ez mind szép és jó...de mi van ha egyszer csak vissza fordul a forint ? nagyon "erős" már....persze 250 -en nekem is jobban tettszene....azoknak a balfax IMF maffiózóknak az arcára fagyna a mosoly..
ez mind szép és jó...de mi van ha egyszer csak vissza fordul a forint ? nagyon "erős" már....persze 250 -en nekem is jobban tettszene....azoknak a balfax IMF maffiózóknak az arcára fagyna a mosoly..
szerintem azért ,hogy még lehessen korrigálni a kt-n ha a prompt záró nagyon eltérne a 17.00.-tól
azért otit jól felrántották a 200 napos fölé,holnap ez akár vételeket is generálhat
ft 278,8!!!
Én azt bírom hogy a részvényeket már régen lezárták..a hati könyvbe még akkor is ki-be ugrálnak mindig...
miért nem lehet pontosan végezni 17:05:00 -kor ? sokszor még 1-másfél percig húzzák ide oda...
a végén 4 perc alatt húztak 180 ft-ot a mol-on.
gyerekek ,ez a bét tiszta kaszinó
Csak a kt mozog 300-400 között, határidő leszegezve. Érdekes, minket napi aljra tesznek, mikor kűfőd napi maxon tanyázik..
ilyen erős forint mellett ha csak ennyire futja akkor mi lesz ha a forint elkezd visszagyengülni ?
Csak szédelgünk mint gólyapfos a levegőben,semmi érdeklődés..
Sziasztok! Mol belement a korábban felvázolt célzónába (17.200-500), innen lesz érdekes a dolog. Lehet hogy befejezte a C hullámot egy ed-vel, amit talán az indikátorok negatív divergenciája is jelez.
Itt a múlt héten berakott rajz frissítve:
http://kepfeltoltes.hu/120730/MOL60_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Szerintem egy korrekció minimum kinéz neki, még ha úgy is dönt hogy tovább robogna fölfelé. Sokan emelkedő hsz-t látnak bele a grafikonba, ez is egy eshetőség, bár nálam nem ez az első számú befutó. Inkább egy megnyúlást tudnék még elképzelni a fordulat előtt.
ez a **** magyar piac semerre sem tud menni ,görcsöl itt össze-vissza
nem tudom de a molt tényleg bármikor odarakják 300-400 pontokkal is
Mollyval sikeresen korrigálják az esetleges hati emelkedést...
Amúgy Ft-al mi történik hogy 280 alatt van?
otp nagyon menni akar,és valszeg fog is akkor viszont a hati is átviheti a 18000-t
hathor kitartása megtérülhet
mondjuk ilyen ft mellett 4000 körül is lehetne nyugodtan
ha nyerek akkor nem kínszenvedés....pénteken vettem 17.700 on és 950 -en adtam el..
nem akar menni a long...most inkább megint lefele ? már csak az OTP tartja magát.
nahhh ,akkor már nekem sincs gondom a pozival
stop 18000nál
eredmény -2 pip :)
hááát nem egy shortos időszak ez ,a long meg nekem is forró
longóóóóól???
Már megbeszéltük, se te, se én nem érzem magam jól longban. Minek nyitsz olyat, ami kínszenvedést okoz??? :D
kistoppolódtam a longból. most nics semmi...
hát lehet ráadok feljebb...
igen,gyanús a dolog,ezt játsza a piac,sávban emelkedik,meghúzzák,beadják,támaszon megveszik és kezdődik előröl,egyszer csak majd valamerre elindul,evvel szétütve sok embert, a shortot nagyon szűk stoppal indítottam, most ez olyan tetővadászatnak tűnik,lehet nem lessz hosszúéletű a dolog
Annyira adja magát a 18e alatti short hogy lehet nem lesz jó..