Regisztráció Elfelejtett jelszó

Még szokatlanabb válasz avagyonról, vagyonosodásról, tőzsdéről,

Re: Bocsánat

#534265 Előzmény: #534253

Ha most is adakozol, akkor nincs szükséged ehhez a lotto ötösre.

Aki azt mondja, az "igazi adakozáshoz" az kell, az nagyon téved.

Aki pedig azt hiszi, hogy egy lottó ötössel bárkinek az életét igazán meg tudja változtatni, az rettenetesen téved. Csak a sajátját teheti tönkre. Ha más nem azért, mert nem fogsz tudni mit kezdeni azzal a zaklatással, amivel naponta százszámra fognak csesztetni, hogy kinek adjál pénzt. Ömleni fognak a levelek, hogyan kezeled le?

Megint bele sem gondoltok valamibe, aztán olyanokat írtok azzal kapcsolatban, hogy feláll tőle az összes szőr a hátamon.

#534253 hosszhuszár Előzmény: #534215

Ez a lottó ötös, örökzöld....

Nem az egészet jótékonykodnám el.....

A havi kamatoknak egy része, fixen jótékonykodásra menne el....hol ide, hol oda...

És hogy a pénz nem a szeretet, meg stb...

Ezt azoknak a családoknak kellene elhinni, akik naponta vívnak harcot a megélhetésért....

#534243 Előzmény: #534227

A szeretet és a jót tevés nem pénzben mérhető ;)

Az meg külön érdekes, hogy azért vagyon önző, mert nem lottózom, hogy a főnyereményből jótékonyhodhassak :)

#534227 rbbj11 Előzmény: #534215

azért, hogy másoknak jot tehess, mr. önzö :))

Ugyanis nincs annál nagyobb boldogság, mint mikor másnak ugy tudsz adni, hogy mellette neked sem lesz anyagi gondod.

De Bibliában is van elég olvasmány a területröl, tanulmányozd, miért jó adni :D

#534222 rbbj11 Előzmény: #534218

:D

de komolyan, egy jól ápolt, rendben tartott porsche targa szinte semmivel se kisebb élmény, mint egy uj. Ezzel úgyse megy az ember napi 100 km-t, azt az évi néhány hétvégét pedig simán bírja az oldie is.

#534218 Előzmény: #534213

A klasszikus vicc:

Kis csaj a discoban a sráchoz:

- no és van autod?

- persze.

- és mekkora motor van benne?

- 6000 ccm.

- húúú, és hány személyes?

- kettő.

- hűha, és mi a gyártmánya?

- IFA

:)

#534215 Előzmény: #534198

És utána majd költhetnéd a pénzt az orvosi kezelésre és a kártérítésekre.

Nem nagy szám ennyi pénz, csak pár nullát kell hozzáírni a mostani bankszámládhoz. Az életmód, na azt nem egyszerű megtanulni és hozzászokni, felnőni(!) hozzá. Ezért is írtam azt, hogy aki nem engedi magát a lehetőségeihez felfejlődni, az ott ragad, ahol van. És ebben a kontextusban az a helyzet, hogy teljesen felesleges az előrehaladási vágy, a többet keresni, hiszen úgysem költenéd el... nekem ezért álságos az ötös lottó várása úgy, hogy valaki eljótékonykodja - akkor minek megnyerni azt a pénzt?

#534213 rbbj11 Előzmény: #534198

most is vehetsz egy piros porschet. Nem ujat, hanem mondjuk 25 éveset. Máris van piros sportautód.

#534210 rbbj11 Előzmény: #534181

attol függ, mit jelent a jobbik fajta: bizonyos ertek felett nekem nem lenne, lotto nyeremennyel sem, mert inkabb kiberelnem arra a ritka alkalomra, mikor mennek vele 1 kört :)))

#534198 hosszhuszár Előzmény: #534192

Az a helyzet, hogy fel sem tudjuk fogni, milyen lehet annyi pénzt birtokolni.....

Én gyarló ember vagyok akkor, én bizony kipróbálnám, milyen érzés, piros sportkocsi tulajdonosnak lenni....

#534197 hosszhuszár Előzmény: #534193

1 5 milliárdos lottó nyereményből, bőven jutna jótékonykodásra is, jó, nem 10-20-30 milliókra gondolok, de havi szintem, biztos lenne 1 pár család, akiknek lehetne segíteni...., nem kicsit...

#534193 KawaBazsy Előzmény: #534191

Jah, én is azt mondtam mindig, h ha pl 5 milliárdot egyvalaki nyeri meg, akkor azt csak tönkreteszi a hirtelen jött sok pénz, ha meg 50-en 100 millát, akkor van 50 boldog ember..

#534192 KawaBazsy Előzmény: #534184

Sőt, nézegetek egy másikat, amely típus már régóta tetszik. De ha megveszem azt, ez akkor is marad mellette..

#534191 Előzmény: #534181

"Ugyan már urai,,, tegyük oda a kezünket, ha a lottó ötös valamelyikünknek a zsebébe vándorolt volna, melyikünknek nem volna mondjuk 1 piros sportkocsija, a jobbik fajtából...."

Nem véletlenül nem lottózok, ugyanis még véletlenül sem akarok annyi pénzt nyerni.

Én sokkal jobban szeretnék egy olyan játékban játszani, amiben nem milliárdokat nyerhet egy szerencsétlen(!), hanem mondjuk 100-200 ember nyerhetne 10-20-30 milliókat fejenként.

#534184 KawaBazsy Előzmény: #534181

Nincs igazad. Egyszerű bizonyíték erre az elődje, amit 3.5 évesen vettem. Mint írtam, ez a motor tkp lett, nem ez volt tervezve, de használat közben kiderült, h így érzem jobban magam. Úgyhogy marad.. :-) S ettől még ugyanúgy megvalósítom az álmaimat..

#534181 hosszhuszár Előzmény: #534156

Ezek mind, mind, a elnyomom magam....van a kettő között is út....

mindenkinek vannak gyerekkori, vagy nem gyerekkori, de dédelgetett álmai....amit, azért szeretne megvalósítani, legyen az autó, lakás, vagy bármi más, de élvezeti cikk, de nem a napi megélhetéshez szükséges dolog.....

Az, hogy megengedhetném magamnak, de nem, mert ésszerűbb egy régebbi, de olcsóbb valami, vagy vigyázni kell rá, stb egyéb kifogások....

Ugyan már urai,,, tegyük oda a kezünket, ha a lottó ötös valamelyikünknek a zsebébe vándorolt volna, melyikünknek nem volna mondjuk 1 piros sportkocsija, a jobbik fajtából....

Én azt mondom, aki megengedheti magának, meg is engedi...........