Kíváncsian várom hogy mi sül ki ebből...
Közben Molly lerakva alsópolcra.
Kíváncsian várom hogy mi sül ki ebből...
Közben Molly lerakva alsópolcra.
Csak itten nem van boldogság...vagy záróban fel,aztán holnapra piros futik,mert így szokott lenni! :D
dax is lehet még ma megcsinálja a 7000-t ,sp pedig túl van az 1400-on
ott is lesznek shortstoppok levadászva ,már ha idáig elhúzták
én a molra vagyok kíváncsi mikor ébred már fel
Tudom,csak ugye csúcs előtt vannak kinn,így nem biztos hogy támogatják a megugrását.
Pl plusszba sem tudunk kerülni..
promptnak a 18000 akadály ,pedig ha a mol is nekidurálná magát egy kicsit...18500 célár hamar meglenne (18800 hati)
Csak ugye dow és espé tavalyi és idei csúcs előtt ahonnan illene lefordulni..akkor pedig vszeg mi sem hősködünk piszkosul.
Én nem tudom hogy hiszek-e benne,de van pár kontim és ugye elvileg kitörtünk...
Akkor pontosítok 125 pont nyerő,ebből 10 pont RC-é! :D
Egy tálca sörre fussa belőle,olyan mennyiséget vállaltam be ebben a nagy hepiben :D
Volt egy kisebb próbashortom,de lezártam 100 pont nyerőben,jobb a békesség...most vettem felfelére,nézzük mi sül ki belőle.
volt kori, szép ez
300 feletti hatizárást várok,s&p 1400 felett
nehogy kirázódjatok!
Ma esti program:
20:30 USD Fed Chairman Bernanke Speaks
Hát bármi lehet kint. :)
megvették az esést eddig....tehát ez csak a tegnapi nagy emelkedés visszatesztje, eddig legalábbis úgy néz ki..
szinteket én még most nem néztem....de kinnt is nagy emelkedés lesz ha igy megy tovább.
Ejj,de nem megy ez a kori...bár igaz hogy kinn nem ment az emelkedés,mert szépen visszaadták a végét,de mi azért belehúztunk tegnap,így jobban visszanézhetnénk.
Mallorca ? Valakinek jól megy ám... :DDD
No, itt eléggé pesszimista most minden..pedig most nem lenne rá ok....minden emelkedésbe belerondítanak, minden esést megvesznek...nem értem..
http://stooq.com/q/?s=otp.hu&c=10d&t=c&a=lg&b=0
Tegnap szép nagyot ment,kell némi kori! :D
Hathor jó nyaralást,azonnal kapcsold ki a monitor,élvezd a nyarat és azt hogy nem ülsz a bétet nézve...
Egy kisebb összeget adnák annak aki elárulja hogy lesz-e megálló vagy forduló lefelé s az hol is történik.