Úgy néz ki mostanság a napi menü:
Reggel short,napközben long...
Úgy néz ki mostanság a napi menü:
Reggel short,napközben long...
Köszönöm a pontos tájékoztatást...közben random is beindult.
Hati: 18.330
OTP 3755
MOL 17.335
RG 39700
TEL 411
BUMIX 1030.64 -0.56 pont (-0.05%) 2012.08.09. 09:07:36
BUX 18016.44 +110.36 pont (+0.62%) 2012.08.09. 09:12:01
Kaphatnék vmi irányt promtban és buxban? Random beadta a kulcsot...
gondolom eladtam a shortom felét..12x en volt eladáson.. Tunézia 2 hét..mondták vacak a wifi ezért hoztam egy tp-link erősítőt..ha rádugom még a szobából is megy...néha benézek de visszahúztok..pihennem kell..,)
a múltkori nagyhappy ellenére eléggé zúzzák lefele egyfolytában....hát hiába is akar bízni az ember a longban...ez nem long....már az adatlapot is kitöltöttem hogy megszabadulok hamarosan a longoktól..ha tovább esne.
ez van..
Hétfőn megtépik ezt a szemetet,majd tegnap óvatosan visszakorrigál,utána megint meghúzzák,most jobban visszaadják....hogy enne minden reggel meg egy kitaposott kozáksapka tevephost aki így szórakozik vele.
a nő, de herceg okos,engedi ezt higgye,így a legjobb irányítani...csendbe-okosan:)))
reggeli hsz...most értem ide,nem rég
Még pontosan nem tudni hogy bennünket miért vertek be...de gyanítom vmi átbaxás zajzik!
Úgy néz ki a reggeli shortot kellett volna tartani,de miután nem rtunk lejjebb esni úgy tűnt ennyi volt a kori...tévedősnek tűnik,már megint pipa van a piacon..de akkor már megint minek hősködtünk? Jah,hogy ez a bét! :D
Úgy néz ki a reggeli shortot kellett volna tartani,de miután nem rtunk lejjebb esni úgy tűnt ennyi volt a kori...tévedősnek tűnik,már megint pipa van a piacon..de akkor már megint minek hősködtünk? Jah,hogy ez a bét! :D
ezek a zárók nem sok jót igérnek holnapra sajnos...
és ahogy nézem még lentebb nyomják záróban mollykát
Had szóljon....no igen...most lehetne tépni, rossz hírek most leálltak...vagyis most nincs senkinek érdekében lealázni a piacokat... milyen érdekes ...hmm..
majd ha megint jönnek a sok rossz hírek akkor kell kiszállni, amikor a nagyok azt mondják : elég.