ebből is látszik, hogy ki hol áll a szerszám végein. Meg is marad az a 10x-es szorzó egy jó ideig.
ebből is látszik, hogy ki hol áll a szerszám végein. Meg is marad az a 10x-es szorzó egy jó ideig.
QE , bármi lehet ,fura hogy usában abszolute nem tartanak az inflától és orrba szájba osszák a lét,pedig ha egyszer kiszabadul a palackból a szellem..... na akkor majd lehet a pénzt söpörni az utcán,tán németek ettől tartanak leginkább és él bennük a történelmi mult
off:
egy barátom a napokban jött haza USA-ból,elképesztő hogy ott hogy élnek,nem hogy nem érzik a válságot,de még csak fokozottabb spórolásra takarékoskodásra sincsenek rászorítva,persze mindenhol vannak kivételek,ő a középosztályról beszélt, a havi 4000-5000 usd fizetésükkel és a MO-i árak felével,elképzelhető az a minimum 10szeres szorzó ami az életszinvonalukban megjelenik hozzánk képest. A válságra adott válaszreakció a cégvezetés részéről ,ahol ő dolgozott az volt hogy a 7800as 38litert 100on bekajáló kocsit egy kisebb 4300as 22litert fogyasztóra cserélték :) na bummmmmm :) ök is megtettek mindent :)
.....itthon néha körülnézek magamkörül és elszomorodom,pedig GYSM megye nem is panaszkodhat,hogy élhetnek mások
Állítólag a harmadik QE szokott a mindent megoldó lenni...de ha mégsem akkor van még pár szám a tarsolyban! :D
Mollyval ismét libikókáznak...
Esti amcsi tájékoztatásra vár mki,amki érdekes lehet,mert a vállalati eredmények nem túl fényesek,Eu ban rekord munkanélküliség, SP pedig 40 pontra a múltkori csúcsától...fed aszt mondta hogy figyeli a rv indexet ( !?) és bizonyos szint alatt beavatkozik...komoly csapat! :D
Eu már pedzegeti a Eu-s pénznyomdát,Németek pedig kézzel lábbal tiltakoznak...bár ez sem megoldás,csak most ez jutott az eszükbe. 4 éve tart a válság és senkinek semmi használható 5lete.
KT elég magas 403 pont....a múltkor 290-270 volt.
emlékszem egyik augusztusban volt nulla pont is.
jó lesz az lassan:)
holnapi fed izé még tartja a lelket ,de vszinű mivel semmi érdemleges nem lesz,ko
kinnt még nincs irány....idehaza kifejezetten ronda képet fest megint a piac....pedig múlt héten, hét vége felé még minden full happy volt.
akkor innentől jól felhúzzák még a végéig, hogy másnap 120 pontos fel gappal nyisson :D tuti ez lesz, én már félek tőle....de hozzászoktam.
Mollyt idegbeteg módon próbálják tartósan 16800 fölé zargatni,Rg-t szintén sunyítják felfelé...
Papírforma szerint innen remek shortl ehetőség van...ám tudjuk hogy a bét nem a papírformáról híres! :D
Én meg longból ki,shortba be...vagy ennyi volt a beijesztés?
mert rajtad kívül senki nem akarja, hogy keress pénzt a tőzsdével...
esik a hati 50 pontot egyből aláállnak de ugyanez felfelé is ,ott meg ráadnak
miért nem tud egy hétig egy irányba közlekedni?
ft -ot is elkezdték rendesen adni ,kora délután még plusszban volt
viszont a hati még egész jól tartja magát,pedig a molnál feszítik a húrt
Hát ha ez így marad akkor a múlt heti hősködés csak egy fals kitörés.
Bux a 17.500 alatt..nagyon rondán néz igy ki.
Hú, de elkezdtek hirtelen adni mindent. Miről maradtam le, van valami csúnya hír?