Regisztráció Elfelejtett jelszó

Arsene Lupin

Re: Még Németországot is megintette a Moody's

#534834 Arsene Lupin Előzmény: #534829

Perverz disznóknak kéretik távol tartani magukat a fórum fennkölt szellemétől.

#534825 nemértem Előzmény: #534807

„Meredeken lassul az idén a szélesebb értelemben vett közép- és kelet-európai térség gazdasági növekedése, mivel az átalakuló régión belül folyamatosan terjednek kelet felé az euróövezeti adósságválság átszűrődő hatásai - jósolta szerdán Londonban ismertetett új, átfogó előrejelzésében az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bank (EBRD).”

Orbán tegnap fejtette ki, Nyugat –Európa le, Kelet-közép –Európa fel .

Nehéz újat kitalálni, hacsak nem eszeveszett baromságokat.

#534817 nemértem Előzmény: #534798

Az ortodox jelző az " idióta" szalonképes megfogalmazása . Nyávogva meg nem szoktak "idiótázni." A fiuk amiket átvettek, mind rosszabbul és másképp csinálják. /bankadó mértéke, stb/

Az idézetek pontatlansága helytelen, ez esetben értelmetlenné teszi a mondanivalót.

"Ha a kínaiaknál jót akarsz enni, ne menj a konyhába! "

#534798 Ibiza Előzmény: #534482

"szinte semmi olyan nincs, amit a fiúk találtak volna ki először."

nincs? akkor mire ez a nagy nyávogás..unortodoxozás..

az emberiség problémái évezredek óta hasonlóak..a megoldásoknak is hasonlóaknak kell lenni..nincs két egyforma étel..mindegyikben benne van a szubjektum..régi mondás ha jót akarsz enni ne menj a konyhába..

#534786 Ricsi Előzmény: #534737

Kiégett 40-es feleségem két 20-as izzóra cserélném :)))

#534739 Amatoregy Előzmény: #534482

Na igen. Egy dolog a recept. De ha látod, hogy készül a sör vagy a párizsi, akkor már ezt a két dolgot nem kéred.

Ha részt vehetnél egy ilyen szigorú titkos megbeszélésen, majd ezt hogyan terjesztik tágabb körökben még a politika/választás közelébe sem mennél...

#534737 Amatoregy Előzmény: #534718

:P

Már látom is a hirdetéseket..

Használt A4-es fehér lapomat hasonló paramtérekkel rendelkező audi-ra cseréném.

Vagy egy 44-es feleségemet elcserélem 2 22-évesre. (Ha fiatalabbak az sem akadály..)

#534736 taresz Előzmény: #534724

Ha nem is Ő maga személyesen, de a fidesz valószínűleg igen. Ő majd hátulról hinti az igét, ahogy GYF is próbálta Mesterházy gyereket vezetgetni elejében. Mondjuk az kudarcba fulladt.

#534731 Ricsi Előzmény: #534725

Ezzel is tökéletesen egyetértek...

Meg én azt is gondolom, teljesen más a lengyel helyzet, mint a magyar. Akinek gyereke van, elgondolkozik rajta, hazajöjjön-e, a gyerekét sok-sok kormos között járatni, majd röghöz kötési szerződést kötni állambácsival, ha véletlenül egyetemre menne a gyermek.

Mert én eddig erről a szerződésről elég egyoldalú dolgokat hallottam. A kölök köteles itt maradni x évig dolgozni. De hogy az államnak kötelessége lenne munkát biztosítani a számára, vagy uram bocsá még a fizetést is előre rögzítenék (mondjuk a nyugati bérek harmada a minimum), na ilyet sosem hallottam.

Jah, és persze emellett fizethet egy csomó olyan adót, amiről kint még csak nem is hallottak. Nem sorolom őket, mindenki tudja.

#534725 nemértem Előzmény: #534724

Természetesen helyesen ( km2) . Nem vagyok egy csitri, volt alkalmam idegeskedni egyes " pláne "kettes"elvtársak" baromságain, de ilyen kiszolgáltatottnak és hülyének nézettnek soha nem éreztem magam, mint az elmúlt két évben. Pedig az SZDSZ irányította MSZP sem volt egy leányregény...

#534724 nemértem Előzmény: #534720

Biztos , hogy nem fog " uralkodni" , amúgy meg senki nem tudja pillanatok alatt helyrehozni ezt a siralomházat.

Nem beton alapról indultunk, viszont az akkor meglévőt 22 éve romboljuk, a ' vérkeverék" fiuk még fokozták a tempót.

Akinek innen lesz ereje és módja elmenni, az jó esetben élete végéig " nosztalgia" magyar marad. Még félőbb, hogy igyekszik elfelejteni ezt a 93 000 nm -es cirkuszi területet.

#534720 Arsene Lupin Előzmény: #534711

Nem kizárt, hogy így lesz. A lengyelek például tömegesen húztak haza mihelyt volt otthon némi gazdasági fellendülés.

Ezen kívül 5-6 év múlva már nem biztos, hogy a kerály fog uralkodnin

#534719 Ricsi Előzmény: #534711

Szerintem sosem volt normális, egy álomvilágban él, hacsak...

... nem arra az etnikumra gondol, akiket szép lassan visszatoloncolnak innen-onnan.