Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#535804 Hathor Előzmény: #535783

Üdv.

Útközben benéztem, még van mobilnetem.

16600on vettem a tegnap eladott hati pakkból 25+10darab MOLt a háromszög aljon.

Hati pozik tartva.

Forint 282.6.

Elhitetik veletek a MOl esést, meg a többit. Erre megy ki az esés.

WIG20 1.8%pluszban, többi index sp, dax napi csúcsnál, záróig megvesznek, ha nem lesz rossz nagyon GDP adat kint.

Az is reakciótól függ. A hírt jól időzítették tegnap remélhetőleg!

További szép napot!

#535803 Borska Előzmény: #535783

valahogy most nem érzem az esést a piacba,a tegnapi rallyból szinte semmit sem adtak vissza,a próbálkozást megvették,fene tudja

#535783 BudFox Előzmény: #535760

MOL nagyon ronda most...törte az éket, támaszt...

15.900 a következő támasz, lentebb 15.500

#535769 Borska Előzmény: #535767

pont erre gondoltam én is ,szerintem ez nem mutyi,ha megtehetik ,miért ne tennék? vagy mi az ami ezt tiltaná? és most nem az erkölcsi oldalára gondolok

#535767 Ibiza Előzmény: #535718

attól mutyi mert a kis piac vagyunk és a kötések az árfolyambefolyásolás célzatával történik..ismerik a piacot és a mozgásra adott válaszokat..ettől mutyi..

#535764 Fornit Előzmény: #535760

kt is kitágult 300-ról 400 ra.

US GDP jön majd a délután:

Ha jó: az jó

Ha rossz: HáthalesszQE3.... :))

#535760 Borska Előzmény: #535755

igen,16600at megveszik,eddig legalább is,ha most jönne valami hangulatromlás,avval a pinyóba küldhetnék

#535755 Frontin Előzmény: #535753

Most éppen kritikus szinten táncol, ha innen 500-600 környékéről tudna fordulni akkor benne lehet egy újabb lokális csúcs 17K fölött, ha töri akkor kaki van...

#535753 Frontin Előzmény: #535749

Az igazat megvallva azért ennél magasabbról vártam a Mol lefordulását (17.200-500), ha Ed-t feltételezek C hullámban akkor hiányzik még egy csúcs, ha az egész 15K alattról indult mozgás egy ld, akkor az már kész is lehet, kicsit ezt erősíti a mostani lefordulás. Emelkedő trendvonal egyértelmű törése min. 1000 pont esést fog jelenteni. Bocs hogy nem hatiról kokettálok, csak hát ez is komolyan hatással van a bux mozgására, így van kapocs a 2 termék között.

Sziasztok! Kicsit bosszú…

#535749 Frontin

Sziasztok! Kicsit bosszús vagyok, a Mol-t akartam beshortolni, de sajnos nem jött fel értem. Bármi is legyen az alakzat amiben mozog ED v. LD (bár szerintem belső szerkezet alapján inkább az előbbi) ebből mindenképpen esésnek kéne jönni szerintem. Attól függően mi lesz a befutó szvsz a 15.500 mindenképpen kinéz, de benne van ugyan úgy a 15K-is.

#535747 Tapasz Előzmény: #535718

Hát igen, a tőzsde nem egy jótékonysági intézmény, mint sokan hiszik a kezdéskor. Természetesen ehhez hozzájárul a sok beetető tanfolyam is (full tőke, stop loss, tdt, 1 hetes kereskedés után Bux hati vagy forex). Mennyi legyen a stop? Hatinál 50 pont, vagy 100, vagy 200? Mennyi legyen a target? 100, vagy 150, vagy 300? Mi van akkor, ha 1000 pontos gap-pel nyit másnap? Persze akkor, amikor majdnem full tőkével vagy benne. Vagy 3 napig ugyanez, mint tavaly augusztusban. (természetesen ezt az utat én is végig jártam, és még így is nagyon sok tanulni való van)

long zárás

#535745 Alexander

Beszari voltam, 670-en zártam a longot. Kis nyerővel, de inkább így, mint később pszichiáterre költeni a nagyobb nyerőt :D

Köszönet mindenkinek

#535742 wnprt

Köszönöm mindenkinek a válaszokért. Egy részvénnyel kapcsolatos dilemma: ha van néhány OTP-m, azt érdemes eladnom szerintetek őszig, azután komoly esésre számítotok?

#535738 Borska Előzmény: #535737

megtisztelsz Ricsi,szívesen ha valakit érdekel,én nagyon csipem a devizapiacot és a közvetett,közvetlen hatásait a rv piacokra,mert ha belegondolunk a forex sokszorta,több ezerszeresen nagyobb tőkeértékű mint az rv piacok,valahogy mint a viccben amikor az elefánt meg a nyuszika sétálnak ,és az ormányos odarottyant :) mire nyuszika : uhh de büdöset f..ottunk :) ha forex iránytmutat az általában tényként kezelendő

számomra carry devizák nagyon jó indikátorok,persze sok mással karöltve

#535737 Ricsi Előzmény: #535732

Ha ennyire értessz hozzá, írhatnál egy blogot a tudástárba, én szeretném, ha ez jelent valamit...

hoppááá: "A német Bunde…

#535736 Borska

hoppááá:

"A német Bundesbank jelzése szerint az Európai Központi Bank minap "meglebegtetett" kötvényvásárlási programja nem a legjobb módja az eurózóna válságkezelésének és összességében a Buba nem változtatta meg (elutasító) álláspontját az EKB kötvényvásárlásáról - számolt be a Dow Jones. Ez azt jelenti, hogy a német "vonal" visszaszólt többek között Mario Draghi EKB-elnök tegnapi jelzésére, és továbbra is azt mutatja, hogy nagy a megosztottság a jegybankon belül az eurózóna periféria országainak megsegítése témájában. "

......ezt vártam

#535733 Ricsi Előzmény: #535732

Le a kalappal, ez komoly szakmai hsz volt. El is mentem, ha véletlenül valaha devizázni szeretnék. Grat, komolyan mondom...