beszélve valakivel, KG., bárki, aki tartja az árat, spekizi felfelé, csak szerintem az ominózus 16K, ami tartotta volna az 1800-at, éppen Őrá borult. Utána kiszállt a játékból..., azóta csak lefelé megy, nem merik tartani pufferekkel.

#55542 Johny King Előzmény: #55540

Kb. 319.000 darab részvény cserélt gazdát 5 kereskedési nap alatt!

Nyilván volt benne ide oda adogatás rendesen, de ezt akkor sem csak a kicsik vették meg!

Szerintem jövő héten legkésőbb ismét jelenteni fog a phylaxia, hogy 75% alá került!

Szerintem megegyeztek valakivel egy bizonyos átlagárban, de közben természetesen a spekik is kapnak belőle rendesen...

Meglátjuk!

Kivárom!

#55540 Johny King Előzmény: #55521

És ha nem adtak el senkinek 900 Ft-on, csak a belsősöknek???

Lehet???

Lehet!

Bár a Kovács Gábort akkor nem igazán értem???

Szerinted a Mészáros miért jött ide???

Írni kellene a Tóth-nak legyenek szívesek közzétenni hivatalosan, hogy miért vették fel a két cég élére is!!!

Legalább az Önéletrajzát tegyék közre, mint a többi tőzsdei cég általában!

#55538 Johny King Előzmény: #55521

Arról nem is beszélve Szilvia, hogy az elmúlt két hónapban több, mint 30 millió papír cserélt gazdát 8 Ft-on!!!

Minden nap 500-1000K közötti phyl kerül ráborításra 8 Ft-ra, és valahogy sosem fogy el a vevő...

Na persze az eladó sem...

Nem vagyunk már messze a végétől!!!

Nem mondom, hogy holnap lesz, de még ebben az évben!!!

Én tartom és kereskedem mással is!!!

Sok szerencsét!!!

#55536 Johny King Előzmény: #55521

Ha nem jön senki, akkor bebuktuk!!!

Ha nem hiszel benne, akkor ne tartsd, add el és próbáld meg visszaszerezni a buktádat más papírokkal...

Ha nem vette senki a KEG-et, akkor ki a fas.zomra borogatták??? A spekikre??? Közel százmilliós nagyságrendben??? Minden nap???

Ezt Te sem hiszed el szerintem!

Tudod mit???

Majd kiderül...

#55521 Sly-- Előzmény: #55446

....és ha nem jön senki, aki megveszi 9 Ft-on, akkor mi lesz? Bukta?

Ma senki nem vette a KEG-et, csak borogatták, akkor nem zárt volna -14%-on. Nehogy azt mondd, hogy ép eszű embernek ennyiért kell és a piacon gyűjti, ha kellene valakinek is, akkor odaállt volna TP elé, és bármekkora részt kapott volna Ő is 900 Ft-on, mint pl. a Bankár vagy az Euro-Generál.

#55446 Johny King Előzmény: #54220

A ma megvett mennyiség jelentős része bekerült az eladói oldalra!!!

Valakinek szépen gyűjtik 9 Ft-on...

A KEG-et nem csak a spekik veszik!

#53968 kerikoma Előzmény: #53938

PHYLAXIA bejelentette, hogy a Holding a tulajdonában álló 400 Ft névértékű KEG törzsrészvényeiből a 2009. május 26-i kereskedési idő végéig - az OTC valamint a tőzsdei forgalommal - 75,957 darab részvényt értékesített, melynek következtében részvényeinek száma 1,778,388 darabra és a fenti időponttal tulajdoni hányada pedig 80% alá, 78.62 %-ra csökkent.

Ez mit jelent?

ma gondolkodtam a rossz …

#53913 Tumor

ma gondolkodtam a rossz részvényekről és végül rájöttem hogy minden rossz részvények közül a phylaxia a legrosszabbik