mol kitörés így behalt ,oti 3400 alatt
ez így nem szép
mol kitörés így behalt ,oti 3400 alatt
ez így nem szép
Tehát MOL kitöretve Pénteken.
Ma Richter meghúzva hetes maximumokra.
OTP vevő megjön, az mehet bármikor, hetes háromszög alj jóval lejjebb.
Mtelcsi meg több hetes támaszt teszelt vissza ma.
Nap vége még messze.
Már remélem az emberek 80%-a összerottyantotta magát.
Most már mínuszban a pozijaim, de lagalább van..
Na visszanéztem.
Elkezdtél Te is vészmadárkodni.
Kiszálltál longból?
Én tartom továbbra is..
nálam semmi különös nem történt még. ,-)
Végre már Richter is ki lett töretve fel 37000ből.
MOL lenyomva, de nem sok darab kell hozzá, hogy felmenjen 17Kra szerintem.
OTPt is csak akciózzák itt lent.
Csütörtökön olyan happy hírek voltak, ma meg már annyira rémísztő hírek, hogy a fekete macska is világít lassan a sötétben.. :D
csak adják, csak adják régóta hatit, most még jobban rápakoltak.
Én várom nap végét, holnapot.
spanyol ,olasz tőzsdét elnézve maholnap még további vérengzés is jöhet...
valaki rádobott egy 100 kontis shortot az imént
ő a lemenetben bízik
Hathor
megtaláltam a képet, a tőkepiacok reakciója FED QE, ECB LTRO beavatkozásaira:
http://kepfeltoltes.hu/120723/FED_QEx_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
mindnki döntse el maga,mennyire kell odafigyelni arra mit és hogyan kommunikál az öreg Ben Kenobi :)
azért a molt nem kicsit verték be
a 17000 megint szépen kitart prompt buxban mint lélektani támasz
igen
bár szerintem sokan a napi résvisszatöltésre játszva vettek fel longot,és most nem is épp a bux-ra ,sokkal inkább a nemzetközi indexek napi nyitóréseire gondolok,hisz iratlan szabály hogy forexen rés nyitva nem marad,csupán az idősík a kérdéses
a 3évvel ezelőtti brutál esés vasárnap hajnalán én is vettem fel long pozit,eur valutapárokban,ausztrál indexben,dax-ban,gondolom mondanom sem kell mi lett a pozik sorsa
meglátjuk,ha elindul a visszatöltés daxban,s&p-ben a buxot is feljebb hozzák
a hati ma még egészen jól tartja magát ,akár egy százassal is lehetne lejjebb
16340-50 környékén elvileg ott a fordulás lehetősége,és onnan akár még nagyot is mehet
Én Mol-ban beálltam vételre, de nem hiszem hogy kapok, jó lent állok.
long :17300 alatti hatizárásnál már kezdenék gyanakodni az irány helyességét illetően
short: 18100 fölötti hatizárásnál gyanús lenne short irány
..... kiderül,aki a sávozást kereskedi az meg kaszál,amíg nem jön egy nagyobb elmozdulás
igazad van,ha megvan a stratégia és a "B" terv,semmi gond,csupán nem annyira longos most,más nem történt,de ez is lehet csupán idő kérdése,sőt még a mai nap is visszahúzhatják,ez eddig MO-n illetve külföldön is betudható korrekciónak,sőt a vérmesebb befektetőknek tán jó beszálló longra,nahh én nem ehhez a csoporthoz tartozom,továbbra is várom a letörést és az emelkedő trend törését
hathor koma a túladottságot felejtsd el ha esik 1h-son is ,4h-túl nézd.....kint is...usába van -2% is még
c pont jöhe usa charton...mi meg követjük a mélybe
Sziasztok! A Mol-t hasonlóan látom, egy ideig kacérkodtam a vétellel, de ez az ék lehetőség engem is eltántorított, így egyelőre semleges, bár v.mivel nagyobb esélyt adnék annak hogy innen újra felfelé próbálkozik majd. Otp lszerintem be fog nézni 400 alá pár tíz ponttal, de nap végére 400 fölötti zárást várok, egyszóval a 400-as szint kitart szvsz. Hatinál ez nagyjából egy jelenlegi szinten való zárást jelentene, esetleg némi emelkedés nap végére.
Csak OTP -t kell nézni...ha 3400 alá esik és nem jön vissza akkor baj van...lehet hogy a többi longos is ezt nézi...
Én nyugiba vagyok mégis, mi baj, lehet, maximum csökken a tőkém értéke, alacsonyabb részvényárfolyamok mellett.
Jobb esetben meg már van longom, ha mégis megtépik.. ,-)
Még mindig java pozim lejjebbről van.
Mint mondtam, nálam semmi rossz technikai kép nincs itthon.
Nálatok lehet, hogy van ,-)
rövid indikátorok meg túladva már kint.
Többet nem is regélegk, hagyom a shortosokat kibontakozni. Megyek reggelizni.
otp támasz-- teljesen hasonlóan látom mint TH.
mol -- ha a kitörésen túlra tekintünk egy ék,aminek a felső száráról a mai nap forgalommal ,élesen fordulhat,ez pedig tudjuk mit jelent
IMF -- semmi hír,nagy kuss,kemény menet lesz ,és szerintem a kormánynak ne mindenáron célja a megállapodás ( ezzel spec egyet is tudok érteni,de ez szubjektív)
kamatdöntés -- bármely döntés hozhat kiábrándulást,ha jobban belegondolunk
.....szóval én nem lennék ennyire nyugodt 100feletti kontiszámmal,stopp nélkül hosszugatyában,könnyen bepállik az ember ilyenkor,forro napok is jöhetnek
( na persze az ellentettje is,és akkor a shortosok fognak tüsszögni,nekem stopp a mai nap után,remélhetőleg nullavédőbe húzható )