Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1212

Re: nincs cím

#534620 Hathor Előzmény: #534600

Nem voltam fiúk, meg nem is olvasgatok.

Amikor ellenem megy a pozi nem olvasok.

Ugye 500körülről van a pakkom, nem sokkal feljebbről, de ahhoz éppen elég, hogy pár naphoz képest 500.000rel lejjebb legyen. Felhívott reggel erste brókerem, hogy valamit csinálnom kéne..

mondom ne csinálja már.. mire paráznak? 150ponttal vagyok lejjebb az átlaghoz, csak végig vettem az emelkedést és ahhoz képest vagyok lejjebb az utolsó vételemhez képest.

Ma mégegyszer felhív, megmondom elviszem a pénzem tőlük.

Egyébként leading diagonálokat látok, meg dupla aljakat, ahogy eddig is.. ezért nem zárok. Diagonál szerint még egy leütést nem bír ki a brokim, szólni fog, hogy annyit zárjak, amivel fedezethiányom van.

Agyem eldobom.. nem 100xos tőkeáttéttel vagyok, mire paráznak?

Van feljebbről KBCs pozim is 750ről, az pihen, arra csak 350nél jött 1.75ös keller fedezeti felszólítás, ami 1.5-ös szintnél aktiválódik.

Mire szövegel Erste?

300as KT meg kapja be, jól megszívat hetek, hónapok óta.. ezért vagyok ott, ahol vagyok.

mert tetszik nem tetszik…

#534603 Borska

mert tetszik nem tetszik MO sem külön világ,nem vonhatja ki magát a nemzetközi folyamatok alól,van a makacsság ,ami egy dolog,de én ma még morzsolódást várok,lehet hogy hiába,kiderül

#534602 Borska Előzmény: #534600

szerintem ha a viszonyokat nézzük a tegnapi tőzsdezárásunk óta jelentősen romlott a hangulat, eurhuf emelkedik,usdhuf emelkedik,dax esik,s&p most épp ott kolbászol ahol a mi tegnapi zárásunkkor volt

felröppenő hírek a lengyel bankszektorrol,mind mind a down irányába ható erők,szerintem a mai nap realitása buxot tekintve -150-200 pont körüli

mert legyünk őszinték ,m…

#534596 Borska

mert legyünk őszinték ,ma már a buxnak nem nullán vagy kis plusszban kéne forognia

csodálatot keltő a magya…

#534595 Borska

csodálatot keltő a magyar blue-k viszonylagos ereje,kíváncsi vagyok megtörik-e az ellenállásuk és beverik őket ,vagy egy esetleges enyhülést hozó délután még tán emelkedni is tudnak?

#534531 Frontin Előzmény: #534517

Az eszem nekem is a shortot diktálja, de ha nem tudok hozzá jó stop szintet párosítani, és ráadásul sok a kérdőjel, akkor megpróbálok felülemelkedni a kapzsiságomon és ha nehezen is de távol maradok. Szerintem ez most itt daráló. Amíg nem ér fel a piac olyan szintre ahol van mihez párosítan egy jó short belépő stopját, vagy nem jön v.mi jel ami egyértelmű belépőt jelent , vagy nem törjük lefelé bux esetén a 16.800-as szintet, addig kivárás szerintem. Miért nem várod meg az imén említett szint törését, ha az bekövetkezne, az legalább 1K zuhanást jelentene első körben. Profitrealizásásról meg már múltkor beszéltünk. Egyszerűen meg kell keresni a grafikonon a fontos szinteket (persze ez időtáv kérdése), és azok felett/alatt kell zárni, belekalkulálva azt is hogy sokan utazunk egy dologra, így nem érdemes kicentizni a dolgot. De nem akarok én most itt evidánciákat puffogtatni, aki hatizik az ezeket úgy is minimum tudja.

#534517 Borska Előzmény: #534515

értem,köszi

most valahogy az eszem a shortot diktálja de van valami kis motoszkáló rossz érzés bennem ,olyan hirre feltépem dolog ami simán kiüthet,igy dilemma a jó stop,dilemma a profitrealizálás kérdése,egyenlőre nem tudom,az iménti kinti megbillenést is állta kis piacunk,még tán emelkedhet is,makacs ez a 17k,az egyszer biztos

#534515 Frontin Előzmény: #534486

Szia! Bux-ot meg kell néznem először, azt hanyagoltam a napokban egy kicsit, mert longban nem gondolkodtam, az a szint meg ahol shortba léptem volna nagyon messze volt még, úgy hogy egy kicsit ráérősre vettem a dolgot. Mol esetében jelen állás szerint úgy gondolom, hogy a 20K felett indult és 15K alatt véget ért 5 hullám korrekciójának C hullámában vagyunk, ami szerintem esélyes hogy egy ED-vel fog végződni. Ezen ékelődésen belül szvsz az 5. utolsó hullám indulgat (legalábbis bízom benne) erről a szintről. Pozit az alsó szár közelében nyitottam. Napos ábrát szemlélve az 50-es mozgó alatt nem szívesen látnám, amennyiben helyes a feltételezésem, akkor v.hol 17.200-500 között van a target. Egy dolog zavar egy kicsit, időben nagyon elnyúlik ez a korrekció.

#534514 Borska Előzmény: #534509

ez is egy lehetséges forgatókönyv,bár az elmult időkben az eur erősödése pl usdhez képest nem hozta a forint gyengülését eurhoz viszonyítva,ha eur erősödik az automatice eurhuf csökkenéssel jár, ha 300 fölé lökik eurot az szerintem is rv eséssel párosulhat,ami stratégiátol függően lehet jó long beszálló

#534509 Ibiza Előzmény: #534505

egy hírre visszaerősödhet eur akkor Ft begyengül eurhoz...lemennek az árak..én várok egy vip beszállót 300felette eur alacsony részvényárak.

eurhuf usdhuf 4ó ban al…

#534505 Borska

eurhuf usdhuf 4ó ban alakuló csésze elég magas targettel,ha kifut a formáció az hatiban ismét okozhat -300 pontos esést,délutánra kiderül

ujabb shortokat nyitotta…

#534502 Borska

ujabb shortokat nyitottam,a kezdeti próbálkozások a tartós plusszba húzással kifulladni látszanak,ismét lefordulásgyanús a nap,

bux,dax shortok futnak,egyenlőre napi jelleggel szűk stoppal,begyorsuló esés esetén akár hosszabb pozikká is válhatnak

#534497 gilgalad Előzmény: #534476

Hathor,

ha látod a való életet kicsiny országunkban és vannak elképzeléseid a jövővel kapcsolatosan (recepció), akkor miért csodálkozol már hetek óta? Szerinted növekedni fog a gazdaságunk és a cégek profit kilátásai??

emlékeim szerint jó besz…

#534491 Ibiza

emlékeim szerint jó beszálló a 300 él a 250..tegnap balatonon dolgoztam nem voltam..csak be voltak élesítve az extrém vételeim.. ez a köztes termék nem vonz.. sztem 650ig elmehet egy hírre vagy egy sc kikényszerítésével..500-550 felett rengeteg stop lakik sztem..

#534490 Borska Előzmény: #534488

én most Egon álláspontjával értek egyet,és számomra finom forgatókönyv lenne hati ügyileg a lefestett heti TA várakozása

#534488 BudFox Előzmény: #534476

igen....ha meg is indultunk felfele..sosem ment el addig ami ki volt számítva....nagyhamar vissza is fordultunk...az előző 4-5 emelkedésben igy volt.

Frontin! megosztod a v…

#534486 Borska

Frontin!

megosztod a véleményedet az elkövetkező pár napot illetően? hol az a szint ahol pozibaszállnál? irányoktól függően

illetve érdekelne hol a stopja a mol pakkodnak,ha nem indiszkrét a kérdés

....mindenből tanul az ember

#534481 Borska Előzmény: #534476

kamattartalom ide vagy oda,ma pedig én is a pakk bővítésén gondolkodok,csupán a nyitva lévő rések amik visszatartanak,sunyi módon több napos emelkedést tudnak generálni,az pedig viszi a hatit is,és tudjuk mi lesz a késői shortosokkal

#534476 Hathor Előzmény: #534460

360as KTra megint ütni kell hatit.

Ez így megy fél éve... ütni, ütni, ütni..

semmi esély az emelkedésre.

Esésben még rádobnak, ezzel 2%ot esünk, emelkedésben 0.2%okkal kell visszamászni hati beverések mellett.

Nagyon unalmas már.