Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: fd

#535036 BudFox Előzmény: #535034

hát nemtudom....kinnt már napok óta esés van keményen...m meg 2. napja emelkedünk....a rossz hírek ellenére ha továbbra is ilyen erősek maradunk lezárom a shortot gondolkodás nélkül..még azért várok picit...

Re: nincs cím

#535035 BudFox Előzmény: #535010

én bírom Orbánt nagyon....rendre igazítja az ilyen pökhendi zsidókat...

azok meg már rettegnek tőle gondolom....mert attól fél a bankár maffia hogy a többi EU ország is kedvet kap a tranzakciós adóhoz, nemzeti bankok megadóztatásához..stb...félnek tőle mint a tűztől.. :-)) van is egy ilyen cikk itt jobbra.

Olyan ez mint amikor a DEA ( amerikai drogellenes hatóság) megzabolázni a drog kartelleket...

Úgy csinálta hogy elvették a drogbáróktól a pénzt egy részét...mert tudták hogy az azon a ponton lehet megfogni őket, az élteti őket.

#535013 Hathor Előzmény: #535011

Miattam nem kell sietni, ráérünk holnap átugrani rést..

Bux újra napi maxnál.

Azt olvastam, hogy van amiben nem értenek egyet, de alapvetően pozitív a kimenetele a tárgyalásnak, és hogy elhúzodhat a tárgyalás.

Ez kit késztet kényszerzárásra majd kiderül.

MOLt teljesen felúzzák 16800as nyakvonal alá.

OTPt 3400alá.

Richter meg nyakvonal fölött.

Holnapi résekkel magunk mögött hagyhatnánk ha lenne.

Ha meg esünk holnap, akkor fos.

#535011 Hathor Előzmény: #535006

MOL tépés, nehogy berogyjon a piac..

OTP utána, nehogy kimaradjon az élmezőnyből..

Na itt most bezárhatnánk.

KT 270

#535007 BudFox Előzmény: #534972

igen...lakás adat elég rossz lett...de itthon is rossz hír jött, Orbán elzavarja az IMF -t vagy valami hasonló ?

#535002 Hathor Előzmény: #534997

Megint átkavarták az adatokat, a várt és előzőt.

Boritékolható volt, hogy rossz lesz. Mitől kellett jobbat várni?

Most lehet pityeregni.

#534997 Hathor Előzmény: #534995

valamiért inditó diagonálokat látok még mindig, bármerre nézek.

Az időm szükös, mert már csak holnap vagyok itthon, de végsőkig kitartok.

Na adat gondolom vacak lett.

Mi más lehetne?

#534995 Hathor Előzmény: #534992

Én bízom a rés alá kötésben záróban.

Nagyon sokat nem veszthetünk, ha megvárjuk, mert agyon van shortolva a piac, venni meg senki nem mer.. ezért nincs forgalom felfele.

Mindenki armageddont vár.

Piac reggel berántott egyet már azért, amikor nőtt a feszkó.

EUR/USD is elérte 1.2es szintet.

#534993 Hathor Előzmény: #534987

16.00kor.

New Home sales.

Előző volt egy meglepetés adat, ami jobb lett a vártnál.

Most jobbat várnak, ennél a meglepetés előzőnél..

Hát nem tudom. Juniban minek várni jobb adatot, amikor az ember nem lakásokkal foglalkozik, mert tavasz a hónapja.

fd

#534992 Waszeitung

Sajna eddig ez olyan letörés visszateszt szagú...

Főleg hogy viktorkirály beismerte hogy vannak itt még tennivalók.

#534987 wnprt Előzmény: #534985

Elnézést h beleszólok, úgy érted a ház adatot, hogy államháztartási egyenleg?

#534986 wnprt Előzmény: #534982

Nézd, én nem akartam ezzel megsérteni senkit, alapvetően azok voltak a hibáim kezdetben, hogy csak fundamentális alapon közelítettem meg mindent, tehát h egy devizapár milyen hatással van a részvényre, a gondolatmenetemmel ekkor az volt a gond, hogy nem vettem figyelembe hogy a piacon lévő szereplők bizony nem felejtenek.

Továbbá amikor a technikai elemzéssel foglalkoztam, egy olyan társaságba kerültem, akik csak robottal kereskedtek bizonyos eszközök esetén, kézzel csak S&P500-al kötöttek.

Míg mások arra esküdtek, hogy úgy kereskednek manuálisan, hogy egyszerre veszik figyelembe a fundamentális és technikai tényezőket.

#534985 Hathor Előzmény: #534972

Megnéztem ház adatot, és azt látom, hogy jobbat várnak. Na ezzel van a baj. Miért nem várnak rosszabbat? Nehezebb lenne rosszabbat várni, és nem lenne csalódás? :D

Úgy emlékeztem, hogy kvesebb új építést vártak tegnap, amikor néztem.. de biztos elnéztem. Na akkor lehet szomorkodni, ha vártnál kevesebb lesz.

miért nem kérdeznek engem? Én kevesebbet várok, nem lenne meglepetés.

#534980 Hathor Előzmény: #534972

ott is van megint sp futi a napi csúcsnál.

Itthon a mai záró, holnapi nyitó lesz érdekes, addig azt csinálnak, amit akarnak.

Meg nekem a hetes gyertya a lényeg múlt heti emelkedőre.

#534976 wnprt Előzmény: #534938

Aki tudatosan csinálja, az maximum 3-4 eszközzel kereskedik, csak azokra koncentrál, kiszámítható eszközök, pl: XAU/USD, EUR/USD, S&P500, Nasdaq, DAX.

Nem kell itt mindenhez érteni, csak ahhoz aminek van értelme és kellően likvid a piaca, nem pedig 1-2 nagyhal elintézi, hisz ha a magyar piacra vki rázúdít pár 100ezer OTP-t, akkorát zuhan az árfolyam és a BUX index egy szereplőnek köszönhetően. Ez a véleménye néhány forex oktatással foglalkozó szakembernek a magyar piacról, nem én találtam ezt ki.