nincs rá ok...és a munkanélküli jobb lett a vártnál....imf tárgyalások közben szárnyalni kellene...forgalom siralmas, a qrva mindenségit...
nincs rá ok...és a munkanélküli jobb lett a vártnál....imf tárgyalások közben szárnyalni kellene...forgalom siralmas, a qrva mindenségit...
szerintem az emelkedés unalmas....egy 10 %-os BUX esést elviselnék..
:D
szerintem az emelkedés unalmas....egy 10 %-os BUX esést elviselnék..
:D
jah..marha unalmas...megint az egekig húzták föl az SP futurest...pedig a tegnapi munkanélküliségi adat rossz lett, ma meg payroll adat lesz ha jól láttam.
szerintem az esés unalmas....egy 10 %-os BUX emelkedést elviselnék..
na lássuk a mai szuszakolódást fölfele...
de qrva unalmas már
az eurhuf fosik mindenbe bele..
erősödik ha kell ha nem....
persze mert a gyenge forint lenne jó mostmár, hogy kedveztek a devizahiteles választópolgároknak....
erre meg erősödik ez a gané :-))))
röhejes egy világ ez
az imf sztori mán el is van felejtve???
:-))))))))))))))))))))
nem írtam napi rangék.. de szvinges heti kéthetiben ott van..egy egy leszúrással..ez az ijesztgetés..
én is csak akkor tudok venni, ha az árfolyam esik, én is minuszban vagyok, és még esnie kell, hogy nullába legyek. nem jobb az én helyzetem sem.
Érdekes,én meg azt nem értem mit keresnek ilyen magasan...
ezt jól megaszontdtuk :-D
USA nagyon próbálkozik felfelé..még. aztán bármi lehet...a fene vinné el hogy sosincsen egyértelmű helyzet.
ne feledjük, ma djia 4-ik napja zárna minuszban...szerintem nem kellene neki...
Sztem küzdenek,aztán napi aljon zárnak...vagy nem! :D
most meg mi lesz ? meg akarják venni estig az esést ? vagy beadják zárásunk után ? ez a nem mindegy.....
a buxt szuszakolni kell felfele...
jók ezek a stopkiszedős mozgások a világban...
én is azt nézem...elég stabil a forint...hiába...itthon kőszikla erős a gazdaság :-)