Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#537685 Kriszti@n Előzmény: #537684

nincs ebben semmi elképesztő.. visszateszt megvolt erősödik tovább.. maximum értheteten mértékben. a certire hajtanak:)

egész egyszerűen elképes…

#537684 szotyi

egész egyszerűen elképesztő amit a forinttal csinálnak

Nagyon furcsa ma az erst…

#537669 Interceptor

Nagyon furcsa ma az erstés árjegyző. Nem követi az árfolyammozgást!

#537162 Borska Előzmény: #537156

Euroman! ha jól tudom soproni vagy,kérlek ird meg privibe mennyit szeretnél váltani,és lehet hogy tudok Neked segíteni,megbeszéljük a részleteket,már ha akarod

#537156 Euroman Előzmény: #536936

én még kivárok....fizikait vennék 280 és alatta, de jelenleg nem vagyok otthon, legkorábban jövő héten tudok foglalkozni vele...egyelőre váltók még mindig 280 fölött adják nálunk...

HUF

#537150 Borska

egy kis forint számtan, elvi jelentőségű dolog egyenlőre,hordoz magában némi rizikót de megfontolás tárgyát képezheti egy gondosan összeválogatott portfolióban

EURUSD-t hosszabb távon 1,15-1,20 köré várják elemzőházak,én speciel a paritáson sem csodálkoznék hisz európa érdeke lenne a gyenge euró, az más hogy ehhez usa mit szól,de a mai fed tükrében tétlenül nézné egy darabig,amíg ez nem sérti súlyosan cégei érdekeit és eu talpraállásában segédkezhetne

evvel az árfolyammmal és a kormányunk által számolt jövőévi költségvetés számaiból ismert EURHUF 290-300 as árfolyammal ha utánna gondolunk 260 köré kéne érnie a HUF USD-nek,ha paritásban gondolkodunk ez bőven lehet több is (nem lepődnék meg 280 körüli árfolyamon sem ,ami most igencsak utópisztikusnak tűnhet,de gondoljunk csak a frankra),kérdés hogy ez miként fog bekövetkezni,a dollár menekülődeviza mivoltjából fakadóan ? mert akkor beza erős indexeséssel fog párosulni ,vagy csupán a keresztek filozófiájából adódóan a két ország gazdasági potenciálja és a huf kamatvágásaiból fakadó külföldi kitárazásból jön-e az árfolyam,mert ha ez a menete akkor nem feltétlen kell hozzá szakadó index és halálvárás a béten,hanem csupán a forint carrytréd szerepkörének háttérbeszorulása fogja vinni a keresztet, mert hogy kamatvágás lesz ,azt szinte 100% ra veszem,a kamatmeghatározó testület mostani döntése is már már súrolta a csökkentést,ha a fidesz érdekszféraa hatalomhoz jut gondolkodás nélkül vágnak,ez a nemzetközi hangulat fügvényében okozhat brutál csapkodást,de lefuthat kellemes stagnáló eurhuf árfolyam mellett és emelkedő usdhuf-val karöltve,vagyis a kormánynak az érdeke az euró szintentartása,ami az általuk megszabott szinten el is képzelhető,ha nem romlik a légkör!!!,tehát ha marad a hangulat,vágják a kamatot a magyarok és tartják az euró költségvetésben számolt célárát akkor biza a napokban tapasztalt 226-230forintos dollár kellemes hozammal kecsegtet(het) ,nembeszélve az okosan használt tőkeáttételről a dollárban gondolkodóknak,illetve romló légkör esetén a magyar rv-k fedezeti poziciójaként is kezelhető

#536918 Előzmény: #536889

Szvsz a kormány nem akar erős forintot, tehát mindent meg fog tenni érte, hogy gyengüljön vissza a normális és a gazdaság számára is jó 290-310 HUF/EUR környékére.

#536889 Sumér harcos Előzmény: #536758

mondjuk én semmilyen szakértőt nem olvasok,csak esetleg egy cég technikai elemzésébe mászok bele saját kutfővel...

de még lesz erősebb 277-től ugy gondolnám...

van egy csökkenő trendvonal,amely áttöréséhez vmi nagy volumenű eseménynek kellene történnie...igy a tinglitangli nyáron nagyon meglepődnék,ha áttörne......szinte kizártnak látszik most...

most egyelőre beszorult 277-282,bővebben akár egy 275-285 sávba,ahol akár egész augusztusban is el punnyadhat,ha mindenki uborkázni lenne....

annyi bizonyos én 275-ön veszek csak legközelebb...

november-január környékén viszont már én is meglepett lennék egy ilyen erős forinttól...

annál is inkább,mert kitömöm magam vele 285-től erősödve végig...

#536881 Előzmény: #536833

Csak a szokásos portfolios cikk, amelynek a megjelenése után brutális erősödésnek indult a forint.

HUF és USD

#536811 gilgalad

Sziasztok,

Az utóbbi kb. egy hétben történteket nézve nekem az tűnik fel, hogy amikor gyengül az USD, vele együtt gyengül a HUF is. Mikor erősödik, akkor a HUF is. Ez elég érdekes fejlemény, safe heaven lettünk??

#536772 szotyi Előzmény: #536763

van egy barátom aki 263-nál nyugdíjba megy... kőgzdag már most is, de az volna a dupla lottó, ahogy a lelkecském hívja.. remélem olvasod, hogy volna egy fogad oszt az is sajogjon..........milyen tehén? milyen szomszéd? milyen dögöljön meg?

:-)

#536763 Kissherceg Előzmény: #536759

Én tényleg örülök, szept közepéig jó időre számíthatunk sztm HUF piacon. Első céláram elérte, így megvan a 10% haszon az euro eladás óta.