Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mai italajánlatunk

Re: nincs cím

#551548 banyaiz Előzmény: #551543

Próbáld ki a Sebestyén Csaba féle Indigó nevű bort, már a színe különleges, nagyon eltalált bor igaz zweigelt de nekem tetszik.

Vagy ami szintén egy különleges bor Heimann Stílusgyakorlat

Vagy ha már szekszárdi borok akkor igazán a vörös, és fehér kadarkák könnyebb ételekhez, mint helyi specialitás, vagy szerintem bármelyik pincéből szinte, kékfrankos :)

Dúzsi Tamás 2011 Lányvár…

#551543 Fornit

Dúzsi Tamás 2011 Lányvári rosé-->Pocsék!!!! Rossz ízű és enyhén szénsavas is.

#539399 taresz Előzmény: #539398

Nem volt régen. Fél éve lehetett. Persze lehet, hogy máshol már akkor is húzósabb volt.

#539398 Arsene Lupin Előzmény: #539389

Legjobb és legolcsóbb helyben beszerezni, bár a helyiek is csiszolódnak és pontosan ismerik a pesti árakat. Erdély már nem színes üveggyöngy kategória.

#539389 taresz Előzmény: #539384

Köszönöm.

Utoljára 6 körül kaptam literjét Erdélyből. (Sajnos az a forrás már nincs meg.)

#539383 taresz Előzmény: #539378

Nekem viszont erdélyi áfonya pálinkára lenne szükségem. Ha valaki tud beszerzési lehetőséget, kérem írja meg. Köszönöm

#539378 Bendeguz Előzmény: #539368

Igen kellemes, ajánlom mindenkinek, akinek a Next túl édes és gyümölcsös de a normál Unicum túl keserű. Ez pont a kettő között van, de közelebb a hagyományoshoz.

#512706 Bendeguz Előzmény: #512673

Ez a kérdés komoly? :)

Tudtommal ráhúzzák a kis fejlődő gyümölcsre, ami az üvegben nő és érik meg.

Ma vettem CBA-ban szilva ágyon érlelt Zwack Unicumot. Még nem mertem megkóstolni :)

Ágyas pálesz üvegbe hogy…

#512673 Fornit

Ágyas pálesz üvegbe hogy rakják bele a gyümölcsöt, hogy nem jön ki belőle? Nagyobb mint az üveg szája...

Pedig készültem hogy megeszem.

(Zsindelyes szilva mellesleg non recommended ha már italajánlat. Akcijósan vettem, azt hittem felér a meggyükkhöz...)

#510116 Bendeguz Előzmény: #510110

Tacskóban láttam csabais jellegű préselt gyümölcsleveket, a sütőtöklé nekem is hiányzik...

Vettem sütőtöklét. 2deci…

#510110 Fornit

Vettem sütőtöklét. 2deci 220ft. Régen a literes olcsóbb volt amíg lehetett kapni. Tizenéve nem is láttam. Ezt most bébiitalnak álcázzák, azért kerülhet ennyibe...

Re: Egészségére!

#508848 Fornit Előzmény: #508713

A Magners volt a "menő" eladás szempontjából kinntartózkodásom utolsó évében.