Na végre valami jó hír.
Reméljük így is marad.
Tudástárba lehet mértéktelen mennyiségű AFL-t bemásolni. Két egyszerűt én is írtam oda.
Köszi a dll javítást, holnap tesztelem megint.
Egyébként nekem is alul jelennek meg az új kötések a kötéslistában, úgyhogy ez alapban nem kéne, hogy baj legyen.
A laptopomon műxik. A különbség a két gép között, hogy a laptopon 5.0-s ami van ezen meg 5.2-es. A laptopon viszont az ársávos afl ad hibát, de az nem biztos, hogy a dll hibája, sztem csak az afl-lel van valami nyűgje.
Úgyhogy C++, meg dll tudás nélkül lövésem nincs mi a gondja ezen a gépen és miért megy a laptopon.
De legalább belehetne szerezni valahonnan intrás adatokat!
Fel kéne hívni egy informatikust az EQ-nál, nagyon segítőkészek, legalábbis az az volt akivel én beszéltem!
Én a C++ FindWindowEx függvényével probálkoztam.
Nézd meg a forráskódban az exportFromPETI függvényt.
Az "Indexek" ablak jó lenne, abból mindent ki lehetne szedni. Csak meg is kell írni.
"Indexek" ablak nem alkalmas erre?
Mi alapján találod megy egy ablak azonosítóját? Én Autoit-tel próbáltam, de az csak néhányat tud belőni.
Pedig jó az ötlet!
Bár linkekkel is kiválóan működne, és a link mellé egy kis Magyar szöveg, hogy mire is jó!
A Peti ablakaiból lehet adatokat kiolvasni windows API segítségével. Ezt lehet időzíteni (most másodpercenként szedi az adatokat) A BUX -nál mindig a pillanatnyi érték látszik, ezt lehetne kiszedni másodpercenként. Csak meg kell keresni a Peti ablak azonosítóját, az ablak neve alapján.
Kár, hogy a forum motor miatt nem lesz jó az AFL topic. :)
A BUX iportálást miért nem lehet megoldani? A PETIben a BUX, milyen adat szerint jelenik meg, valahova csak puffereli, vagy hogy van ez az egész?
Már sejtem mi lehet a gond. A Petiből a betöltést úgy csináltam meg, hogy az Árinfo ablakból időrendi sorrendbe olvassa az adatokat, és mindig az utolsó beolvasottól folytatja. Sajnos az Amibrokerben nem másodperces az adattárolás, hanem 5 másodperc van egyben (Tick). Ebből aztán voltak problémáim, beolvasásnál ezt az 5 másodpercet mindig vissza kellett léptetnem, és újra beolvastatni, hogy ne vesszen el adat. A probléma a nyitásnál keletkezhet, amikor nem tudja ezt az 5 másodpercet visszaléptetni.
Ezt most kijavítottam:
http://clownfish.uw.hu/new/Peti.dll
Valószínű átírom az egészet úgy, hogy a teljes kötéslistát olvassa mindig újra. Aztán szépen idő szerint rendezem. Remélhetőleg ettől nem fog lassulni a beolvasás.
Egyenlőre nem jól müködik, ha nem időrendbe van a kötéslista ablak. (9 órás legfelül aztán szépen tovább) Persze én mindig, így használtam, ezért fel se tünt. :)
feltettem laptopra. Itt még az 5.0-ás AMI van és műxik. Itt meg az ársávokra ír hibát a változatosság kedvéért =)
Nekem valamelyik nap az otp-nél megállt a gyertya rajzolás 5 percestől minden bontsában. Csak az otp-nél...
hát a dll szerkezetéhez nem sok közöm van =S
Amatoregy: Igen, minden leírás szerint van állítva. Mindegy ez van, majd még próbálkozok.
Data source: Peti Data Plug-in
Local data storage: Enable
Number of bars: 499999 (vagy valami nagy szám)
Base time interval: Tick
Kereskedési idő, Configure (Árinfóx)
Ezt párszor nálam is eljátszotta, újraindítottam és jó lett! De ahogy értem ez nálad nem segített! Ráadásul te még a szerkezetét is érted!
Meg mondom nekem az a furcsas, hogy az ársávok tökéletesen mennek, a gyertyákat meg nem rajzolja.
Amikor kikapcsolom, az amit, akkor megjelenik egy ellenőrző ablak, amiben benne vannak a helyes adatok, éppen csak az amiba nem tölti be.
tűzfal nincs benne.
Ahogy mondod routerben van, de az csaknem hat már a gépen futó dll-re
Spy van benne, meg sokminden más is.