"egy pillangó egyetlen szárnycsapása a Föld egyik oldalán tornádót idézhet elő"
:-)
"egy pillangó egyetlen szárnycsapása a Föld egyik oldalán tornádót idézhet elő"
:-)
Yo reggelt!
Tartjuk magunkat, hatit kellett megint 250es KTra ütni.
Brókerem még nem hívott, ami jó hír.. akkor van esély :D
Micsoda megpattanás volt 9.00kor a futikban.
Ha valaki tudja az okát írja majd meg.
Ma megint összeülnek valami görög válság tanácskozásra..
de unalamas már.
Megint annyira teleszorták rossz hírekkel a piacot, hogy csak úgy ömlik a rossz hír, mint csütörötökön a jó hír.
Kíváncsi vagyok mi lesz a nap vége, délelőtt el kell mennem, délutáni adatra remélem visszaérek.
Futik tovább fel. NA ez érdekes.
100konti vétel berakva hati könybe..
Sztem látva a gazdaságpolitikai fejleményeket meg lehet tenni akár azt is, hogy shortolom a BUX1212-t, aztán pár napig oda se nézek, ha van más dolgom. Ha az EUR/HUF elszáll, akkor úgyis esik az OTP, a MOL meg úgyse megy 17000 fölé, szóval az előnye az egésznek, h nem kell lezárnom a pozíciót még ma, mint a TDT-nél.
Köszönöm az eddigi tanácsokat mindenkinek, és a kérdéseimre kapott választ.
mert nekünk mindig hősködni kell...
-90 ponton nyitottunk
No úgy néz ki lesz résünk,csak lefelé...szép hősködésünk közepette kinn beborították a jövő hetet is.
Tehát ebből adódóan én különösebben negatív piaci reakciót nem várnék. A kormánynak őszig lesz ideje a változtatásokra...
jó hogy kitartasz a végsőkig..mint én is ha shortolom....de azért nem árt vigyázni, bármely irányba áll is az ember....mert a piac erős.
mondom ez neked és magamnak, meg mindenkinek egyaránt...
mondjuk holnap meg lehet hogy ennek az ellentéte lesz..
Át kéne rántani nyitóban buxot a résen fel.
Ehhez fel kell zárnia nyugatnak, usaban, és további menet kell reggel.
EUR/HUFot felhúzták 288ra megint, ezzel még nagyobb dupla top jelenleg, amivel reggelre lemehetne, meg még két napot le.
Meglátjuk
Üdv. sziasztok!
Az előzmények alapján erre lehetett számítani, a 2013. évi költségvetési tervben ezért is csökkentették a várható tranzakciós illetékbevétel tervszámát. Az illetéket egyébként is vissza kellett volna pótolni 2014-ben az MNB felé a költségvetésből. Majd megteszi szeretett kormányunk a korrekciós lépéseket ehhez kapcsolódóan...
Köszi Ricsi!
Ha ezt a pozit beszívom, akkor távozok innen, mert az ingatlanon behozom egy pillanat alatt, ha foglalkozom vele.
Elmegyek nyaralni és ráálok akkor arra.
vagy levehetjük bal fület, és egy fülescsésze?
Na nekem mennem kell melózni most.
Üdv.
Egyszer a shortos munició is elfog fogyni. Szerintem egyébként a végén fogják meghúzni a határidőt. Ha holnap folytatódik a pozitív hangulat a BÉT-en, akkor felerősödhet a shortzárások miatti felhajtó erő.
Hathor, figyelj a pozidra...
A pénzügyi tranzakciós illeték csorbítja az MNB működési és intézményi függetlenségét - áll az Európai Központi Bank ma megjelent értékelésében. Az EKB szerint a kormány ismét elmulasztotta az előzetes konzultációt a kérdésben, megszegve ez irányú kötelezettségét.
http://postimage.org/image/rtj3oq2kl/full/
Megnéztem már Ricihtert mit akarnak vele.
Azt látom a grafikonomon, hogy egy fekete zászló ékből megy kifele, zászló alján, vagy ék alján bordó dupla aljjal. Majd most piros fordított fej-váll jelleg.
Annak nyakvonalán, de kitörés szinte garantált szerintem fel!
Egész jól bejött a tipp.
Hatis továbbra sem adja fel.
290es KTra is adja.. úgy is nagyon tág.. na meg állandóan esést vár.
Ő is nyugatot nézi, nem BUXot.
Jól, nem jól.. ki tudja..
Van aki azt mondja nem kell nyugatot nézni.
Én meg azt mondom Buxot kéne már követnie.
Tegnap mutattam a divergenciát MACD-árfolyam között.
Szépen hozta a fordulatot. Forgalom növekedés is társult hozzá.
Jó megfigyelés volt, érdemes szem előtt tartani.
Reggel megmozgatták CIGet, meg E-Start, Most TVK is feltünt a kötéslistán.
Rést megugorva talán nem lenne véletlen.
Hozzá egy IMF hírrel.
Buxban ott a fordított fej-váll, két napja lejött elliott 3-4-5-A-B pontjában.
Annak kitörését láthattuk, annak célára a 17162.
Ezt tűztem ki célnak ma.
Az már csak mellékes, hogy ezzel rés alatt maradna, holnap egy réses ugrással szigetforduló alakulna ki, és megcsinálhatnánk végre céláramat.
http://postimage.org/image/51deuralz/full/
sokat kérek?