Regisztráció Elfelejtett jelszó

Amibroker

Re: peti plug-in

#53052 Ozzy_ Előzmény: #53023

Tudástárba lehet mértéktelen mennyiségű AFL-t bemásolni. Két egyszerűt én is írtam oda.

Köszi a dll javítást, holnap tesztelem megint.

Egyébként nekem is alul jelennek meg az új kötések a kötéslistában, úgyhogy ez alapban nem kéne, hogy baj legyen.

A laptopomon műxik. A különbség a két gép között, hogy a laptopon 5.0-s ami van ezen meg 5.2-es. A laptopon viszont az ársávos afl ad hibát, de az nem biztos, hogy a dll hibája, sztem csak az afl-lel van valami nyűgje.

Úgyhogy C++, meg dll tudás nélkül lövésem nincs mi a gondja ezen a gépen és miért megy a laptopon.

#53047 Zabás Előzmény: #53045

De legalább belehetne szerezni valahonnan intrás adatokat!

Fel kéne hívni egy informatikust az EQ-nál, nagyon segítőkészek, legalábbis az az volt akivel én beszéltem!

#53045 Bohóchal Előzmény: #53036

Én a C++ FindWindowEx függvényével probálkoztam.

Nézd meg a forráskódban az exportFromPETI függvényt.

Az "Indexek" ablak jó lenne, abból mindent ki lehetne szedni. Csak meg is kell írni.

#53036 redend Előzmény: #53023

"Indexek" ablak nem alkalmas erre?

Mi alapján találod megy egy ablak azonosítóját? Én Autoit-tel próbáltam, de az csak néhányat tud belőni.

#53034 Zabás Előzmény: #53023

Pedig jó az ötlet!

Bár linkekkel is kiválóan működne, és a link mellé egy kis Magyar szöveg, hogy mire is jó!

#53023 Bohóchal Előzmény: #53015

A Peti ablakaiból lehet adatokat kiolvasni windows API segítségével. Ezt lehet időzíteni (most másodpercenként szedi az adatokat) A BUX -nál mindig a pillanatnyi érték látszik, ezt lehetne kiszedni másodpercenként. Csak meg kell keresni a Peti ablak azonosítóját, az ablak neve alapján.

Kár, hogy a forum motor miatt nem lesz jó az AFL topic. :)

#53015 Zabás Előzmény: #53014

A BUX iportálást miért nem lehet megoldani? A PETIben a BUX, milyen adat szerint jelenik meg, valahova csak puffereli, vagy hogy van ez az egész?

#53014 Bohóchal Előzmény: #52633

Már sejtem mi lehet a gond. A Petiből a betöltést úgy csináltam meg, hogy az Árinfo ablakból időrendi sorrendbe olvassa az adatokat, és mindig az utolsó beolvasottól folytatja. Sajnos az Amibrokerben nem másodperces az adattárolás, hanem 5 másodperc van egyben (Tick). Ebből aztán voltak problémáim, beolvasásnál ezt az 5 másodpercet mindig vissza kellett léptetnem, és újra beolvastatni, hogy ne vesszen el adat. A probléma a nyitásnál keletkezhet, amikor nem tudja ezt az 5 másodpercet visszaléptetni.

Ezt most kijavítottam:

http://clownfish.uw.hu/new/Peti.dll

Valószínű átírom az egészet úgy, hogy a teljes kötéslistát olvassa mindig újra. Aztán szépen idő szerint rendezem. Remélhetőleg ettől nem fog lassulni a beolvasás.

Egyenlőre nem jól müködik, ha nem időrendbe van a kötéslista ablak. (9 órás legfelül aztán szépen tovább) Persze én mindig, így használtam, ezért fel se tünt. :)

#52633 Ozzy_ Előzmény: #52611

feltettem laptopra. Itt még az 5.0-ás AMI van és műxik. Itt meg az ársávokra ír hibát a változatosság kedvéért =)

#52611 Amatoregy Előzmény: #52605

Nekem valamelyik nap az otp-nél megállt a gyertya rajzolás 5 percestől minden bontsában. Csak az otp-nél...

#52605 Ozzy_ Előzmény: #52593

hát a dll szerkezetéhez nem sok közöm van =S

Amatoregy: Igen, minden leírás szerint van állítva. Mindegy ez van, majd még próbálkozok.

#52604 Amatoregy Előzmény: #52595

Data source: Peti Data Plug-in

Local data storage: Enable

Number of bars: 499999 (vagy valami nagy szám)

Base time interval: Tick

Kereskedési idő, Configure (Árinfóx)

#52593 Zabás Előzmény: #52584

Ezt párszor nálam is eljátszotta, újraindítottam és jó lett! De ahogy értem ez nálad nem segített! Ráadásul te még a szerkezetét is érted!

#52584 Ozzy_ Előzmény: #52580

Meg mondom nekem az a furcsas, hogy az ársávok tökéletesen mennek, a gyertyákat meg nem rajzolja.

Amikor kikapcsolom, az amit, akkor megjelenik egy ellenőrző ablak, amiben benne vannak a helyes adatok, éppen csak az amiba nem tölti be.

#52580 Ozzy_ Előzmény: #52574

tűzfal nincs benne.

Ahogy mondod routerben van, de az csaknem hat már a gépen futó dll-re

Spy van benne, meg sokminden más is.

#52574 Zabás Előzmény: #52565

Router? Ésa abban lévő beép tűzfa?

AVG-ban nincs tűzfal..?? Azt hiszem csak Anty-Spy van benne, ha jól emlékszem!