Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#535732 Borska Előzmény: #535726

eurusd esik, a huf is gyengül,így bizony! ha logikusan belegondolsz,és mivel tisztában vagyok a statisztikai ismereteiddel :) bátran írom,hogy a devizakeresztekből simán számolható a nekik megfelelő pár,pl EUR/USD ----- USH/HUF ----- EUR/HUF ,ha eurusd mozgását, ami szinte a tőkepiacok legfontosabb devizája konstansnak veszed akkor a másik két pár egyik tagjából számolható a hiányzó,oda vissza,és erre a piacon figyelnek is ,ne hidd hogy pár pipnél nagyobb eltérést nem vadásznak le azonnal,és eur esése usd ellenében szimbólikus jellegű,a feltörekvő,veszélyesebb kategóriába sorolt devizapárok napi menetét illetően nem longos jel

az hogy melyik rv-nek jó a gyenge forint,vagy erős forint,azt pedig a gyorsjelentésüket tanulmányzva megtudod,de gyorsabb ha utánnakeresel a portfólio archivumába,ott hozzáértő gazdasági szakemberek elemzik a huf árfolyamváltozás rv árazásra kiváltott hatásait

#535731 Ricsi Előzmény: #535728

hmmm, majdnem ugyanazt leírtad, látszik, régi motoros vagy.

Annyit módosítanék, hogy a MOL-t nem csak az olajár, hanem az USD ára is komolyan mozgatja, mert hiába ugyanannyi az olaj (mondjuk 100 USD), ha forintban 20%-al többet kell érte adni. De tán ez is természetes....

#535730 Ricsi Előzmény: #535726

Az RG-nek pl kifejezetten rossz az olcsó Eur, neki a drága a jó, mert ő szinte csak exportál. Ezt sokan nem értik, és nyafognak, hogy az RG ellene megy a többi részvénynek. De én nem akarom itt az észt osztani, nyafogjanak...

#535728 BudFox Előzmény: #535726

én úgy vettem észre hogy a határidőt igen komolyan befolyásolja a DAX, és az S&P is, azonfelül egész nap az ES.F - SP futures után megyünk..

ezen felül az EUR/ USD is komoly tényező, a MOL -nál az olajár, a Richternél meg a forint árfolyam...

ezeken felül meg a sok marha politikus nyilatkozásai....fél perc alatt felborítják a szisztémákat.

#535726 wnprt Előzmény: #535720

A mai napon a BUX1212 egy fokozatosan csökkenő trendcsatorna, valószínűleg mert az eur/usd esik, a huf is gyengül utóbbi 2 devizához képest. Tegnap azt vettem észre, hiába erősödött egyre inkább a huf, a BUX1212 nem ment fel 17800-ig, pedig a hazai részvényárakat a huf árfolyama elég komoly mértékben befolyásolja, de ezen kívül mi más gyakorol rájuk hatást?

#535725 BudFox Előzmény: #535718

én, ha megnyertem volna 4 milliárdot a lottón ( hozzáteszem 2 -esem lett, és majdnem 4 -esem lett, ha egyszelvényen játszottam volna, mindegy ) akkor sokszor lenne árpilisban, vagy ilyenkor nyáron negatív kamattartalom. :-)) mert annyi kontraktust indítanék, amikor én úgy látom hogy a tetőhöz értünk. :D

jópár évvel ezelőtt én i…

#535724 Borska

jópár évvel ezelőtt én is bekerültem a napigazdaságba egy sor elejéig :) mindent adtak mint állat vérvörös volt a kép,a kisebb kapitalizációjú rv-kben még kötések sem születtek,én mint Émász tulaj látva a könyv kongását,mind eladói mind vételi oldalon,záróba magamtól vettem 1darabot evvel jelentősen befolyásolva az aznapi zárót,és a portfoliomba levő emasz aznapi összértékét,minden piros csak émász virító zöld :) persze másnap visszaverték mint gép ,de aznap jó volt a lelkemnek ,és az ujságban olvastam hogy speki vevők játszanak az árfolyammal :):):) semmit nem ért az egész,csak a bank keresett a kétszeres költséggel,de mégis jól esett :) és megtehettem :) az máááás hogy az ééég adta világon semmmi értelme nem volt :)

#535720 BudFox Előzmény: #535715

ez bizony így van :-)))

No, én most megint ráadtam..meg reggel is...még-még....

várunk. kezd elmúlni az eufória.

#535718 Borska Előzmény: #535716

ezt sose értettem,miért mutyi? akinek van pénze oda teszi ahová akarja,ha nekem lenne annyi én is csikothúznék a csártra,hisz megtehetem,ugy trédelnék hogy nekem jó legyen ,de ez tökegyértelmű, a piacon a szabadakarat demokráciája találkozik az erősebb kutya b..szikkal,persze a kisrészvényesek megvezetése és az inkorrekt kiszorítások nem ide tartoznak,itt az árfolyambeállításokra ,zárókra gondolok

ravasz dolog ez a tőzsde…

#535715 Borska

ravasz dolog ez a tőzsde,mire elhiszed hogy venni kell,olyanoktól kapod akik elhitették veled hogy venni kell

mire elhiszed hogy adni kell,olyanoknak adod akik elhitették veled hogy adni kell,és akik majd visszaadják neked miután elhitették veled hogy ismét venni kell :D:D:D:D

#535712 TROPHEUS Előzmény: #535710

szerintem igen de inkább nálam okosabbakat,tapasztaltabbakat kérdezzél

per pill viszont eléggé lefelé néz ki,de ezt már tegnap is "károgtam"

#535702 wnprt Előzmény: #535700

Tropheus, te mióta foglalkozol a tőzsdével, azért kérdem és csodálkozom azon, h kezdő fórumozó vagy?

#535700 TROPHEUS Előzmény: #535697

16900 alatt nagyon short ,17600 felett nagyon long

most így látom ,hamarosan eljöhet valamelyik