Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#535374 Fornit Előzmény: #535366

Hát hihetetlen... 12:08 kor semmi jele nem volt h nem a lefele a jó irány, aztán meg minek zárni ha olyan kamumeghúzás-nyilatkozat lesz mint tegnap, most meg na tessék +160pont a daxban. Az viszont nem tűnik fel senkinek h D. nem mondott semmit. Ha kétséges lenne bármikor is h nem tesznek meg mindent akkor minek tartanák... vagy egyáltalán mondhat e mást mint ezt, mert azt h sz-rok az eu-válságra tuti nem.

Re: HUF

#535371 Hathor Előzmény: #535370

szerintem 18200ig is.

Ebédelek, és ügyet intézek.

Most talán nem kell annyira figyelnem.

17300csak nem lesz megint hati ma, holnap.

#535366 BudFox Előzmény: #535339

lezártam a shortot..USA teljesen megbolondult...majd meglátom mennyire jut a piac.. akkor nyitok valamerre.

#535365 Hathor Előzmény: #535362

Reméljük jól.. 17300as shorttal mi lett?

Bux kivitte 10órás órás dojit fel.

Futik kampóó

úgy kiakadtak, hogy vissza sem tudnak jönni.

Bux henyél. hati meg 270.

Talán gyorsan meglesz most 18K hati.

Fornit.

Most ténylegesen 284.6 az árfolyam EUR/HUFban

akkor csak leszúrás volt, 283as szintre.

#535364 Hathor Előzmény: #535361

OTPnél is szabad az út 3420felett, ha jól emlékszem.

Mondtam, hogy Egon félre lőtt ma reggel is.

Amúgy meg mint tapasztal…

#535362 wnprt

Amúgy meg mint tapasztalatlan zöldfülű kezdő, nemrég nyitottam egy BUX1212 longot, nemtom jól tettem-e.

#535361 Hathor Előzmény: #535357

Hármas bóvli után sanszos, hogy kifele tarthat magyar gazdaság, annak megitélése.

A kormány látható megfeszítéseket tesz ennek érdekébe, tartalékolunk, megszorítunk, növeljük a büdzsét.

De én csak saját fejem után mondom, amit piacon tapasztalok 5éve.

#535359 Hathor Előzmény: #535356

Na le is tudtuk akciós MOLt.

Megvették a pakkot.

Nem csodálom.

Hati rés betöltve.

#535356 Hathor Előzmény: #535352

nem igaz, nem tudok elmenni a gép elől.

Futik még feljebb, alig bírják befogni futikat..

BUX meg áll.

Majd ha megveszik 16900as eladói pakkot MOLban, és elindul 17200ra ,akkor talán megindulunk..

bár elég lightos pakk ez az 1900darab. Még akciós is ma.

Re: Általános kérdés

#535351 wnprt Előzmény: #535270

Elég sok statot tanítanak a pénzügy szakirányon, gyakorlatilag lehetne alkalmazni a tőzsdén.

Végülis annyi jelentősége van, hogy milyen tényezők gyakorolnak hatást az árfolyamok változására, továbbá ilyen példák voltak a korrelációknál pl ha a hőmérséklet ennyivel nő, akkor a sörfogyasztás ennyivel emelkedik, vagy ha a sör ára ennyivel emelkedik, akkor a kereslet ennyivel csökken.

eurusd rallyt pedig komo…

#535350 Borska

eurusd rallyt pedig komolyan nem értem ,hisz ez a hír épp az euró higitását,a korlátlan felelőségvállalást,pénznyomdát jelenti,mire ez a menet? tán a javuló jövökép idillje ami röpiti a kersztet,és evvel huzza huf párokat is

#535347 BudFox Előzmény: #535339

hát én nemtudom komolyan...ez lenne a világmegváltó hír ? hogy még több dollárt nyomtatnának az amúgy is határon levő dollár-kártyavárra ?

ennyit tudnak felmutatni ?

nekem lennének ötleteim hogy mit kéne csinálni ha már mindenáron nyomtatni akarnak :

- csakis kizárólag zöld energia beruházások kanának pénzt amit frissen nyomtatnak.

- épülnének a napelem telepek a sivatagba

- széndioxid kivonó gépek, amik a gázokat tisztítanák

- autógyártás átalakítása..

-szélerőművek.

de gondolom ezek a bankoknak akarják adni az összes pénzt....

fokozódó feszültség,kapk…

#535345 Borska

fokozódó feszültség,kapkodó csapkodó piacok,emelkedő vix,nem a long előjele,azonban a fundatámogatottság brutál erős támasz tud lenni egy emelkedéshez,ez meg erős longjel

dlután kiderül hogy ez a verbális hirmorzsa mennyi ideig tudja hajtani a piacokat,mert ha ezt ma visszaadják akkor nyekk, ha csak kis korrekció lesz és abba ugyanúgy belevesznek ,elhiszik az összefogás lehetőségét akkor komoly emelkedő napok jöhetnek,hati rakétázhat

kiváncsi vagyok az első német kommentárokra,mert ők azért jobban félnek inflától mintsem csak úgy doblózzanak a szavakkal,kiderül