Regisztráció Elfelejtett jelszó

APPL - a nagy alma

Re: nincs cím

#539068 Janicroft Előzmény: #539062

Mit értesz azon hogy tömés lesz? Apple-t ne vegyük már egy kalap alá az E-Starral! :)

Egyébként nem tudom miért kisbefektetőkről beszélnek ebben a cikkben mert a DOW-ba való bekerülés miatt akartak/akarnak darabolni, legalábbis múlt héten erről cikkeztek a lapok.

#539062 Kissherceg Előzmény: #538602

"A kisbefektetőknek kedveskedne az Apple

Komolyan fontolóra veszi az Apple, hogy feldarabolja részvényeit, még inkább elérhetővé téve a papírokat a kisbefektetők számára is - nyilatkozta a CNBC-nek a Bernstein elemzője.

Tony Sacconaghi szerint elemző cégük biztos benne, hogy az Apple vizsgálja a részvények feldarabolásának lehetőségét, ezzel is vonzóvá téve a papírokat bizonyos befektetők számára. Szerinte hasonló módon, a befektetők kedvében járva viselkedett a társaság az osztalékfizetés során is.

Sacconaghi szerint komoly a valószínűsége annak, hogy már a következő hat hónapban megtörténik a részvények feldarabolása. Amennyiben ez igaz, az jóval olcsóbbá tenné a jelenleg 620 dollár fölött forgó papírokat (igaz, teljes összegüket és a cég piaci kapitalizációját nem változtatná meg), vonzóbbá téve őket kisbefektetők számára is.

Amennyiben például megdupláznák a részvények darabszámát, minden befektető kapna még egy részvényt a jelenlegihez képest fél áron, miközben meglévő részvényének értéke feleződne. "

tömés lesz

#538602 Kissherceg Előzmény: #535131

A táblagépek kínai piacán 72,6 százalékos részesedést szerzett az Apple iPad-je 2012 második negyedévében, az Analysys International friss jelentése szerint az első negyedévhez képest az amerikai tablet eladása meghaladta a 20 százalékot.

A Kínában is immár teljes névhasználati joggal rendelkező Apple táblagépe mögött - jelentős lemaradással - a világ második legnagyobb PC gyártója, a kínai Lenovo tabletje következik 8,38 százalékkal. A harmadik helyezett a Samsung terméke 3,59 százalékos részesedéssel, amit a második negyedévben - éves bázison - 7,69 százalékos többletértékesítéssel ért el.

Az iPad új generációja a kínai fogyasztók számára lényegében a második negyedévben vált hozzáférhetővé, s erre az időszakra esett az iPad 2 árának csökkentése is - magyarázta a kereskedelmi adatokban megmutatkozó tendencia okait az Analysys International elemzője.

#535126 Kissherceg Előzmény: #535124

nem vettem, cégnél osztogatják a telefonokat, megvártam a lehetőségeket. Még kitalálom mi legyen, de köztük van S3 onex, one v stb iphone 4s és majd az 5 is.

#535122 Kissherceg Előzmény: #535119

nekem pont azok a jó méretek, elég nagy kezem van. Az új S3 one X 4,7-4,8" bazzz mint egy tablet...

#535119 Kriszti@n Előzmény: #535112

addig nagyítják ezeket a szar kijelzőket, ameddig nem vesz majd az ember új telefont... egy kézzel az iphone mérete tökéletes(nekem) mondjuk a htc hd-t vagy sensation-t meg sem tudom fogni, esélytelen egy kézzel telefonálni vagy írni vele...

#535112 Roberrtto Előzmény: #535104

Ez most tényleg új lesz, nem oylan mint a 4s ami mondjuk úgy ráncfelvarott volt.

4"os kijelző várható szerintem.

#535104 hosszhuszár Előzmény: #535099

Értem.

Tudni már, hogy milyen lesz?

rákerestem, de nagyon össze issza, és nem tudni melyik lesz az.

KÖszi.