Ezt a mai 2 ruppót, köszönjétek nekem, tegnap eladtam 100 fizikai jurot..., becsapva a piacot..)))
Ezt a mai 2 ruppót, köszönjétek nekem, tegnap eladtam 100 fizikai jurot..., becsapva a piacot..)))
Change
-2.142
(-0.77%) High/Low
278.110
274.989
ezek az idúsősek...na nem baj segítek még..a 274.989 az kevesebb mint 275..
nem..rakj szemüveget oszt balra a sorban high meg a lowénál
itt sem látom 275 alatt...de nem is volt....sehol.
"...a román lej árfolyama szinte nem változott." :-)
(Imádom ezeket a napi fejleménybeszámolókat)
Majd fog. Egyébként is, szívott eleget az utóbbi hetekben, hála az istennek, hogy a legjobb devizabefektetéssé váljon, hamarosan. Persze az euro sem rossz, talán. Na de forintot ki vesz már ilyenkor... akinek nem muszáj?
Gyengült a forint szerdán: az eurót délután négykor 277,49 forinton jegyezték a bankközi piacon, a reggeli 276,97, és a kedd esti 276,81 forint után.
A svájci frank 231,00 forint a kedd délutáni 230,76, és a szerda reggeli 230,56 forint után.
A dollárt 224,80 forinton jegyzik 223,55 forint után, a japán jen árfolyama pedig 2,8656 forinton állt szerdán délután az előző délutáni 2,8330 forint, és a szerda reggeli 2,8444 után.
A német ipari termelés vártnál nagyobb mértékű júniusi csökkenése nyomán az euró kissé gyengült a dollárral szemben szerdán: délután 1,2340 dollár környékén mozgott az euró jegyzése a kedd délután még jellemző 1,24 dollár feletti szinthez képest.
A lengyel zloty szerdán 0,30 százalékkal gyengült, a cseh korona 0,10 százalékkal erősödött, a román lej árfolyama szinte nem változott.
Van új huf certi tl15
Spread 18pont, köztes ker nincs. Vegyél 2k db-ot, és változatlan árfolyam mellett eladhatod 36.000 Ft buktával. Kissé abnormális. Hülye fsz erste :-)
vettem.
270-en veszek legközelebb...ha lesz ilyen...
Nem ment be alá.
Tegnap volt egy leszúrás de kb 275,22 volt az alja.
mondtam megy a mutyi..pedig lent volt 275 alatt..kirázták a plebszet..
hát annyit nem is, de egyrészt nem izgulok a pénzem sorsa miatt, másrészt kamatadóval nem hizlalom Kuszaszem-et és a Geczy főnökét....
Miért kell minden pénzt bankba tenni ??? Ha Ő 10.000 €-ból csinál évente 15.000-et,akkor engem nem izgatna 7 % éves kamat.....
Végre elfogytak az eladók az árjegyző alól. TL14
15 percesen, a csésze már meg van....
Azért vigyáznak, nehogy túlzottan erős legyen a huf......
Nyilván nem bizalmatlanság egyik részről sem, de tisztább, ha nincs benne egy harmadik személy, mint mondtam, szívesen összehozok vele bárkit, de én, ha lehet kimaradnék belőle, mert , van ilyen irányú rossz tapasztalatom már, és ennek még az árnyékát is elkerülném.....ha lehet....