Sziasztok,
Olvasgattam a KEG topikot és elég érdekes bejegyzéseket láttam. Van saját papírom is és érdekelne, hogy Ti mit tudtok a tulajdonosokról, illetve milyen nagyobb részvényekeről tudtok?
Ti milyen áron szálltatok be a papírba?
Üdv
Sziasztok,
Olvasgattam a KEG topikot és elég érdekes bejegyzéseket láttam. Van saját papírom is és érdekelne, hogy Ti mit tudtok a tulajdonosokról, illetve milyen nagyobb részvényekeről tudtok?
Ti milyen áron szálltatok be a papírba?
Üdv
Még mindig várom a kisrészvényesek jelentkezését a közgyűlés összehívásával kapcsolatban az l.viktor525@gmail.com e-mail címre!
Most minden eddiginél jobban várom a jelentkezőket!!!!!
hónap eleje van és nem volt öntés... miből volt akkor fizu?? netán nyereséges a cég???
Továbbra is várom a kisrészvényesek jelentkezését a rendkívüli közgyűlés összehívásával kapcsolatban az
l.viktor525@gmail.com e-mail címre.
Köszönöm
Én is azt szeretném ha menne 8ftra mint annak idején a phyaxia,
megérdemli mert mindenkit átvertek,
jött az autógáz ígérgetés, amiről azóta kiderült hogy nem jó mert adózik,ha most is veszteség lesz akkor 10ft alá megy az ára.
marslako2
))))) ufó bekattant mint mindig
Továbbra is várom a kisrészvényesek jelentkezését a rendkívüli közgyűlés összehívásával kapcsolatban.
l.viktor525@gmail.com
Köszönöm
tudom, sokat ittam... :)
de majd eljön az én időm is...
jelzem most, hogy szóltam.... :)))
neked már minden az :))) nyár van...
az események váratlanul jönnek... de, hogy senki ne kössön keg-re... gyanús....
0 esemény, 30 körül vagy 40 felett...
Továbbra is várom a rendkívüli közgyűlés összehívásával egyetértő kisrészvényesek jelentkezését az l.viktor525@gmail.com e-mail címre.
Köszönöm.
mondjuk ez is kgy téma lehetne
hogy is van ez?
olyan mit az egri telek a másikban?
de közbeszólt a politika, egyiptomban megdőlt a "béke", szerintem ott évekig nem lesz semmi... mgy üzlete pápára ment... :))
ez a sok háromgrácia már nemtom
mgy a stimm, többi meg zavaros mint a 10 éves tyúk per ))
"hivatalosan igen
hess )))
NagyBarnaMacko"
mi tartozik mihez?
Ganz Engineering és Energetikai Gépgyártó Kft. a ganz holding része.
http://www.ganz-holding.hu/index.php?option=com_content&view=article&id=52&Itemid=60〈=hu
Ez idáig ok, de ami a keg-nél van ganz, annak semmi köze az igazi ganz-hoz... az egy matyók-remake.. egy fake cég, ahol le lehet nyúlni a pénzt...
ennek a hírnek semmi köze a keg-hez. itt is volt ganz, de azt lepasszolták matyóknak..
http://www.mfor.hu/cikkek/A_KEG_Nyrt__reszesedest_szerzett_a_BERMA_GANZ_GmbH_ban.html
http://www.lpg.hu/webpage2/files/KEGhirdGanz20110901.pdf
A Cg.01-09-945063 cégjegyzékszámú GANZ Acélszerkezet 2010 Kereskedelmi és Vállalkozási Korlátolt Felelősségű Társaság (1051 Budapest, Hercegprímás utca 11.) cég 2011. január 12. napján hatályos adatai a következők:
II. Cégformától függő adatok
1. A tag(ok) adatai
1/1. Kossuth Befektetési Zrt.
HU-1051 Budapest, Hercegprímás utca 11.
Cégjegyzékszám:
A tagsági jogviszony kezdete: 2010/08/16
Bejegyezés kelte: 2010/08/31 Közzétéve: 2010/09/23
Hatályos: 2010/08/31 ...