Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#535693 TROPHEUS Előzmény: #535692

eseget minden kint ,itthon is olvadnak a plusszok

aki az utóbbi hónapban mást sem csinált mint shortolta a hatit 800-ról az már legalább háromszor jól kereshetett

#535692 wnprt Előzmény: #535686

A forgalom elég alacsony, a BUX1212 ma még valszeg emelkedik, de sztem nem sokkal 17800 fölé.

#535686 TROPHEUS Előzmény: #535681

prompt bux egész jól tartja magát , a dax itt körül járt zárásunkkor,de ott nagy esést várnak sokan a köv. napokban (6150-ig)

én még továbbra sem érzem ezt longnak ,legfeljebb longba ültetésnek

#535680 TROPHEUS Előzmény: #535676

Hati elemzésnél már többször is eltalálta mióta figyelem

de csak annyira kell komolyan venni mint a többi elemzőt

#535676 Borska Előzmény: #535672

olyan ember nincs akinek minden bejön,ha itt 70-30% os arányt el tudsz érni a nyerő javára ,és evvel profitot is termelsz!!!! ( mert nem mindegy a 7 nyerőhöz képest mekkora a 3 bukó ) akkor már KIRÁLY vagy

Egon nem hülye,racionális és következetes,a döntések meghozatalakor nem árt több szempontot mérlegelni,meghallgatni álláspontokat,és magunkban összerakni a képet és felvenni a pozit,de semmi esetre sem másolva vakon követve bárkit is

felelőségvállalás + kockázatkezelés = hatalmas öröm vs brutális anyázás

rengeteget számit a SZERENCSE is

#535673 Borska Előzmény: #535670

kettő dolog lehetséges:

1 a piacokat jól beszopatták a szájkaratéval,és lassan előjönnek a német reakciók a kissé könnyelműnek tűnő elnöki fogalmazás miatt,akkor olyan ébredés fílinges gyors visszaadom a tegnapi nyerőt nap lesz

2 történik is valami az egységes EU érdekben,németek megerősítik a híreket,akkor a tegnapi nem csupán múló menet volt hanem szintlépés ,amit követhet egy kiegyensúlyozottabb lassabb emelkedés

...na de a recesszió az tény,a fiskális szigor az tény,a közös "rosszbank" csak terv,és szerintem nem is túl jó terv

ha letörés lesz,az nagyon brutális lesz ,ha emelkedés az óvatos viszont kitartó,fene tudja mi lenne a helyes pozicionálás

#535672 wnprt Előzmény: #535534

Egon csak technikai alapon elemez, semmilyen hírt vagy fundamentális dolgot nem vesz figyelembe, csak az alakzatból következtet, megpróbálja kitalálni a jövőt, hogy szerinte milyen trend fog folytatódni. Sok elemzése nem jött már be, az e heti prognózisai pláne nem.

Egonra ne hallgasson senki.

#535670 BudFox Előzmény: #535662

fentebbre beálltam még két helyre ráadni....

longosok megvehetik....vagy marad at ellenállás

dax 6560 -6620 spx 1354…

#535662 TROPHEUS

dax 6560 -6620

spx 1354-1366

ezek alapján 1% plusszban is nyithatnánk akár...

#535650 Ibiza Előzmény: #535645

ehhez kell a mák..anno full kp-ban voltam belevettem otp-be..mindjárt jött a majom shortos..tán másnap..

#535645 Kissherceg Előzmény: #535562

nem az számít mi az oka az emelkedésnek, hanem annak a ténye.... Tőlem lezuhanó műholdra is emelkedhetett volna :)

#535641 cédrus Előzmény: #535151

Végre! Tényleg telebrummogta a véres medve a világ tőzsdéit! Nem ám csak úgy nézni, látni, fényesen, tisztán!!

#535610 Hathor Előzmény: #535562

hagyjuk.. Nincs itt TA mondod.. Akkor mi a répát mutogatok itt napok óta, hogy én mire várom fel?! Mindegy, hagyjuk, mert minden TA beszélgetésünk erröl szól. Többieknek mondom, hogy erste szamlamon zartam 23kontit zaroban, az utolso 23 az enyem a koteslistan. Nem szivesen, mert nem akartam, csak holnap reggel utazom, igy tehermentesitettem a pozit, ha megint lemenne. Ez a kotes 1/4e sem a poziknak. Ha lesz netem es megy fel akar visszaveszem. Udv.

#535562 Ibiza Előzmény: #535537

látod nincs itt TA..elég ha egy pöts elbrekkenti magát.. ugyesen.. iylenkor nő meg az arcod oszt elpacsálod a jó kis nyerőt..

kikényszerítettek egy sc-t..otp-t eladtam egy adagot..de jellemző..a múltkor nem adtam erre lement ha eladom megy fel.. ezzel tele a tkm..

Az is jellemző 250en napokig volt bent vételem erre a köztes termékre.. 3 vagy négy napokra raktam be.. aznap amikor lement akkor már lejárt..nem baj arany hozott valamit..