En remelem, hogy igen, szoval hogy oromkodessel nyitnak, es azzal is zarnak ,-)
En remelem, hogy igen, szoval hogy oromkodessel nyitnak, es azzal is zarnak ,-)
Az lehet. de az ostorozott régebbiek közül egyet-kettőt csendben lenyúlnak Európában is. Egy bolond százat csinál. Ez persze csak egy filmcím.
Azért Matolcsynak vannak még ötletei.
http://www.portfolio.hu/gazdasag/meg_nemetorszagot_is_megintette_a_moodys.170508.html
Ma sem örömködéssel kezdünk Európában. Amúgy tényleg nem szép dolog, hogy jenki hitelminősítők beleugatnak mindenbe, de ez az európai válságkezelés tényleg nagyon bénán megy. Csak duma, duma, duma, meg tüntetések, tüntetések.
A történések eközben a mi tárgyalási pozícióinkat erősítik. A végén még leszorulunk Európa gazdasági szégyenpadjáról, pedig nem is olyan régen csak mi kuksoltunk ott.
A nulla közeli zárás egyre esélytelenebb. Már egy felfele indulás a mélyből is szép lenne mára.
ez viszont nagy igazság !!!
dollárból van sodorva a szemüvegkeret
Azért az kicsit belezavar a képbe, hogy a pasas 20 év után világosodott meg. Lehet, hogy a fizetése homályosította el az éleslátását.
Az IMF és Lagarde nincs most abban a helyzetben, hogy a kompromisszumokra képtelen tökös amazon szerepében tetszelegjen.
Az EU-val együtt kétszer akarták levadászni a kerályt, nem sikerült, szerintem feladták azt a tervet. A fertőzésveszély igen komoly veszély számukra, ezért is gondolom, hogy kompromisszum lesz a vége. Ez nem szerelmi kérdés, hanem politika.
amúgy szerintem az IMF sem az a patyolattisztalelkű segélyszolgálat,van mit rendbehozniuk:
http://www.portfolio.hu/gazdasag/megdobbento_levelet_irt_az_imf_veteran_kozgazdasza.170444.html
"Nálunk fontos 3 nap jön. Akár jól is kijöhetünk a tárgyalásokból, az IMF image-nek is kellenek a sikeres kompromisszumok."
amilyen huzavona van ezzel az egésszel,már azon sem csodálkoznék ha az örök szabály a hírre adni lenne a valós,és megállapodás után bevernék a piacunkat
azonban ahogy én látom,nem igazán tetszik az IMF-nek a betyár virtus,ami a fertőzésveszélyén kívül még elég ellenszenves is,nem hiszem hogy jó példával akarnának szolgálni azon országoknak,akik a "kihaénnem" kétszínű lobbystratégiával próbálnak alkudozni
megittak eddig vgy 50-55kupicával az országimigéhez tartozó hamvas barackból,hogy ne a bunkó vendég látszatát keltség,de nincs kétségem a keménységüket illatően,ez a pénz amiről itt szó van,gyakorlatilag röhej,már csupán az elvek számítnak,valahogy kétlem hogy a kisember bedarálná a szigorú,mosolymentes asszonyt
Kamufelrántás 6-8-10 ezerig??
Nincs ilyen menekvés, vesd össze orco.
Az E-Starnál már nagyon nehéz eladni egy kamu hírt, bár az emberi mohóságra alapozva az sem kizárható.
Azok, akik végig vették az esést, még mindig bíznak a csodában. De a forintozók biztos visszaszórnának minden emelkedésben.
Ha itt lenne kamu felrántás (volt, nem is egy), mindenki anyázná AL-t, de senki nem dobná el a papírjait :D
E-starnál is lehetne kamu felrántás hogy k tudjunk menekülni
http://www.portfolio.hu/gazdasag/kiszallna_az_imf_a_gorogok_megmentesebol.170455.html
Nem lesz ma nagy örömködés Európában a nap elején, délutánra azonban akár nulla közelébe is felküzdhetik magukat a piacok.
Nálunk fontos 3 nap jön. Akár jól is kijöhetünk a tárgyalásokból, az IMF image-nek is kellenek a sikeres kompromisszumok.
)))) jajaj
remélem buxernek is sikerült a humetből
Egyszer már elmeséltem itt is. Beírja a jobb oldali keresőbe, hogy NABI, és megnézi a beírásaimat. Summásan: a cég által gerjesztett kamu hírekkel át lettem/lettünk b*szva, és csak egy szerencsés (szintén kamu) felrántásnál sikerült kimenekülni a papírból.