valami pozitív történt
csak nehogy oszt úgy járjanak mint a sánta a Bakterházban :) SAAAANYIIIIII,Sanyikááááám :) jajj csak a bőrit huzhatnám le
OFF :)
jó ez a tudományos hozzáállás :) nincs is szebb mint amikor Fourier sorbafejtesz a jövőbelátás reményében egy függvényt, vagy az empírikus sűrüséggörbe,a hisztorikus szórások,a Gaussi eloszlás :):):) mind mind értékes része a tudománynak,bááár eddig inkább az informatika világában használták egyetemben a Dirac deltára adott válaszreakciókkal,de az ujdonság erejével nagyot szólhat itt is :)
csak tudnám mit terveznek a mollal
gyanús,hogy ki akarják töretni...
érdektelennek tűnnek az elnök szavai,nem kisérte különösebb piaci reakció
.......eddig
:) én is valami ilyen kérdésen törtem a fejem...
no erre a draghira kiváncsi leszek én is
most longos érzésem van,de ez nem sokat számít
"..statisztika igazából a kockázatkezelés miatt fontos, korreláció, regresszió, bár leginkább a többváltozós statisztikai módszerek játszanak komoly szerepet, amelyekkel ki tudjuk egészíteni a fundamentális elemzés eszköztárát..."
Ilyen mondatokat honnan veszel? :)
Kösz, elvégre ez egy statisztikai jellegű felvetés volt részemről. A statisztika igazából a kockázatkezelés miatt fontos, korreláció, regresszió, bár leginkább a többváltozós statisztikai módszerek játszanak komoly szerepet, amelyekkel ki tudjuk egészíteni a fundamentális elemzés eszköztárát.
hát a futuresokat már öntik is.....kíváncsi leszek mi lesz a reakció erre a beszédre...
ezeket a balfácán "megmondó" embereket én úgy rúgnám ki hogy a lábuk sem éri a földet...a válságot is nekik köszönhetjük.
a 4 :D igen ,tuti kitolják a bréket :) mi meg csak kapkodjuk a fejünket :)
miből gondolom? vannak nyitott pozicióim a forexen,átfogóan ,arany short,dax shor,eur short ,forint short,réz ismét támaszon ha töri elindul lefelé,ilyenek
ezek egyenlegalakulása jó előrejelző szokott lenni,
olvadnak a csúnya minuszok,ebből gondoltam hogy kinnt érik valami,vagy elkezdődött valami
Sztem nemtudom,de inkább a 4,ami a mkit megszívatok de piszkosul! :D