kívácsi vagyok hogy meddig bírja a 280 alatti levegőt...
kívácsi vagyok hogy meddig bírja a 280 alatti levegőt...
mivel nincs időm tavasz vége óta napi szinten figyelni a daxot,ezért átléptem sávosan vásárlásra ebben abban....
a 275 szinte garantált, hisz ott erste bankos certit kell kiütni... és az már csak 5 ft.. ha 10-et tudott menni a semmire 2 nap alatt, akkor már hétfőn legyűrhető, indok lehet egy olimpiai aranyérem is vkinél... :))
hisz egy aranyérem nagyban befolyásolja az eu jövőjét, legalább annyira, mint draghi beszéde a semmiről... :))
sávos vétel továbbra is,hát erre rohadt kiváncsi leszek....
jahh, aki híradót néz.. :) perverziókkal nem lehet mit kezdeni :)
sajnos ma m1 híradót néztem, mivel túl későn értem haza a bevásárlásból...megint felidegesített a baromságaival, aztán ez bennem maradt....
ne foglalkozz ennyit viktorral, legalább olyan beteges, mint isteníteni őt...Türelmesen várok az euro vétellel
Tovább erősödött a forint pénteken estére a bankközi piacon, egy euró 280,30 forintot ért, délután 281,14 forintot. Napközben nagyjából 282,50 és 284,50 forint között kereskedtek az uniós devizával.
A forint ez évi eddigi legerősebb árfolyamát május 3-án 282,23-as eurójegyzésen érte el.
A forint, illetve az euró erősödését elsősorban a nemzetközi befektetői hangulat javulása váltotta ki, miután több vezető európai politikus is úgy nyilatkozott, hogy elkötelezettek az euróövezet integritásának megőrzése mellett.
A svájci frank jegyzése estére 233,39 forintra csökkent a délutáni 234,00 forintról, a dollárért 227,58 forintra 228,00 forintról.
A japán jen 2,8942 forintot ért este, és 2,9108 forintot délután.
Estére az euró 1,2334 dollárra erősödött a reggeli 1,2307 dollárról.
268-270 alá nem megy....sőt a görögöktől forró ősz, gyenge huf lesz....én orbán geczy viktornak is azt kívánom, különben még nagyobb lesz az arca
:)))
nem véded le?
kezd jól kinézni a forintom,236-ról.
euro trükkös lehet,év végére,jövő év közepére inkább a 240-250 kinéz,az szép lesz.
most már szinte biztos, hogy 80 alatt lesz....
ez aztán nagy ok a boldogságra...2 nap alatt 10 FT:) vicc
"European Central Bank President Mario Draghi said policy makers will do whatever is needed to preserve the euro."
Ennyi.
kicsit tájékozatlan vagyok, mi az elmúlt 2 nap k.va nagy örömködésének oka? én biztos veszek ma fizikait.
280 és azalatt jeleztem vételi szándékomat a váltónak, de még 283 az eladási sajnos...
Nincs, majd 276-nál veszek, hátha jön egy rossz hír, aztán bezuhan 300ig a ft. :-)