Érdekes, amióta más pénzét forgatja ....
Eddig nem volt nagy business venni bef.jegyet
Érdekes, amióta más pénzét forgatja ....
Eddig nem volt nagy business venni bef.jegyet
Érdemes vakmajom mellé tenni. Ő épp azt gondolja, hogy a növekvő népesség kitermeli a GDP növekedést.
és a jan 1 az mennyivel "nem szubjektívebb" mint a tavasz?
A DAX - ami egyébként Európa legerősebb piaca!!!! - lejjebb van mint a 2011-es csúcsa, lejjebb van mint a 2007-8-as csúcsa, úgyhogy arról beszélni hogy az "évtized legnagyobb bullja" azért nagyon-nagyon erős. Mondhatnám hülyeség. Igaz hogy most 25%kal feljebb van mint a nyári mélypontja, de előtt meg majdnem ugyanennyit esett. Ennél sokkal nagyobb bull volt az elmúlt években többször is!!
szokott venni Nyilasi részvényt
ha Dax-ban nem látod a nagy bullt, akkor tegyél fel szemüveget. Nem szubjektíven kiválasztott lokális csúcsokhoz mérünk (l. tavasz), hanem pl. mindig jan.1-hez. A hatalmas államcsőd para ellenére magasabban van dax, mint 2011.jan.1-én, és lassan 20%-kal magasabban, mint 2012.jan.1-én.
dehogynem, az egyéb eszközök sorban ott kell legyen. Azt pedig nem értem, miért abból indulsz ki, hogy csak származtatott sz.okat vennének, és egyedi részvényt nem. Már miért ne???Akkor Nyilasinak pár éve mi volt az Alcoa vétel, pl?
Hol az az óriási bull???
Buxban nem látom. Európában nem látom / ott van mint tavasszal lejjebb mint 2-3 éve!!!/, Kínában nem látom, fejlődőkben nem látom /EEM ott van mint 3 éve, akkor miről beszélünk???
USAban volt áremelkedés egyedül az elmúlt 2-3 évben konzisztensen, egyébként egy nagy dagonya van csak a piacokon.
Másik megjegyzésem: mivel Te származtatott alapokról beszélsz ezért sosem nem is lesz bennük részvény, egyedivel a vm és a citadella biztosan nem foglalkoznak, csak határidővel, az meg nem látszik a kimutatásból --- bár a hozamukból látszik hogy nem volt nekik!
vakmajom, citadella, nyilasi alap: egyiknek sincs részvénye. Ez azért vicces az évtized talán egyik legnagyobb bulljában. Pont ezért nem ördögtől való feltételezés, hogy a rv-k emelkedhetnek még sokáig és sokat. Továbbra sem hisz bennük senki
http://bet.hu/newkibdata/111623210/Concordeosszevont_PSZAF_2012_H1.pdf
érdekes megnézni milyen pozíciói voltak első félévben
Akkor ez gyakorlatilag azt jelenti hogy olyan mintha demozna, csak papíron vezetve...
Engem meggyőzött.
No asszem itt az ideje benézni az elmúlt 12 hó minimuma alá...
Ati-ati...nem lesz ennek jó vége...!
“Nem engedem, hogy lezárd a shortokat!”
:))
2012.08.31. Jó vétel a DAX, olcsó a TOPIX
2012. júliusi havi jelentés:
https://www.kozzetetelek.hu/kozzetetelek/view?id=K69947/2012
frissítette a hedge eredményét. 1081-es snp short egy kicsit erős...
"PS: Nem szabadna olyan dolgokkal is tőzsdei piramisjátékot játszatni, amelyeknek a reálgazdasághoz és a valódi élethez is közük van. Épp elég lenne a hasztalan arany és a hazudozó, csaló részvénytársaságok virtuális részvényárfolyamával játszatni a szerencsejátékot."