Lesznek biorobotok akik zacskózzák a vizet? :))
Rendkívüli tájékoztatás
Munkahelyteremtéshez kapott vissza nem térítendő támogatásról
2012. augusztus 17.
A FuturAqua Ásványvíztermelő és Vagyonkezelő Nyilvánosan Működő Részvénytársaság
(7623 Pécs, Ungvár utca 22. III. em.; adószáma: 23174586-2-02) - a továbbiakban „Társaság”
tájékoztatja a Tisztelt Befektetőket és a tőkepiac szereplőit, hogy leányvállalata, az Olup
Aqua Kft. a Fejér Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központja Sárbogárdi kirendeltségével
hatósági szerződést kötött.
A szerződés alapján a Munkaügyi Központ a hátrányos helyzetű álláskeresők
foglalkoztatásához vissza nem térítendő támogatást nyújt. Az Olup Aqua Kft. az Alap 1.
Ásványvízüzembe hat főt vesz fel, főként palackozógép-kezelőket és betanított munkásokat.
Ennek kapcsán 2013. márciusig várhatóan kétmillió forint vissza nem térítendő támogatásban
részesül a FuturAqua Nyrt. leányvállalata.
Pécs, 2012. augusztus 17.
FuturAqua Ásványvíztermelő és Vagyonkezelő
Nyilvánosan Működő Részvénytársaság
az mindegy, de ha esik akkor meg van az öntőpajti személye
na, netes géphez jutottam, megnéztem... biztos, hogy ő lesz :)
http://www.kertiker.hu/index.html
kíváncsi vagyok mi lesz ebből, de kötve hiszem, hogy csak úgy azért vett futuraqua részvényt, mert olcsó, és nagy jövő van előtte.. kvázi befektetésként...
ez 99%, hogy barter ügylet, vagy ezzel fizettek, vagy vmi ismeretség van közöttük, és szívességből, netán gyorsan kellett a pénz és emiatt átvették...
Kell a víz locsolni a palántákat. :)
Amúgy víz short, hígul a piac nő a vízközkéz:
"Egy kőkorszakból származó, nemrégiben felfedezett földalatti vízkészlet megváltoztathatja az életet Namíbia északi, sivatagos részében, és a lakosság négyszáz évi ellátására elegendő lenne – közölte a hét végén egy kormányilletékes."
valszeg "valakitől" szereztek rv-t 5 forintért, és azt "adták" el nekik 35-ért
ha jól értem
Akkor vszínű részvénnyel fizethettek? :-)
műanyagos? Palackozáshoz alapanyag?
Sajna nem látom, mert ezt a linket pont nem tölti be normálisan a teló, lefagy tőle az opera mini. :-(
de jövő héten veszek már okostelefont. :-)
nem látod?
valszeg egy pécsi kertikerkft nevű cég vezetője
növányvédőszerben, műanyagban, szállításban utaznak
Találtál már vmit? Nem vagyok otthon, majd éjjel érkezem csak haza. :-)
lesz itt nyereség dögivel
5-tért "veszi" magát nagy tételben és 35-ért "adja" el
TP meg pont fordítva csinálta ))))))
Ex majd lenyomozza, biztos vki haverja, egyetemi vagy ivócimbora. :-)
ha abszolút külsős akkor vmennyi fix jutalékért cserébe vehette meg a papírokat...
2012. júl. 30. 16:17 Tulajdonosi bejelentés
Új nagytulajdonosa megbízásából és nevében a FuturAqua Nyrt. közzéteszi Békés Attila részvényes részesedésváltozásához szükséges Tpt. 61. § szerinti táblázatot
http://client.bet.hu/newkibdata/111456999/T_bl_zat_B_k_sA_Tpt61.pdf
vízvételek vannak ).