Az európai átlagnál valóban jobbak lehetünk ma, de a tegnapi napot nem lehet egy nap alatt korrigálni.
Az európai átlagnál valóban jobbak lehetünk ma, de a tegnapi napot nem lehet egy nap alatt korrigálni.
Yo reggelt!
USAt felzárták napi maxhoz, de persze mínuszba így is, USA futi még erre is pluszban
Ma reggel Ázsia pluszban, nem nagy, de 0.1-0.6% körül. Nikkei 0.2% mínusz körül.
Európai futik pluszban.
Bux 50napos mozgó fölé visszahúzva záróra itthon.
Én tartom a pozit 100kontival nem tudok forogni, meg nincs is értelme, két nap emelkedés, két nap emelkedésre. Továbbra is fel várom buxot, így kitartok.
Lehet vak vagyok még mindig ,-)
Ma kamatdöntő ülés itthon. IMF ügy még megy.
Németország, Hollandia, Luxemburg is negatív figyelő listán már.
Ezért vagyunk mi jók, mert mi már ezeken túl vagyunk..
Hogy erre nem jönnek rá.. :D
fel fogják húzni picit ...mert USA is most kicsit jön fel..
Ránéztem a gépre, és látom hogy mégis lejött értem a Mol. Na erre kíváncsi leszek mi sül ki belőle. Eléggé alj közelbe vettem, egy korrekcióra szerintem minimum jó lesz, talán már holnap, bár az olajat nézve nem biztos. Meglátjuk, stoppot mindenesetre betettem, nagyon nagy baj nem lehet belőle...
általában a pozizárásaimmal vannak bajok :( lehet emberi gyengeség,kapzsiság,de a profit javarészét sokszor visszaadom,ezen kéne tudni változtatni.......
ezért is jó olvasni ki hogy látja,ez elgondolkodtat,és tán könnyebbé tesz a harcot saját magammal
Szerintem meg a jegybanki beavatkozások híre csupán még egy ok lenne az eladásra. Kemény időszak következhet, mert itt már az egész világ lassul, csökken (BRICS, Ázsia, EU és majd USA is). Szóval itt váltásra van szükség, technológiai, pü-i szempontból. Ezt eddig halogatták, most jön a szar világ és lehet átállítani a világot valami újra, ami nem egy-két év melója lesz... Persze eszvéesz!
na de azért a teljesség igényéhez hozzá tartozik hogy elég rég óta a short irányt eröltetem,próbálom lekereskedni az elképzeléseimet,és sok sikeres tréd ellenére sem vagyok idén még plusszos,az összegyenlegem hati ügyileg minusz,és a tavalyi év sem a short éve volt,szóvala megérzés egy dolog,gondolhatom én bárhogy ha kicsinál a piac
nekem nem,de szerintem mivel profit inséges idők vannak,az alapkezelők megpróbálnak mindent a végletekig húzni,az se tuti hogy az esés pont most jön,simán lehet ebből usa zárásig még bármi,fed bejelentés,összehangolt jegybanki akciók keretében dollár ráta csökkentés, eu politikusi nyilatkozat,fene tudja,én nem tudom megmondani mikortól indul,meddig tart,csupán ugy értelmezem az előjeleket hogy valamikor jönnie kell
lehet már meg is kezdődött,lehet még uj csúcsra húznak mindent,fene tudja,én az esést tartom most nagyobb esélyűnek,és tartottam már vagy fél évvel ezelőtt is,akkor nem volt igazam,simán lehet hogy most is melléfogok,de ha nem az én irányom a jó akkor zár a nullavédő stopp
lehet órák napok hetek hónapok kérdése is,jó volna tudni ........
én még mindig úgy látom ,hogy a globális gazdaság legjobb hőmérői a nyersanyagok arany,réz,olaj,illetve az ettől függő valutakeresztek aud,cad,illetve a pénzpiacok jósgömbjei a kötvénypiacok,a kockázatvállalási kedv indikátorai pl usdhuf, eurjpy
ezek mind mind erőteljes lassulást ,sőt recessziót jósolnak, nem lepődnék meg ha a nemzetközi indexek és rv piacok söprő erősséggel szakadnának a decemberi szintjükig,hisz az én olvasatomban jócskán túlértékelt minden
a hati nem fogja tudni kihúzni magát ez alól,lehet itt trükközni,tartani a piacot,de előbb utóbb jön a kaszás és lepucolja a rossz irányba spekuláló nagyokat ugyanúgy ahogy a kicsiket, Mo piacát és a bóvli kategóriát szem elött tartva lehetünk esésben is túlteljesítőek,szerintem csúnya pénzégetés fog következni ,röpködnek majd az 1000pontok lefelé,majd a késői shortosok kifingatása 400-600pontal fölfelé,nem lesz egyszerű lekereskedni,de ha az irány jó,ami nálam a LE,talán kevesebbszer ültetik be az embert a ringlispírbe
A dax lassan eléri a hűba...d meg kategóriát! Bocs az "off"-ért.
ha jól látom indul a következő kör,aktuálissá vált a 17k tesztelése buxban
Júniusban két hétig ment fel, azóta sávozás van egy hónapja. Másfél napja esik, hát igen, megközelítés kérdése, mi a pesszimizmus.
Könnyen lehet, hogy MOL-al csináltak egy fals kitörést, aztán most Ricsivel is, Otp meg már eljátszotta ezt... Nagyon nem csodálkoznék, ha záróra Richter barátunk 37.000,- Ft környékére kerülne vissza.
na ehhez az adóságcsökkenéshez hozzá tartozik ám ,hogy kettő fajta van belőlle,a HUF os és a deviza
a huf árfolyamára nehezedő nyomás jelentős enyhülése miatt csökkent a devizában számolt államadóság,
a forintban számolt pedig az innen onnan összekukázott forintok törlesztésre fordítása miatt eshetett
de ne felejtsük el hogy ez korántsem az az adósságpálya ami az álmok netovábbja lenne,sőőőőt
ez tény.. így jól jártál..
Na lépek, mert ezt a depressziót nem bírom, amit mutat a piac.
Lassan gyomorfekélyt kapunk tőle, az meg nem hiányzik :DD
Nézzünk valami optimista hírt itthonról, nehogy sötéstzobába vonuljunk:
Magyarország csökentette legnagyobb mértékben az adósságát
Portfolio.hu,
Index
2012. július 23., hétfő 12:28
|
Az első negyedév végén az euróövezet átlagos adósságrátája 88,2 százalékra ugrott, míg az EU 27 tagállamának adósságmutatója 83,4 százalékra emelkedett. A tavalyi év végéhez képest a legnagyobb adósságcsökkenés Görögország után Magyarországon történt.
Az Eurostat által hétfő délelőtt közzétett első negyedév végi államadósság-adatok szerint az euróövezet adósságmutatója 88,2 százalékra emelkedett a tavaly év végi 87,3 százalékról, az EU összesített államadóssága pedig 82,5 százalékról 83,4 százalékra nőtt.
Idén március végén a legmagasabb adósságrátával Görögország (132,4%), Olaszország (123,3%) és Írország (108,5%) rendelkezett. Ezzel szemben a legalacsonyabb adósságteherrel Észtország (6,6%), Bulgária (16,7%) és Luxemburg (20,9%) büszkélkedhetett.
Azt én sem mondom, hogy szép.
Másfél napja esik a piac, de oylan a hangulat a viágban, mintha mélyponton lenne minden.
"Most már mínuszban a pozijaim, de lagalább van.."
Ez az igazi optimizmus :)
Nekem 454 felett termel(t) nyereséget, épp most olvadt volna le.