Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#538503 Amatoregy Előzmény: #538498

ez ketelu dolog. Vettek nekem valamit - kesobb kifizettem. Utaltak nekem elore penzt - a forum tars azt kapta amit vart.

De volt olyan is, hogy ketten osszealltak es az egyik lelepett a penzzel.

De abban igazad van, hogy sok emberrol tudjuk hogy valojaban kicsoda..

#538501 ikszf Előzmény: #538495

20EUR kb.

sepa utalással lehet, hogy megoldható 5 EUR-ból is

Az mondjuk elég meredek, hogy egy harmadik személy vigyázzon a pénzre, és még ő feleljen a biztonságáért.

#538500 Ibiza Előzmény: #538498

itt volt az F1 rengeteg külföldi jött..így a londonból elmenekült angolok is.. veszik a magyar papírokat..állítólag ingatlanokat is.. ez mind erősíti a forintot

#538498 Ibiza Előzmény: #538476

itt a stockin a nickek mögött valódi amberek vannak..valódi értékekkel..jelentős referenciákkal.. sztem csak azt írhatod te nem vállalnád be ezt a "kockázatot"

"f..elvetésed még akkor sem igaz , ha úgy gondoltad volna, hogy azért erős a forint, mert egy erős gazdaság van mögötte -aminek feltételezése amúgy sem életszerű, legalábbis az elmúlt 500 évben.."

azért erős a forint mert jelentős érték van mögötte..szolgáltatásban és értékben.. nem annyi az értéke amennyit az angol spekulásnsok akarnak kialakítani..esetleg hazaáruló jegybankelnökök segítségével..

a pénz keresi a helyét.. a valódi pénz..hosszabb távon győz a piac..ha az érték és árfolyam között jelentős különbség van az vonzza a valódi pénzt..

#538495 Előzmény: #538394

És hogy kerülne vissza az EUR? Átutalással? Egy kisebb vagyon...

#538491 Kissherceg Előzmény: #538476

:)

Alig változott kedd reggelre a forint árfolyama, jegyzése a hétfőn elért idei csúcs közelében ingadozik: az eurót röviddel hét óra után 275,45 forinton jegyezték a bankközi deviza kereskedelemben, a hétfő délutáni 275,69 forinttal közel megegyező szinten.

Hétfőn a forint újabb idei csúcsot érintett 275,23 forintos euró jegyzésen.

A svájci frank 229,32 forint a hétfő késő délutáni 229,52 forinttal szemben, a dollárt 222,31 forinton jegyzik 221,93 forint után, a japán jen árfolyama pedig kedden reggel 2,8401 forinton állt a hétfő délután 18 órai 2,8390 forint után.

Az euró árfolyama az 1,24 dolláros jegyzés környezetében ingadozik, kedden reggel 1,2389 dolláron állt a hétfő késő délutáni 1,2421 dollárral szemben.

#538476 matgab Előzmény: #538394

Ez elég meredek ajánlat egy tőzsdei fórumon, még jó hogy Joci jól látja a dolgokat és becsületes ember!

Ursi, az erős forint az nem erősíti az exportot, de ez annyira egyértelmű, hogy nem is kezdi el magyarázni az ember.

Felvetésed még akkor sem igaz , ha úgy gondoltad volna, hogy azért erős a forint, mert egy erős gazdaság van mögötte -aminek feltételezése amúgy sem életszerű, legalábbis az elmúlt 500 évben..

Euroman, azt számoltad már, hogy éves szinten, amikor félig EUR-ban vagy félig Ft-ban, akkor összesen mekkora kamatot buksz el? Na mindegy, tudom, hogy nem lehet téged meggyőzni az ellenkezőjéről és nem is akarlak, csak furcsa...

#538439 hosszhuszár Előzmény: #538422

Mondom, az emberrel szívesen összehozlak, 1-2 üzlet után, szerintem le tudod beszélni vele, ami az én feleladatom lett volna, és így nincs benne harmadik személy, szerintem így a tiszta!

#538422 taresz Előzmény: #538419

Megértem. Azért köszönöm a lehetőséget. Lehet, hogy élek vele ha nem találok közelben forrást. Köszi.

#538419 hosszhuszár Előzmény: #538394

A hosszútávú, jó kapcsolat érdekében erre inkább nemet mondanék....

Adódhat olyan, mint mostanában látjuk, hogy egyik napról, a másikra, változik az árfolyam, 3-4-5 ft-ot.....átutalsz, ennyi az ár, másnap megyek, annyi az ár.......

jogosan kérdeznéd, hogy miért, esetleg még az is megfordulhat a fejedben, hogy rátettem 50 fillért... ami biztos, nem fordulna elő.

A Te pénzed, egyezz meg Te a váltóval, és intézd Te...ez így hosszútávon a legbiztosabb, és legmegbízhatóbb.....nem bújok ki a feladat alól, de történt már hasonló eset velem, rokonnal, és még egyszer ezt el szeretném kerülni.....bocsi.

#538411 Euroman Előzmény: #538353

Szia! Nagyon rendes Tőled. Soproni egységükben ma voltam fél 6 után, 277-es árat kaptam nem nagy mennyiségre (sajnos csak ennyijük volt), elégedett voltam. Ha gondolod priviben megdumálhatjuk mindig. Meg ha 1x Feléd járok, a Merdzsókat is megnézném szívesen, mert igen szépek:) Gratulálok hozzájuk...

#538394 taresz Előzmény: #538386

Nem Én mennék hanem Te. :) Persze elõtte átutalnám a forintot. Ha nem okozna gondot persze csak akkor. Csak ezért nem mennék Pestre.

#538391 banyaiz Előzmény: #538360

Úgy szokták általában ezt megnézni már amennyit én ebből láttam, hogy össz ügyleteket néznek adott ügyfélnél. Hitel, betét , szlaforgalom stb stb kijön egy összeg mit keresnek /év, és akkor ebben van nekik egy mozgástér ha muszáj.

Pl valakin fognak évente milliókat azt nem szívesen veszítenék el néhány átváltás miatt.

Ez a pénzváltás biztos üzlet ha azonnali végrehajtás, vagy fedezik, 0 kockázat, nagy tételnél néhány tized% is több lóvé mint sok kicsin 1-2%.

#538388 banyaiz Előzmény: #538360

Mnb devizaközép vétel és eladás. 0 marzs. Mínuszba nem szoktak azért lemenni. :) A 0 sem éppen gyakori de van ilyen. Vsz valahol 0,5-1% körül egy halandó számára elérhető bankoknál. Alatta is, de akkor már azért elég magas éves forgalmi elvárásai , vagy egyéb banki ügyletbeli elvárásai lehetnek betétben egyebekben, bankja válogatja.