Forint 284es szinten.
Ha így maradunk, márpedig így maradunk szerintem, akkor lehet záró előtt egy kis SC itthon, de ne szaladjunk előre.
Be kéne pakolnom a böröndömet.
Megyek, teszek veszek.
Forint 284es szinten.
Ha így maradunk, márpedig így maradunk szerintem, akkor lehet záró előtt egy kis SC itthon, de ne szaladjunk előre.
Be kéne pakolnom a böröndömet.
Megyek, teszek veszek.
Nekem tök mindegy ki a vezér.
Árak korrektek, gyors, felhasználóbarát, szép a peti felület, jól kezelhető számomra, és gyertyás chartjai is megfelelőek.
Randomról nem nyilatkozom, mert aki aláver a többi cégnek, az nekem nem korrekt, és sokáig nem marad talpon!
12:08-kor én is meg voltam róla győződve hogy a short a nyerő.
nemcsak hogy visszaadtam belőlle,de az összeset elvitte ,áhhh bosszantó
Most nézem 3 adatból kettő jó lett USAban 14.30kor. Ebből egyik munkanélküliségi adat, jobb lett. Ez is valami.
Tisztelt Hathor!
Nem értem, hogy lehet szeretni a KBC-t, amely úgy ahogy van átvette az Equitast, semmit se fejlesztett rajta, kiviszi belgába a nyereséget osztalékban, de nem erről van itt szó, hanem h a Random felülete nemcsak olcsóbb, de igényesebb, felhasználóbarátabb és több információt szolgáltat, továbbá már van deviza üzletága is. Ők alapították anno az Equitast, most pedig már Virág Ferenc lett a Random vezére, aki anno az Equitast alapította, Tóth Nándor, a KBC vezére (2006-2010 április között, ő ezután ment át a Randomhoz. Szóval ezek felsővezetők voltak a KBC-nél, de gondolom megunták h minden úgy legyen, ahogy a belga urak diktálják, elvégre már ők diktálnak.
Tegnap kicsit perverz volt számomora rés törlés után..
de futik estek, azt nézted, így megértelek.
Van ilyen is, olyan is, múltkor nyertél, abból adtál vissza most.
Zászlók kitörtek fel.
Jól halad TA.
ebben a pillanatban ment el 700on ,fájó szívvel de átlépett rajtam a piac
17423ról 17700 -277pip
...ez van
Na zászlók mintha indulnának fel..
de két perc után korai kijelenteni.
Hát élénk fantáziám van, de mára nehezen képzelném el. :)
ma már írtam hogy én is felfele gondolom de viszont elbizonytalanít a sok eladó
jövő hét közepe fele már tisztábban fogjuk látni igazuk volt-e,vagy neked
aztán még az is lehet hogy minuszba zárunk :) minden lehet,brutál menetek ezek
persze biztos szokott máshogy is lenni de nekem ez már többször is feltünt
szurkolok is neked
már többször megfigyeltem hogy amikor ennyire kitartóan adják hatit akkor max 1 héten belül szép nyerővel szoktak zárni
persze ez csak saját megfigyelés