300-as kamatra nem adok... nézzük meg először is meddig tart a jókedv (persze nem a mienk, az csak azután kezdődik.)
300-as kamatra nem adok... nézzük meg először is meddig tart a jókedv (persze nem a mienk, az csak azután kezdődik.)
Nem kellene ráadni most??
Sokáig az Equitas volt a legolcsóbb brókercég az egész hazai piacon, azonban mikor behozták a külföldi piacokkal való kereskedés lehetőségét, amire ügyfeleinek jelentős része nem tartott igényt, sokan elpártoltak tőlük, emiatt sokat esett a forgalmuk is, hisz volt olyan év, amikor csak a prompt piacon 3100mrd volt, tavaly 620mrd körülit bonyolítottak. A piacvezető pozíciójából mára már 7-8. lett. A Concorde, Buda-Cash, Equilor már fél éve megelőzi. Minden hónap forgalma letölthető excelben a bét honlapjáról, google-ben találtam meg beírva h brókercégek forgalma. Sztem nemzetközire egyébként a Plus500, vagy az XTB jó, utóbbit csak részvénykereskedelemre érdemes használni, devizára nem. Részvénynél nem tudok róla hogy vannak market makerek, ti erről mit tudtok?
EUR/USDban 15perces zászló már kezdene menni tovább fel.
kár hogy jönnek megint az adatok, előre boritékolom, hogy megint rosszabb jön a vártnál..
Mi lenne ha rosszabbat várnának és örülnénk a jónak?
Ez üzletpolitika.
Ha rosszabb jön és emelkedünk, akkor erősítheti a Q3at a rossz hír, arra is emelkedhetünk.. Ha meg jó makro jön, akkor meg azért emelkedhetünk.
Most nem.. jó, hogy nem vettem fel tegnap, mert nem hallottam :D
még próbált volna megdumálni, de nem hagyom magam. Mondom.. megmondtam volna neki, hogy kalap kabát. A KBCs 750es pozimra 350nél jött az első keller figyelmeztetés.
Ezzel megmagyaráztam, hogy nekem egyébként a KBC a kedvencem, annak felülete is jobban fekeszik, csak Markershez Erste reál kell.
KBC-t ott kell hagyni, elavult a netes felülete. Nemzetközire jó a Quaestor EQTrader.
17500 környéki buxnak most megyünk neki ahogy nézem harmadjára,ez most is foghat...
Molly 17e akadály volt múltkor is,Oti 3450 szokott necces lenni,ha ezek felett sikerül maradni én akkor mondanám hogy long...és persze most hogy abban vagyok :D De itt nem vennék semmiképpen.
ne várd meg hogy még egyszer visszaessen szvsz
sok nyerőt --legyen
Kaja megvolt.
Bux addig feljött 17411re.
MOLban meg is van 17000, ezzel 16800as nyakvonal felett.
OTP 3400-3420felett.
Richter kitört, az 38205ön.
Futiban zászlóépítés a csúcson.
BUX 17411mellé simán elférne 17930as Hati.
látom itt még mindenki óvatos, venni nem mer, még esélyes nekik az esés. Kérdés mikor állhat vételre a kép? amikor el kell adni?
Erste számlán már minden pluszban van nekem, felfele vételeim is 650ig.
Kivétel a 820as 2-vagy 3konti.
KBCn elfekvő 750esek is lassan megérnek.
Randomos meg nem is tudom honnan van, azt meg kell nyitnom lassan.
daxnál is zuhét várnak a köv.napokban ,ezt lehet mi is lekövetnénk
Ez szép megállapítás volt!!!! A DAX certik elég volatilisek, de a veszély az, amikor kiütésközelben vannak.
azért én továbbra is óvatos vagyok.....sosem szokott tartós lenni az ilyesféle emelkedés...
másnap már öntik is m indig vissza...
apropó, futures máris rögtön 0.50 % ot visszaesett..
leverik még ezt a nagy örömöt ma ,úgy néz ki
azért kár érte
17300-as shortot 17400-nál már zártam, éreztem h reménytelen.
Certikhez képest szanatórium a bux határidő pár kontaktussal.
PONTOSAN ! igy kerek,ezért várom én a lecsengését (lehet hiába ) de ezeknek az infóknak 1-2óra alatt elmúlik a hatása,ha erős az irány,utánna visszaáll minden,dr D eleresztett egy körtelefont hogy figyelem,aki akar most kiszállhat...... aki nem az meg vagy jobban jár vagy megy a lecsóba,daxot 6400ig minimum visszavárom (lehet hiába ) hatit is lejjebb gondolnám ( lehet hiába )
...csak egy a baj, sok a lehet hiába
Ismerek személyesen egy palit, aki nyitott pár BUX index kontraktust, aztán elmegy dolgozni, szólok neki, és nem aggódsz? Mire ő: Hát ráérek lezárni a pozíciót december 20-ig.
A BÉT egyik legkockázatosabb terméke, ő meg csak nyugodtan dolgozik tovább. Hihetetlen!!!!!