Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#534915 wnprt Előzmény: #534905

De ha egyszer nem tudom minek a rövidítése, mért nem lehet megmondani, mit kell ezen szórakozni?

#534914 Waszeitung Előzmény: #534904

TE saját szintek alapján kereskedsz,azt is nevezhetjük TA-nak,hiszen ott adsz vagy veszel ahol "történik vmi"az árfolyamokkal...

Amúgy wnprt kollegával való kommunikáció kezd burleszkbe hajlani,3 év "árfolyamfigyelgetés"után azt hiszem pár dolognak meg kellett volna ragadni a fejben és a szóhasználata is elég érdekes,egyik pillanatban kezdő,másik hozzászólásban már devizamozgásokról beszél..

Hambi futi elszáll,repüljünk mi is a dallal! :D

#534905 szotyi Előzmény: #534904

nemááár, teljesen összezavarjátok wnprt-t aki nem tudja mi a TA 3 év figyelgetés után

hihihi

#534904 Ricsi Előzmény: #534894

Én azért egész jól elketyegek TA nélkül is 200-szoros tőkeáttét mellett :D

#534900 wnprt Előzmény: #534894

Említetted, hogy van 1-2 dolog amire figyelsz, amelyek objektív dolgok. Mire gondoltál pontosan?

#534895 wnprt Előzmény: #534885

Az igazság tudod az, h tapasztalatlan kezdő vagyok, attól függetlenül h éveken keresztül csak figyeltem az eseményeket.

#534894 Frontin Előzmény: #534889

Én személy szerint csak a grafikonomat nézem, nem érdekelnek a hírek, a túl sok info csak összezavar, és úgyis csak utólag ismered meg őket, amikor a nagyok már kitáraznak rá. Van egy-két dolog amire még figyelek, de az nem hírekhez köthető, annál objektívebb dolgok. Szerintem ta nélkül hatizni az kb olyan, mint vak sötétben kocsival száguldozni. Persze vannak kivételek akik e nélkül is sikeresek tudnak lenni ebben a műfajban, de ehhez viszont sok év tapasztalata, és megfigyelései szükségesek, amellett hogy teljesen naprakésznek kell lenni(sokat bámulni élő kereskedést).

#534891 wnprt Előzmény: #534886

Ki fognak ábrándulni, hogy nem lesz QE3, de itt a kérdés az az, hogy a $ árfolyama erre hogy fog reagálni.

#534889 wnprt Előzmény: #534885

Figyelj, én 2008. novemberében kezdtem el foglalkozni a tőzsdével, eleinte csak részvényekkel, a határidős indexel csak pár hónapja foglalkozom. Nem fórumokról szerzek infot, hanem tényeket figyelek, eseményeket: napi.hu, portfolio.hu mfor, tozsdeforum, ezeket a honlapokat nézem. Ti milyen weboldalakat használtok információszerzésre döntés előtt?

#534887 wnprt Előzmény: #534882

Most már értem, hogy itt nincsenek bűvös receptek. De mért 18e hati alatt érdemes shortolni?

#534886 TROPHEUS Előzmény: #534877

berni nem jelent be semmit sokadszorra,és a befektetők majd megint jól kiábrándulnak

#534885 Frontin Előzmény: #534880

Te nekem rohadtul gyanús vagy!

Egyik nap azt sem tudod mi az a határidő, másik nap meg rögtön összefüggéseket keresel a devizák és részvénypiaci mozgások között, miközben shortot nyitsz támasz közelében. Vagy összeollózod magadnak a sok információt különböző fórumokról és azt elegyíted egy nagy hülyeséggé, vagy egy saját kútfőből dolgozó unatkozó broki vagy, aki két megbízás között azon élvez, hogy megpróbál kisbüfiket palira venni. Ha meg egyszerűen ez a valóság, akkor ha szabad javasolnom egyelőre ne csinálj semmit, illetve egy v.mit mégis kéne. Tanulni, mielőtt legatyásítanád magadat teljesen! Szerintem itt biztosan jóindulatúan áll a többség a kérdéseid elé, csak néha annyira naívak, hogy emiatt nem is veszik őket komolyan.

#534882 Waszeitung Előzmény: #534873

Ezek elemzők nem "látók"...néha eltalálják,néha nem...a tőzsdén kétféle irány van,lehet lemegy 16500 csak azt nem írta hogy előtte felmehet pár ezer pontot,vagy nem.Itt semmi nem biztos,nem biztos hogy most célszerű elkezdened hatizni,ha ez érdekel akkor válassz egy épkézláb piacot,mert ez nem az,bár a többi sem :D

Buxot nem ma kellett volna nekiállni shortolni hanem 18e hati alatt...utólag könnyű ez.