molt meg beverték ,de még akár vissza is téphetik
Milyen megerősített ellenállás?
17200ról jöttünk fel, még el sem értük.
Ne hantázzatok itt össze.
Na 5ig van bank, addig el kell mennem váltani pénzt.
Addig jók legyetek!
Futik, promptok tovább fel most
Kicsit kiteszed a lábad, már shortolnának.. :)
Jókedvhez? 6k alatti dax :-)
még a skacok is kételkednek itt lejjebb :-))
ez a 17.500 már nagyon megerősített ellenállás...
hátnemtudom....egy politikus nem csinál nyarat
BUX majd 2% pluszban.
Kinti napi csúcson minden.
Short?
EUR/HUF 284.19.
Mi kell a jókedvhez? :D
holnap péntek is lesz ,az meg 10-ből 8szor esős
zárót megvárom
Korábban nem akartam belemenni, de a történet még a K&H Equities-el történt, amikor is Kulcsár után már rossz hírnevű volt ez a brókercég, és mivel már ekkor a KBC leánya volt, a KBC Securities beavatkozott, és felvásárolta az Equitast, amely így banki hátterű brókercég lett, kezdetben megmaradt a magyar menedszment egészen 2010. májusáig, amikor a volt Equitas tulajok közül mindenki magától otthagyta. Egy számos korrupcióban érintett bank a K&H, nemcsak a Kulcsár féle brókerbotrány miatt feketék sokak szemében, hanem volt még számos olyan ügy, amikor az ügyfelek bizalmával visszaéltek, és eladtak olyan általuk az állampapírhoz hasonló biztonsági kockázatúnak nyilvánított kötvényeket, amelyek később értékük 90%-át elvesztették, továbbá nyílt végű befektetési alapokat állítottak be zárt végűként, hogy minél tovább tartsa az ügyfél, ez az ingatlanpiaci alap volt, csak elfelejtették közölni idős nénikkel hogy ez részvénytúlsúlyos alap. Szóval nagyon sok aljas húzást követtek már el. Eleve egy olyan csoport, amelynél látják az alkalmazottak, hogy csak korrupcióval és átveréssel lehet feljebb lépni, mindenki követni fogja a vezetők példáját. Korrupció és hazugságok bankja.
Van felettünk némi probléma elszállás szempontjából...
én is egyre inkább shortnak érzem...
azért ha oti 3420 és mol 17000 felett maradna ,az longos reményeket ébreszthetne
elindítottam az előbb kis shortot megint....kezdünk visszaesni..
BUX -ban 17.500 az megerősített ellenállás....meg sem tudtuk még igy se közelíteni.......ebből ma nem lesz ellenállás átvitel.
A németek viszony a mentő csomagokhoz!
http://www.mmnews.de/index.php/wirtschaft/10483-gute-nacht-europa-esm-doch-banklizenz
Mi volt tegnap, Novotny beszélt +80 pont Dax, majd mára láttuk.Ma Draghi beszélt, ugyanarról a + megvolt mindenben. Nekem gdpusd long hozott is.
De azért még nem lettem optimista Pista.
Azért vert alá árakban, mert 2009-ben alakult meg a cég, és 2010-ben értek el komolyabb ügyfélszámot. Kénytelenek voltak ilyen árakat bevezetni, az Equitasra pedig mondhatjuk, hogy azért dolgozik jóval magasabb árakon, mert vmennyi osztalékot ki kell fizetni az anyabanknak, minek is hagyják a pénzt az eredménytartalékban, ha a korábbi évek összes profitját bármikor ki tudták utalni belgába? Gondolom még emléxel, milyen árszintje volt a (KBC) Equitasnak nagyjából 2 éve. Kár hogy már nem Equitas a neve, hanem KBC Securities Magyarországi Fióktelepe, a honlapján hiába KBC Equitas van, bár utóbbi 2 uaz, a KBC név tartalmi jelentősége miatt nekem sosem tetszett.
csak hangosan gondolkozom ,még nincs pozim mert a longról lekéstem
Nézd, a Random ügyfélbarát, így is nyereséges h 50Ft egy határidős kontraktus, a határidős BUX forgalomban náluk kötik a legtöbbet, 2. az Erste.
A Randi (Random Interface) egyébként jobb a Petinél, az Equitas számlám még megvan, mivel nincs rajta pénz, 0Ft a számlavezetési díj, a Randomnál meg csak kötésért kell fizetni, számlavezetési díj egyáltalán nincs, a legmagasabb költség 0,2% min 99Ft, ha napon túl tartasz egy részvényt, napon belül 0,1. A határidős meg tényleg megéri ennyiért.
A legjobb a diszkontbróker!
Kinn is nagy az öröm,és nálunk a forgalom sem nagy...nem bizti hogy kiszállás,meglátjuk pár nap múlva.
én is kiugrottam...de azthiszem ma már nem nyitok semmit..megvárom a következő lejtmenetet.
Én inkább azt mondanám rájuk hogy ügyfélorientáltak,a sok kicsi sokra megy elv szerint működnek...2 évig garantálják a díjakat,vszeg nem veszteséggel működnek.Érdekes hogy amikor kbc észbekapott akkor rögtön lett díjcsökkentés,külföldi opciók,felhasználóbarátabb felfogás és hírlevél orrba-szájba...csak akkor már késő volt.
Éveken keresztül aranyárban volt a hati mindenhol,jött egy cég aki így is jól jár,teljesen jó felülettel és ha vmi gondod van akko rögtön foglalkoznak vele...hol itt a gond? 360 Ft egy konti nyitása- kbc nél ez korrekt? Sztem a mostani a reálisabb...