Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#534972 Hathor Előzmény: #534956

Elmentem kicsit leültem családdal pár szóra.

És az első kis korrekcióra kint, rögtön 100pontot be kell hatit verni..

első kis mozdulatra.. :D

HA USA emelkedni akar tovább, nyitó előtt mindig visszaadnak fél órával nyitás előtt

Ha esni akar nyitás után, akkor visszahúzzák előtte fél órával.

Ma vot egyébként rossz IFO index adat, meg Brit adat, ami vacak volt, erre emelkedett tovább a piac.

Most új ház adat lesz. Múltkor jobb lett a vártnál, ha jól emlékszem, most mintha rosszabbat várnának, ha jobb lesz, az is öröm, ha rosszabb lesz, akkor meg már tudtuk. Ha vártnál rosszabb, akkor kérdéses megveszik-e?!

#534969 wnprt Előzmény: #534938

A BUX gyakran a globális folyamatokkal ellentétesen mozog. Egyébként van sok sikeres magyar tőzsdéző, akik nem is kereskedtek soha életükben hazai eszközökkel, sokan mondták is tőzsdei bemutatkozó előadásokon, amelyen egy szemléletmódról volt szó, hogy egyáltalán nem foglalkoznak a magyar tőzsdével.

#534949 Hathor Előzmény: #534943

Talán nem akarják ma átvinni itthon a rést.

Holnap réssel nagyot ugorhatna, még talán nekem is megérné ha még itt is maradnánk a cél érdekében ma, bár azt sem bánnám ha visszatöltjük ma a rést, és holnap egy újat nyitnánk fel.

Mindegy, választhat a piac.

Megjöttem, futikat ebben…

#534943 Hathor

Megjöttem, futikat ebben a percben lötték megint fel.

Arany 1600ra.

Végre egy jó nap már.

MOL 17800alatt, nem fog ott maradni iylen hangulatban, pillanatok alatt 17200on lehet.

OTP vissza jött 3400ra. Gondolom vissza a napos háromszögbe, illetve hetesen is a nagyobban fel.

Richter fordított fej-váll nyakvonal fölött.

BUX meg talán 50napos után ma már 20napos mozgót is átvitte, de csak fejből mondom, mert nem nyitottam markerst.

Ebéd.

KT 300

#534938 Ibiza Előzmény: #534927

én sem hiszek neked..ha egy év nézést után nem csillantak le dolgok akkor nem is fognak..

felhoztam neked kezdők topikját..beraktam pár dolgot amit érdemes lenne átnézned..meg visszaolvasni 15-20 oldalt

#534934 Frontin Előzmény: #534932

Mol a végén szokott ébredni. Olyan fos benne a forgalom, hogy bármikor belevághatnak 5 perc alatt 200-300 pontot...

#534932 Waszeitung Előzmény: #534931

Kendnek is! :D

Molly nélkül nehéz lesz a felfelé,pedig mindenhol szárbaszökkentek az indexek,most éppen ő a bux karbantartó?

#534927 wnprt Előzmény: #534920

Pontosan, és itt a lényeg, hogy 18300 fölé nem tudott menni az utóbbi 2 hónapban, ergo ott van az ellenállási szint és ott kell majd felvenni short pozíciókat. A piac nem felejt, ezek fontos lélektani szintek.

#534920 Waszeitung Előzmény: #534917

De figyelheti..és mivel vmilyen módszer alapján kereskedni is akar/fog akkor felmerül mi alapján: technikai elemzés vagy funda.

#534917 wnprt Előzmény: #534914

Aki kezdő, az nem figyelheti a devizamozgásokat? Rengeteg honlap van, ahol lehet figyelni a devizagrafikonokat.