Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#539490 Borska Előzmény: #539451

a hullámzó uptrend,amiről már régóta ír,és hirdet valóban igaz,számomra nehezen érthető de valós dolog,aki ezt ki tudja használni az ügyes tréder,és valóban igaz hogy a pánikvárás nem kifizetődő egy ilyen piacon,legalább is eddig Lupin Úr billegtető és longirányú stratégiájának van létjogosultsága,szerintem se szabad tulértékelni híreket és ha valami gyanús lépni kell,pozit magárahagyni ellenőrzés nélkül felelőtlenség

...én kíváncsian várom az év további részében a történéseket,de messze nem vagyok optimista,short az irányom,kiderül

#539451 Arsene Lupin Előzmény: #539446

A kínai bankrendszer erős, nem lesz robbanás. Akkor lehet a legnagyobbat bukni shorton, ha valaki ilyen híreket túlértékel.

Amúgy pedig hullámzó uptrend lesz év végig a világ piacain, szerintem.

#539446 Borska Előzmény: #539434

A világgazdaság fellendítését javarészt a BRIC országoktól várják. Ebből "I" gazdasága billeg,lassul "R" belpolitikai viszonyai nem kimondott piacbarát légkörűek, "C" megagiga pénzügyi piramisa és ingatlanpiaci mamutlufija és szintúgy lassulása odacsaphat a rózsaszín álmoknak, tán Brazília amiről még nem igazán derült ki komolyabb stikli. Ha elindul egy láncfolyamat az azért érződni fog pár hónapig a piacokon és árazásokon.Persze ez is elmúlik mint minden,de tán adhat egy short lehetőséget, a pánikban pedig egy hosszabbtávú vételi lehetőséget.

#539359 BudFox Előzmény: #539335

én lezártam a longjaimat még a délután, de úgylátom semmiről nem maradtam le...

majd lesz még valami..fölfele állandóan beleadnak és ez nem tettszik nekem.

#539337 TROPHEUS Előzmény: #539335

teljesen komolytalan amit csinálnak vele

ma le ,holnap fel a buxot meg rángatják vele eszetlenül

a nemzetközi piacokon br…

#539279 Borska

a nemzetközi piacokon brutális divergencia alakult ki magasabb időbontásokban,ha igaz a TA akkor egy lendületesebb esésnek kéne jönnie,persze ez is olyan mint a kutyavacsorája,ha már megvolt akkor a tuti,addig egy nagy nulla a divergencia is

..nembeszélve arról az aprócska kozmetikáról amit TA elemzések be nem következése esetén hozzátesznek : fals ,és evvel elrendezve a dolog,ha pedig a fordulásunk után az ellentétes irány is fals ,akkor megmagyarázza a TA tudománya a sávozás kiszámíthatatlanságával,főleg egy olyan piacon mint a bét

#539274 Borska Előzmény: #539270

igen,pindurkát büdös ez az állami mobilszolgáltató téma,olyan kommunista út,ami ellen úgy harcoltak,nem beszélve az országos betétbiztosítási alap államosításának tervéről,egyszerűen felháborító

#539270 Euroman Előzmény: #539264

ezt a büdös xart....osztalék után pénteken 499 volt, mondom milyen jól tartja magát...akkor kellet volna kibaxni az egészet....remélem orbány berohad a 4-ik szolgáltatóval....ilyen egy erőltetett faxság...

#539264 Waszeitung Előzmény: #539256

Tetőgyanúsnak látszik valóban ez a történet,így gondoltam én is a 17800 as shorttal,aztán ugrottunk pár száz pontot...bár kinn is csúcsközelben,de még nem engednek esni semmit.

megpróbálkoztam egy szer…

#539256 Borska

megpróbálkoztam egy szerény shorttal,amolyan tetővadászat gyanánt,szűk stoppal

...fene tudja,lassan fordulnia kéne, a forint erősödése mintha megállt volna,és tudjuk milyen az inga,hati céláram erre a pozira 17200-400 között valahol,hááááát kíváncsi leszek