Most nézem csak a futures van +ban, lehet beadták tegnap 10 után, a S&P esik trovább rendesen tegnapi zárójához képest. Európában meg csak a plusszt nézik.
Most nézem csak a futures van +ban, lehet beadták tegnap 10 után, a S&P esik trovább rendesen tegnapi zárójához képest. Európában meg csak a plusszt nézik.
Na ez mire volt jó?
áhh..
0.01% emelkedés buxban.
Király.
Hati 0.19% emelkedés.
Mondtam felfele ilyen emelkedések vannak. 0.2%.
Lefele buuuummm. 3%
Futik innen indulnak fel.. szép lesz.
Megint rosszkor zártunk be..
Na szép estét mindenkinek!
nem könnyű bizony a shortosok élete....de a longosoké sem.
olyan kicsi piacc lettünk hogy 1 befektetési alap oda rakja az indexet ahová csak akarja....ezt nem lehet bekalkuláni, sehogyan sem....ha szerencséd van nyersz...de nagyon észnél kell lenni.
én ugyan nem....még várok a short lezárással...pedig már majdnem lezártam..legfelül.
"Múltkor meg azért volt 2 % -os rally USA -ban mert Börni kb. ezt mondta : "Hát..ö...izé...készek vagyunk csinálni valami ha baj lesz""
Bizonyos csodák csak egy ideig süthetőek el....
Vissza is borítanak egy perc alatt minket.
DAXnak van egy fordított fej-válla, amire vissza kellett jönnie, de holnap délutántól mehet tovább, vagy max péntektől.
Mindegy Rés mint akadáély betöltve talán, még mindig nem volt időm megnézni.
akkor az ilyen : "nesze semmi fogd meg jól".
Múltkor meg azért volt 2 % -os rally USA -ban mert Börni kb. ezt mondta : "Hát..ö...izé...készek vagyunk csinálni valami ha baj lesz"
legjobb állás a politikusi
...hát remegő térdekkel várom a taktika eredményét. És főleg kíváncsi vagyok a BUX kosár elemeinek árfolyamváltozására (szektorális adók miatt).
Csak nézek ki a fejemből.Gratula akinek pozija van,nem könnyű.
HUF topikban van a napközbeni emelkedés oka. Vmi izé úgy nyilatkozott h nem mondott semmit, ilyen nem zárható ki.. stílusban.
tépik fölfele az utolsó erejükkel a befektetési alapok...csak én sem tudom hova sietnek..mert kinnt a normálisnál nagyobb forgalommal esik minden :_)
megengedem....akkor ebben az egyben nem értünk egyet..attól még haverok vagyunk :-)
:D
Te sem változol sosem ,-)
Euroman szurkolj OTPdnek!
Rést mintha betöltöttük volna.. nem bírunk magunkkal.
Mindjárt megnézem merre volt a teteje.
KT 240
Istenem, csak ma megadta volna nekem a 600as kamatot..
amit tegnap a fidelitasnál is összehordott....baromi sületlenségek, nacionalista lózungok tömkelege...elképesztően unszimpatikus, öntelt, önimádó fax
ez nekem nagyon nem tetsző hozzászólás volt...utálom orbánt, hányok tőle mint a büdös xartól...
20perc van. Nő a feszkó..
Hova a répába sietünk már..
MOL felrántva 16800ra, OTP 3390re, BUX 17200ra, hogy hati kamata 240legyen.
Megjött a 169darabos vevőnk megint szokásos emberünk a sex bajnok aki a 69es pózt szereti, mert sosem kapta eddig még meg a pakkját.
Talán ezzel adják be a jelet mindig, merre az arra, mert utána mindig arra megy az árfolyam, amerre beáll.
Így volt ez most lefele 17650nél is
Meg felfele 16600nál.