Regisztráció Elfelejtett jelszó

Vakmajom

Re: szófosás>>Dumcsi

#535068 Előzmény: #535043

Engem sohasem zavar az, ha visszatörli az offot az, akinek joga van erre.

Ezért kapta erre a jogot.

A demokrácia és a szólásszabadság azt jelenti, hogy akinek ez nem tetszik, az nyit egy topicot és ott sírja el a bánatát, mondanivalóját, hiszen ott ő moderálhat, nem pedig az, hogy el akarja vitatni mástól ezen jogokat. De szerintem ezt már írtam :)

szófosás>>Dumcsi

#535043 lagwagoner

Fightolásotoknak ajánlom a Dumcsi szobát (5000+ hsz-os) Tisztelt Tagok ;-)

De jó lenne, ha a topicindító kiganézná ezt a szobát és csak vakmajom írásai maradnának bent. Más topicban vonalasabb a szobaindító hsz törlés szintjén, igaz _AT_..? :-D

Re: 07.24

#535027 rbbj11 Előzmény: #534849

értelmetlen szófosást, csak olyan keretek közt, ami még talán arányban van a 24 órás napommal.

Re: ÚjRE Vakmajom: _AT_-nak szeretettel ;-)

#534848 Előzmény: #534741

Nem, inkább csak arról van szó, hogy én azokból is tanulok, de leginkább egyszerűbb ilyenre hivatkozni, mint hosszasan magyarázni ;)

#534758 rbbj11 Előzmény: #534749

ez jó kérdés. Én pl. ezért nem nézek ker. adók híradóit. Vadászva se nagyon találsz benne egy pozitív mondatot.

#534749 gufoo Előzmény: #534744

nincs a szófosással semmi baj, meg azzal se, ha úgy érezzük tanultunk\tanítottunk valamit. Inkább az a gond, amikor csak egymás\mások lehurrogása\lehülyézése megy.

Komolyan mondom, Magyarországon ciki pozitívnak lenni.

Hányszor olvasod, hogy vki belinkel egy hírt és szidja, meg leírja, miért nem lesz belőle semmi. Olyat sokkal ritkábban olvasni, hogy vki belinkel valamilyen tervet, és bizakodik, meg örömködik, hogy dejó, reméljük összejön, jó az irány.

Azt hisszük, hogy nagyon rossz a helyzet, vagy csak azt szeretjük, ha nagyon rossz a helyzet?

ON

#534744 rbbj11 Előzmény: #534694

pontosan. A többség csak szófosást csinál, és ennek kiélésére jó gyakran a fórum is. Valójában az égvilágon semmilyen következménye nem szokott lenni az elmélkedő szócsépléseknek.

#534741 rbbj11 Előzmény: #534680

te nagy filmrajongó vagy :D

majdnem mindenről vmi film jut eszedbe :)

#534694 gufoo Előzmény: #534691

persze, sokan gondolják így, csak kevesen képesek átültetni a gyakorlatba.

Olyan ez, mint a globalizáció. Kávészünetben mindenki szidja, de meló után meg mennek (megyünk) a madaras teszkóba nagybevásárolni, mert így kényelmesebb, mint 6-8 kis-aranyos-személyes boltocskában összevadászni a cuccot, akik persze még tisztességesebb eladók is a nagyoknál.

#534691 Dr. ursi Előzmény: #534682

sztem az egyénnek akkor megy a legjobban ha a többségnek is jól megy.

csak egy boldogabb társadalomban lehet boldogabb az egyén is.

#534682 gufoo Előzmény: #534661

na végre valaki segített megvilágosodni, hogy mi az én bajom, mi minden gondolkodásom gyökere. Rájöttem, hogy jól elboldogulok az életben, szívesen elmélkedek a gazdasági jövőről, hobbimmá vált a különböző forgatókönyvek megértése, s a lényeg, hogy semmivel sincs bajom, kivéve az ELÉGEDETLEN emberekkel. Ez zavar. Nem szeretném megszüntetni őket, csak azt szeretném, ha elégedettebbek lennének.

Amúgy AT, ne érts félre, legkevésbé sem hasonlítanálok hozzá, de most úgy beszélsz, mint Széchenyi :) Ő akarta saját jó létét egy egész társadalom jólétén keresztül emelni. Most már csak "pár" nagy dolgot kellene véghezvinned az életben :)

#534680 Előzmény: #534674

Utolsó szamuráj: "Minden virág tökéletes".

#534674 gufoo Előzmény: #534439

van abban valami, amit mondasz. Talán nem kell túl komolyan venni semmit.

Sokan egy életen át keresgélnek valamit és csak későn jönnek rá, hogy mindvégig hevert az orruk előtt.

#534661 Előzmény: #534609

Az még hagyján, de kezdi mantraszerűen mondogatni az ancient regime zsoltárait... az ECB garantálás és kötvényvásárlás semmire sem lenne immár jó. Nem működne, hiszen az pont azt jelentené, hoy szeméttel lenne feltöltve, ami a még jó minőségű kötvényeket is a béka feneke alá zúzná, ami egyet jelentene az EUR teljes értékvesztésével (nem leértékelésével!), vagyis az EU(R) összeomlással.

Valaki nem szólna neki, hogy megbukott a régi rendszer?

07.24

#534609 lagwagoner

"Olasz-spanyol shortolási tilalom: na ez az, ami soha semmit nem oldott még meg, csak annyi érnek el vele, hogy eltûnnek majd a vevõk (ti. legjobb vevõ a shortoló) - nátha elleni küzdelem jegyében betiltják a tüsszentést...

Európai szabályozó hatóságok nincsenek a helyzet magaslatán, önmegsemmisítõ üzemmódban mûködnek, pedig volna egyszerû kezelése a helyzetnek, a kötvények begarantálása és problémás országok hosszú hozamainak ECB általi lehorgonyzása. "

Vakmajom elég pesszimista lett. Szokatlan tőle...

#534500 Előzmény: #534439

Én is jól elboldogulok, de én azt is látom, hogy én egy másik világban is elboldogulnék, mig ebben a világban a KISEBBSÉGHEZ tartozom ezzel, és ez nem jó, mert a többség elégedetlen és elégedetlen többséggel még soha nem maradt fenn tartósan társadalom. Az meg biztosan nem lenne nekem jó.

Én erre mondtam azt, hogy hasonló biztosan nem maradhat. És attól, hogy a világot nem tudjuk megváltoztatni, attól a környezetünket még meg tudjuk. És minél többen változtatják jól a környezetüket, annál jobb lesz nekem is.

Én azt szoktam mondogatni, ha mindenkinek jobb lesz, akkor nekem biztosan jobb lesz, de attól, hogy nekem jó, attól az még nem lesz jó.

#534439 rbbj11 Előzmény: #534245

én sem találom, de nem is különösebben keresem. Kb. ez a válaszom AT felvetésére is: egyáltalán nem érdekel. Attól, mert csevegünk róla, a világ olyan marad, amilyen. Én abból próbálom a legjobbat kihozni, amilyen. Mivel elég jól elboldogulok a világban, nekem az a jó, ha hasonló marad, mint most.