Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#534654 Borska Előzmény: #534652

én is tervezem visszanyitni,de a rés az nagyon szívja fölfelé a kintieket,had töltsék be,és meglátjuk hogyan tovább

#534652 BudFox Előzmény: #534646

hát több pénzt már tényleg nem érdemes belerakni..

no SC az tart...ki tudja hol áll meg...én még tartom a shortokat.

#534647 Borska Előzmény: #534643

köszi, Neked szívből kívánom hogy jöjjön az az SC,megérdemlik a kitartó longosok a sikert,

talán elindul a kinti piacokon a résbetöltés,feljebb viheti hatit ,és ha shortos pánikzárásba csap át....., ha én ilyen piros csikot húztam 20konti piaci zárásával,mi lesz ha a nagyoknak is megremeg a keze

#534646 Hathor Előzmény: #534643

Olcsó ez a BÉT, akcióssá teszik mindig, én már nem tudok venni.

Ennek ellenére erre a piacra egy repedt buznyákot sem hozok már be.

#534643 Hathor Előzmény: #534641

Gratulálok!

Te már nyertél, most én is jöhetnék már ,-)

Már úgy sem vagy érdekelt.

KT azért csak 313pont.

Alatta tudtál zárni.. azért ez nagy áldás Nektek..

Mikor jön már egy nagy SC, hogy 600ra kimenjen?

#534642 Hathor Előzmény: #534640

Látom közbe BUX is feljött 17100fölé.

Na elteszem magam.

Úgy is elmondtam amit tudtam.

shortok zárva 17650 …

#534641 Borska

shortok zárva 17650 -- 17398 +252pip

....profit eltesz amíg még van

a hosszutávú elképzelésem cseppet sem változott,de mivel túl biztos vagyok az esésben,és ez eddig mindig félre vitt,most zárok,ha feljebb jön ujabb shortok,ha töri a támaszt ujabb shortok,addig mozi

#534640 Hathor Előzmény: #534638

Na dumcsi közben felnyomták a futik 15perces bollingereket.

SP órásat is.

Remélem innen észhez térnek és a két-három napos esésük 61.8as fiboját visszatesztelik C.pontként.

BUXban 17160körül volt első céláram reggel.

MOL múlt héten kitört hetesen, mostanában Richter megy fel.

OTP könnynen utoléri magát, Mtelcsi meg hetes aljról jött vissza 420as szintről.

#534637 Hathor Előzmény: #534634

BUX két hete csinált egy dojit lent, múlt hét rá emelkedés fehér gyertyával, ezzel felfele fordítva, tegnap beverték mint állat egy kamu IMF hírre, amit IMF cáfolt már.

Nem érdekes, lényeg a leütés, az megmaradt.

Tegnap Bux visszatesztelt 50napos mozgóátlagot azon megkapaszkodott. Ma nyitóban visszatért 17K fölé, ezzel elhagyva 50napos mozgót, illetve még ma is visszament rá, és ismét elrugaszkodott róla.

Próbálnám a hetes gyertya kimenetelét megvárni, de broki már döfköd 17500as átlagra.

a mai nap előtt én állok…

#534636 Borska

a mai nap előtt én állok értetlenül,nálunk szinte minden napi csúcson van, kinti indexekben rövid idősíkon divergenciák,nem csodálkoznék ha daxot fél órán bellül 30pippel lejjebb látnám,itthon mintha semmi se lenne,nincs eladó,a kicsi vevők meg szépen tartják ,sőt emelik a piacot

#534635 Borska Előzmény: #534634

sok igazság van abban amit írsz :(

de ha nem vagy túlpozicionálva nagyobb a mozgástered és nem zárnak le,ha esetleg ellened megy a piac,annak ellenére hogy 2-3nap mulva jó lenne az elképzelés,tán ezért is hangzott el oly sokszor a "felezd el" kifejezés

sajna ez a bét,aki igazán ügyes ezekből a mozgásokból kicsipkedi a maga hasznát,aki igazán fegyelmezett ezekből a mozgásokból kimarad,aki meg igazán fanatikus ezekkel a mozgásokkal nem biztos hogy jól jár,nehéz most trendkövető magatartással pénzt keresni,sajnos

#534634 Hathor Előzmény: #534631

Racionalitás már régen nincs ezen a piacon.

Hónapok óta arra kell poziciót tartanom, hogy veszek.. két nap múlva görögök miatt félünk, majd spanyolok miatt, majd berni dumájának esetleges Q3ra emelkedünk, majd német leminősítés lehetősége, majd beszól valamelyik görög, vagy spanyol vezető egy nagy baromságot.

Erre kell pozicionánom magam.

Mellette szétütik minden jelleggel hatit. Kicsi öröme sem lehet az embernek.

Majd lezárnak engem mínuszban és csinálnak egy szép menetet fel, ragyogó SCvel.

Minden részvénybeketetőt kifosztottak itthon, mert nem tudsz egy olyan részvényt mondani a BÉTen, ami hozna pénzt..

mindent tizedelnek, századolnak.

Én unom már ezt.

Ez a racionalitás

azért ha valaki 10milliá…

#534633 Borska

azért ha valaki 10milliárdot itt akarna elkölteni ,oda tenné a hatit ahová akarja,ilyen forgalom mellett fellőhetik az egekbe,vagy letolhatják a pinyóba,csak hát ha az ember ellen megy sovány vigasz hogy nincs forgalom

Hathor ! légy óvatos,m…

#534631 Borska

Hathor !

légy óvatos,mert könnyen csúnya vége lehet a dolognak

jobban szeretjük a racionálisan érvelő és trédelő Hatort,mint a csakazértis megmutatom Hathort

voltam ugyanilyen szituban ,simán átgázolt rajtam a piac,hetekig depresszió és dühroham kerülgetett ,az egész nem ér annyit

persze a Te döntésed ,Te pozid,semmi befolyásolás,csak kérlek légy óvatos

#534628 Borska Előzmény: #534624

OTP ? nagy napos háromszög? hol? épp tegnap törte izomból az alsó szárát és teljes gyertyával kinnt is maradt,ma egy laza korrekcióra se tellett eddig

a MOL az ok,azt leültették az alsó szárra,ott még tart a támasz

#534624 Hathor Előzmény: #534623

nagy napos háromszögben benne van az is még bőven.

Forint is visszanézhetne már 288as szintről mostani 15perces dupla toppal végre. Orbán is mit dumálgat annyit IMF-fel?

Valamit villantsanak már a piacnak egy hét duma után..

nulla forgalmat generálnak itthon ezzel az időhúzással.

Pénteken reggel elutazok, megint addig szop@tnak, nehogy valami is összejöjjön.

:D