ezt a libikókát. szegény kereskedők.
na, mi van, éppen dolgoztam, nem tudom most figyelni...mizujs? jó hírek?
http://www.ecb.int/press/tvservices/webcast/html/webcast_120802.en.html
hallgatni a dumát :D
Ez a barom Draghi gondolom megígér fűt-fát...az sem baj ha nem is tudják hogy fogjanak hozzá,múltkor is olyat mondtott hogy szállt minden mint a győzelmi zászló,bár nem követte semmi cselekedet,köbö most is hozza vszeg ezt a formájűt.
már megint húzzák fölfelé a futuresokat..őrület.
pedig még nem érkeztek jó hírek.
nem új elemző lesz waszi:),egont kirúgjuk..kommentet már küldöm is a qúrva kbc -nek:)magyarosan,érzelmektől vezérelten:)vicc na!!!!
18250nél nem várnám tovább,bár ezen a szutyok buxon nincs pozim most
nekem van kastélyom, 160nm. és azt takarítom hetente, havonta...tuti idegbajt kapnék, ha nagyobb lenne..sokat kell vele foglalkozni, jól elvagyok.
amit most írtál,azt kellene most leírni a forexfactoryn a commentekhez. szakadna a világ a röhögéstől.:-DD
Dehogy ko, mert ugye most nem, de a talán jövő héten... vagy akkor tán már qe3 is lesz... de ha nem akkor eltolódik lehet csak egy héttel.
(utóbbi 2 havi menü)
14:30
A várakozásoknak megfelelően nem változtatott az irányadó ráta szintjén az Európai Központi Bank kormányzótanácsa. A piaci szereplők Mario Draghi fél háromkor kezdődő sajtótájékoztatójára várnak. Elemzők szerint könnyen lehet, hogy az EKB ismét beavatkozik az állampapírpiacon.
.....nemtudom..... ;-)
a devizapiac is kezd mozgolódni...
mikor "beszél" a fiatalember?
Nekem nem kell kastély...otthonom már van.
Most már csak Draghiban bízik a piac,hogy másnaposan,kokaintól szétcsapott fejjel,qvák által kifárasztva benyög vmi olyat amire lehet tépni a piacot....vajon mi lesz az? :D