szépet mozgolódott az eurusd bammeg
én február elején vettem, és azóta se jött vissza még nullába se....
nézd a jó oldalát, sokkal többet vehetnél sokkal olcsóbban, és akkor is felmegy az ára..és nagyobb a kasza rajta:-D
még ennél is olcsóbban??? szvsz magyar részvények nem drágák, így is agyon vannak ütve....
1,75 % ot ment az SP futures 25 perc alatt... ez benne van a top 5 -ben amit valaha életemben láttam
úgyhogy vigyázni gyerekek, bármire fel kell készülni
Ámen...buxban fele megvan.
Viszont hati szokásához híven esésben tágul...hogy a hóhér kösse a nyakkendőt annak a nyakába akinek ez köszönhető.
http://hvg.hu/gazdasag/20120802_bet_bux_delutan#s=eco
"Lentebb dolgozta veszteségét délutánra a BUX" re: -1%
wow, inkább nem nézem, megyek haza. és otthon rápillantok, mert idegbeteg leszek az egésztől. én sok shortban vagyok benne, és szívesen vásárolnék részvényeket lényegesen olcsóbban. kíváncsi vagyok, hogy lesz-e ma kövérujj..ami nyomja a short gombokat. este megnézem.
Gazdasági rádió:
„Draghi a rossz kilátásokra tekintettel újabb intézkedéseket helyezett kilátásba! :D Melyről az elkövetkező hetekben adnak tájékoztatást!”
Ekkora a baj hogy ígérni sem tudnak semmit?! Majd mondanak pár hét múlva vmit…akkor 3:0 nyert a semmit nem tudunk tenni/ígérni a teszünk vmivel szemben.
Hatiban szép csapkodás! Ha innen mostanában kitör akkor viszont világ opatása lesz látható.
Bár ez inkább babkaró effektusnak tűnik..
Ezt mondhatta? Van egy jó és egy rossz hírem...
most kell ráadni mindent, had omoljon össze :-)) remélem több hinta ma már nem lesz...
Tegnap Ben apó,ma délelőtt Eu,most pedig dragi csodavárás van....eddig az első kettő semmi csodálatosat nem tett.
Amúgy hepinek akar látszódni most minden...pedig csak Molly az! :D
Futikat emberesen beborították,daxli egy százast esett...de a bux még mindig tart!
És daxli -1%,Draghinak betett úg néz ki a tegnap esti görbe éjszaka.
Kiugrasztott a stop a shortomból, de már 80 % -t vissza is nyitottam.
futures föl +1 % -ra, most le nullára.
nevetséges...